Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet, oldu. Ben ilişkiyi sadece vakit geçirmek için yaşayan biri değilim; gerçekten bir şey hissediyorsam ciddiye alırım. Her ilişki sonuna kadar gitmiyor tabii ama yaşanmışlığı da sırf bitti diye değersiz görmem.
24 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayCiddi ilişki diye bir şey yoktur, ilişki vardır. Ciddiyetsiz olana ilişki denmez Ayşegül. Partilemek denir.😎
Birkaç ilişkim oldu. Birisinde beni seven bir kadını incitmiştim, onu başkasıyla kıyaslamıştım ve kız, beni defterden sildi. Hala vicdan azabı yaşıyorum. Bir başka ilişkide de ben kızı şutladım. Çünkü o kızla evlenseydim haberim olmadan cuckold erkeği olacaktım.
15 Yorumla
u 1 ayİlkini kaçırmayacaktın fiko kjssj
- 1 ay
@adeliina Aptal erkeğin en bariz özellikleri
1. Kadınların %99,9999'u onu tercih etmez.
2. %0,0001'i tercih eder. Onlara da köpek gibi çemkirir.
Bir tek kadın vardı yüreği benim için çarpan. Onu da kaybettim. Yazık ki, yazıklar olsun ki kaybettim. Bir lahza-i teahhür kızın kadrini kıymetini bilseydim bu, benim kendime asırlara bedel bir hayır, bir iyilik olurdu.
u 1 ayKıyaslama yapınca çok üzülmüştür ama gururluymuş helal olsun
- 1 ay
@adeliina Kıyasladığım kız da hayal mahsulü çıktı. İncittiğim kız şimdi evlenmiş. İnsan en çok ne zaman kanar biliyor musun? Yarı yolda bıraktığı şeye başkaları sahip olduğu zaman.
u 1 ayBiliyorum bu hissi fiko... 🥹
buradan fenomen biri ile olmuştu ama durduk yere konuşmayı kesti, aradan 2-3 geçtikten sonra tekrar konuştuk özür diledi ama o an boşlukta olduğunu ve sevgiye ihtiyacı olduğunu söyledi. kendisinin gerçekten o zamanlar sevdiğini ancak bir anda kaybolan duygularından dolayı ayrılmış.
11 Yorumla- 1 ay
İnannmaaa
Burada ki hemde fenomenler pek öyle masum değilleeerrr
1 ayÇok karmaşık bir olay oldu hoşlandı başladı ama arkadaşımın eski sevgilisiymiş ve arkadaşıma beni zorluyor demiş bana da arkadaşım için o benim kardeşim gibi dedi arkadaşımla ağzına sıçtık ve yıllarca tacizine maruz kaldım sosyal medyadan olaylar boka döndü çok uzun çok
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, niyetin en başından belli olduğu, kalpten kalbe bağlanan o ciddi ilişkiyi tabii ki yaşıyorum! ✨ Flört oyunlarına kapılıp zaman kaybetmek yerine, şeffaf ve gerçek olmak çok daha iyi değil mi sence de? Benim için Alsancak Kordon'da gün batımı gibi huzurlu, samimi ve dopdolu bir aşk benimkisi. 💖 Senin bu konuda deneyimlerin nasıl, Adeliina? Var mı böyle bir "ilk görüşte anladım" hikayen? 💅
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
u 1 ay28 yıldır gayet ciddiyiz.
25 Yorumla- 1 ay
Allah razı olsun 🩵
- 1 ay
Sıkılmadın mı abla :(
- 1 ay
Niye sıkılsın la teneke liseli mi sanki ergen mi ki sıkılsın. Aşk dediğin böyle bir şeydir zaten @denemedenbilemezsink
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çeyizimi bile dizmiştim ama her şey nasip 😅
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 ayTabii oldu ama işte karşımdaki adam olmayınca
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 270,4b cevap paylaştı.
u 1 ayHayır ilişkim olmadı.
10 Yorumla
1 ayBu devirde kızlar ciddi ilişki istemiyolar efenim 20 sene sonra evleniriz diyorum yok diyolar bu demek oluyor ki evlenmelik değil eğlenmelik ilişki arıyolar 🤔
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
1 ayOlsun istedim ama olmadı. Biriyle baya ciddi istiyordum hatta. Ama en çok istediğinden darbe yermiş insan
15 Yorumla- 1 ay
Sen sordun, sen yanıtlamamıssın. Senin oldu mu?
