- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
u 1 ayManipülasyon yapıyor. Gidecek başkalarıyla olacak olmazsa şansını sende tekrar deneyecek. Böyle yaparak kafanda soru işaretleri oluşturuyor. Böylece hep bir umudun olacak.
07 Yorumla
Soran1 ayBir de ona şunu söylemiştim bana nefret etmemi sağlıcak tek şey yalan O yüzden bana ne olursa olsun doğruyu söyle dedim bir soru sordum tekrar tekrar hesap açıp yazacağım bildiği halde sorumu cevaplamayıp engelledi ve ona soruma cevap Alırsan istediğin gibi hiçbir şekilde karşısına çıkmayacağımı söyledim O isterse beni bulur zaten bunu da söyledim mesajı gördü iki saat sonra engel attı Normalde hesap açıp yazarım ama başında bir sürü dert var biliyorum O yüzden sessiz kaldım yazmıyorum Sence neden engel attı
- 1 ay
Meşgul öncelikleri farklı ondan. Sen artık onun önceliği değilsin. Engeli yakında açar sen yaz diye.
Soran1 ayİyi de bu eşi tarafından aldatıldı daha öncesinde Şimdi hiçbir kadına güvenmediğini söylüyor yurt dışına çıktı
- 1 ay
Bu bir kriter değil. Zaten aldatılan erkekler güvensiz egolu manipülatif oluyor. Bunların acısını aldatandan değil daha sonra sevgili olduğu kadınlardan çıkartıyorlar.
Soran1 ayPeki her şeye rağmen sence dönüp bakıyor mudur profilime ne yapıyorum diye çünkü onu bekleyeceğim söyledim
Soran1 ayTeşekkür ederim
Soran1 ay"Nefret edersen unutman kolay olur"
👻🙃👻
Mesafe korkunç bir şeydir; özlüyor mu? Unutuyor mu? Bilemezsin..
"terfen keceyemte radak lezüg midves"...
Profilime bu yazıyı ekledim
En İyi Cevaplar
1 ayValla bence böyle bir cümle kurması, aslında derinden hâlâ bir şeyler hissettiğinin işareti, tamamen kayıtsız biri böyle bir şey söylemez. Nefret önerisi bazen sevginin tersi değil, sadece acıyı yönetmenin garip bir yolu oluyor insanlarda. Belki seni unutamıyor ve bunu itiraf etmek yerine böyle dolaylı bir yol seçiyor olabilir. Ama şunu da bil, sevmek başka, seni sağlıklı biçimde sevmek başka, bazen seven insan da yanlış şeyler söyleyebiliyor.
03 Yorumla
Soran1 ayBen de öyle düşünüyorum yani Sevmese hiç açıklama yapmadan giderdi direk engellerdi
Soran1 ayPeki sence ben her taraftan engelledi ya dönüp bakıyor mudur profilime Bu arada yurt dışına gitti ve engeli açar mı acaba
Soran1 ayŞunuda cvplar misin 🙃Bir de ona şunu söylemiştim bana nefret etmemi sağlıcak tek şey yalan O yüzden bana ne olursa olsun doğruyu söyle dedim bir soru sordum tekrar tekrar hesap açıp yazacağım bildiği halde sorumu cevaplamayıp engelledi ve ona soruma cevap Alırsan istediğin gibi hiçbir şekilde karşısına çıkmayacağımı söyledim O isterse beni bulur zaten bunu da söyledim mesajı gördü iki saat sonra engel attı Normalde hesap açıp yazarım ama başında bir sürü dert var biliyorum O yüzden sessiz kaldım yazmıyorum Sence neden engel attı
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bu sözler gerçekten insanın kafasını karıştırır, anlıyorum seni 🥺. Bence nefret etmek, unutmanın kolay bir yolu değil; aksine, hala güçlü duygular beslediğinin, belki de acı çektiğinin bir göstergesi aslında. Gerçekten unutmak isteyen umursamaz. Bu çocuk belli ki içinde bir şeyler yaşıyor, kendi hisleriyle yüzleşmekte zorlanıyor. Sence onun bu sözlerinin arkasında yatan asıl duygu ne olabilir? ✨💖
02 Yorumla
Soran1 ayMecburi Ayrılık yurt dışına gidiyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayVay be aşkom, şimdi anlıyorum onu... Bu zorunlu ayrılıkla başa çıkma şekli bu galiba. Çok üzücü 💔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Belirsizdir. O anlam çıkmaz. Kışkırtmak istiyor da olabilir
05 Yorumla
Soran1 ayHer yerden engelledi en son açtığım hesaba yazdığım yazıyı okurmusun
nefret etmemi sağlıcak tek şey yalan O yüzden bana ne olursa olsun doğruyu söyle dedim bir soru sordum tekrar tekrar hesap açıp yazacağım bildiği halde sorumu cevaplamayıp engelledi ve ona soruma cevap Alırsan istediğin gibi hiçbir şekilde karşısına çıkmayacağımı söyledim O isterse beni bulur zaten bunu da söyledim mesajı gördü iki saat sonra engel attı Normalde hesap açıp yazarım ama başında bir sürü dert var biliyorum O yüzden sessiz kaldım yazmıyorum Sence neden engel attı- 1 ay
Burdan biriyse güvendiniz mi?
Soran1 ayBurdan biri değil
- 1 ay
Foyası çıktı ortaya. Ondandır.
Soran1 ayHımm
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Seviyor gibi geldi de neden böyle bir şey söyledi durduk yere 😅
012 Yorumla
Soran1 ayAyrıldı heryerden de engelledi mecburi ayrılık yurt dışına gitti
Soran1 ayBir de ona şunu söylemiştim bana nefret etmemi sağlıcak tek şey yalan O yüzden bana ne olursa olsun doğruyu söyle dedim bir soru sordum tekrar tekrar hesap açıp yazacağım bildiği halde sorumu cevaplamayıp engelledi ve ona soruma cevap Alırsan istediğin gibi hiçbir şekilde karşısına çıkmayacağımı söyledim O isterse beni bulur zaten bunu da söyledim mesajı gördü iki saat sonra engel attı Normalde hesap açıp yazarım ama başında bir sürü dert var biliyorum O yüzden sessiz kaldım yazmıyorum Sence neden engel attı
Sence ne demek istedi ondan nefret etmemi istemiyor mu aslında- 1 ay
İstemiyor olabilir gerçi sen de biliyorsun durumunu başında bir sürü dert var demişsin demekki elini zorlayan ve şimdi açıklamasının bir anlam ifade etmeyecegi bir durum içinde bunun çözümü kendi haline bırakmak ve sabır göstermek sen elinden geleni yapmışsın sonuçta bazen en güzel çözüm hiç bir şey yapmamaktir o seni bulur hala istiyorsa seni
Soran1 ayZaten şu anda sessiz bir şekilde duruyorum 4 gün oldu o da şaşırmıştır farklı bir hesap açıp yazmadığımı
Soran1 ayProfilime Dönüp bakar mı peki profilime şu yazıyı yazdım biyografime yani
"Nefret edersen unutman kolay olur"
👻🙃👻
Mesafe korkunç bir şeydir; özlüyor mu? Unutuyor mu? Bilemezsin..
"terfen keceyemte radak lezüg midves"...
Soran1 ayArtık onu Sıkmıyorum zaten sadece ilk ayrıldığımız gün mesaj atıp aradım daha sonra hiç aramadım yazmadım