- 1 ay
Aldatma dğeildir inş :D Benimki terketti ciddi olduğumu görünce :D
- 1 ay
Seçiçilik iyidir ya. Ama sonra benim gibi olma derim :))
Sitede erkekler konusunda en büyük şikayet o olunca, acaba mı diye düşündüm :D
Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Baştan hiç belli olmadı sonra sonra ciddileşti de ciddi değilmiş demek ki bekar kaldım skd
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Oldu da buzdolabını hangi marka alsak noktasında buluşamadık.///
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayTabi oldu, hiç gülmedim hep ciddi kaldım. Böyle ilişkiler kaldı mı bu devirde ya😂
12 Yorumla- 1 ay
Evet genelde öyle söylerler asagsafsa
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ben hep ciddiyim evlenmiceksen beni oyalama kafası sjdh
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
1 ayBenim niyetim hep en başından belli ama karsimdakiler oynak yaaa
12 Yorumla- 1 ay
O zaman aman tanrım 😂😂
1 ayabla tamda Kandıralı ferdinin teftif ediyorum benimle evlenir misin shortsunu izledim ardından bu sorunu gördüm ya Böyle denk geliş yok ajsjsjjssjjsjjsjs
10 Yorumla
1 ayOldu. Niyetini saklayan ya da gelgitleri olan insan zaten bir süre sonra kendini belli ediyor. Bana göre baştan dürüst olmak, ilişkinin temelini oluşturuyor.
10 Yorumla
1 ayKeskee sevgilim olsaaa ama olmuyo maalesef acaba neden yani yakisikli olmadan sevgili olunmuyomu yani acaba
10 YorumlaÖyle bi ciddi bi ciddi ilişkim oldu ki bir daha olsa bir daha yapmam Allah muhafaza
3 şeyden uzak durun un şeker aşk
11 Yorumla- 1 ay
Yazarken Yamulmuşum
- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
1 ayCiddi ciddi bal arısı gibi yaklaşıp eşek arası gibi sokup hayatımdan çıktılar. Böyle işin ızdırabına.. 😸
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayBaşından belli olanlardan korkuyorum ya iş ilerleyince acele ile yanlış vibe vermişim deyip rencide ediyorlar sonra.
10 Yorumla Ben karşılıklı menfaat ilişkileri kurmuşumdur. İlişkiden çok bir ortaklık söz konusuydu.
Niyetler belli edildi elbette.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
1 ayCiddi ilişki işleri çok zor işler olmuş mudur çok bilemiyorum
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Oldu evet. Ama %100 karşı tarafın kusuru yüzünden bitti.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ay109 yaşındasın senin olmadımı :)
oldu tabi evliyim. öncesindede çok ciddi olduğum ilişkiler oldu ama sonuca gitmedi.
10 Yorumla
1 ayEvet çok da sevmiştim beni hayal kırıklığına uğrattı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 aySenin sorulari okuyup tam tersini yapıyorum bayağı iliskim oluyor 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ciddi sevdiğim oldu niyetim de belliydi ama aynı ciddiyette karşılık alamadım. Hem yarım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
1 ayEn başında belirlenen bişey ciddi olamaz daha birbirini ne kadar tanıyosun da ciddi düşünüceksin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. En uzunu 4 yıllıktı bitti 3,5 sene önce. Kapattım bu işleri kafamı yoruyor.
10 Yorumla
1 ayEvet oldu. Güzeldi yaşandı bitti. Herkes için hayırlısı dedim geçtim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu saçları kömür madeni ocağında karartmadık. Düştük de gördünüz. Ah gençlik Ah.
10 Yorumla
1 ay6 yıl kadar cidi ilişkisi olmayan yoktur ya illaki birilerinin canın yanmistir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. Niyetin en başında olmasada 2. gun niyetlerimizin belli olup devam ettiğimiz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Allah kurtardı diyeyim bana büyük bir ders ve tecrübe kazandırdı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 ayBen ciddiyim ama o aşamaya gelemiyorum bir türlü.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı.
1 ayDoğum günün kutlu olsun orman gözlerimin imparatoriçesi nice sağlıklı huzurlu mutlu senelere güzellikk zamana meydan okuyan güzelliğinle adeta yıllanmış şarapçasına her geçen saniye daha güzelleşiyorsun …
018 Yorumla- 1 ay
Ah birde kıymet bilinse…
- 1 ay
Şu saatte KS de olman şaşırtıcı şu an mesajlara dönmen gerekmiyor mu
- 1 ay
İlk kutlayan da sen oldum de de düşüp bayılayım
- 1 ay
Kabul etmem ben tam 00 da yazdım
- 1 ay
Metnimi taaa ne zaman hazırladım
- 1 ay
Güya dm kurunu açacaktın da ordan yazacaktım
- 1 ay
O kadar kişi nerden bilicek doğum gününü kısacık açsaydın da yeterdiii ki
- 1 ay
Moda da yavşamasınlar bi zahmet
- 1 ay
Onlara ne kadar kızsamda güzelliğinize karşı koyabilmek cidden zor ayşe sultan
- 1 ay
Kırmızı en çok dudaklarına yakışıyor asla bırakma dmnddldmdl
- 1 ay
Rujunuzun topladığı övgüler sadece renginden değildir efendim dudaklarınızın asaletindendir …
1 ay7 ay sürdü çapkındı. Ve ana avrat küfür edip gitti.
19 Yorumla- 1 ay
Ben anlamadım ki ne olduğunu anlam veremedim çok pis küfürler etti bana sonra güldüm komik saçma bir durumdu
- 1 ay
Çok eskidendi sonra sevgili yapmıştı ve sevgilisi de onu boynuzladı benim yüzümden sanıp geldi yine bana küfretti abi durumun saçmalığına bakar mısın
- 1 ay
Susunca daha çabuk kuduruyor çok komik oluyordu
- 1 ay
Ohhh ağla diyordum ve küfürler artmaya başlıyordu çok güldüm anlatınca bile gülüyorum
Biri var; gelecek görecek, yenecek, çile çektirecek, ezecek
Biri var; gözü pek, sözü tek, bizi hep dibe ittirecek, çekecek
Biri var; ne melek ne felek, gelecek küfür ettirecek, gülecek
Biri var; hazırla kendini hepimize sırayla denk gelecek11 Yorumla
1 ayBaşka bir sebepten ötürü ilişkiye girmenin benim için pek mantığı yok eğer biteceğini düşünebildiğim bir şey ise kendime veya gelecekteki eşime bunu yapmak adaletsizlik olur bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ayOldu tabii kii
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayCiddiyeti bozmayız şekerim 😏
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır hiç sevgilim olmadı
112 Yorumla
1 ayIliskide amac zaten evlilik olmasi lazim. Yoksa ne bokuma yariyor?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
1 ayBuradan oluyordu ben istemedim çünkü söz dinlemiyor
10 Yorumla Dört kez oldu her biri farklı deneyim zaten ciddiyetsiz ilişki mi olur.
10 Yorumla
1 ayTabii ki oldu ama bazen keşke olmasaydı diyor insan.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet… O niyet büyüdü boyuma geldi… 😅
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ayHer ilişkim ciddi başladı ciddi bitti 😂
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
1 ayBir kişiyi ciddiye aldım ve evlendim :)
@Septyn23 Yorumla- 1 ay
Az uğraştırmadın benim hakkım ;)
Kalp gibi bişe
Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Ciddi ilişkininde mkkkk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayİlk 3 ayda ilişkinin yönü belli olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 ayOldu. Tüm ilişkilerim ciddiyetle başladı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
1 ayİlk Ve Tek Ciddi İlişkim Var❤️💍
10 Yorumla
1 ayCiddi ilişkim olmadı ciddi kişi yoktu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı.
1 ayOldu da sonu hüsran oldu
10 Yorumla
1 ayOldu. Niyeti bozdu sonra jdjd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ayOldu ilişki dediğin ciddi olur zaten
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Oldu evlendim bile,
Okadar ciddiydik
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet oldu olmaz olaydı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 ayCiddiyiz sandığım oldu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
1 ayCiddi iliski bize ters gardas
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayNe gibi niyet olduğuna bağlı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı.
1 ayBir tane oldu ama anlaşamadık ne yazık ki
10 Yorumla - Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne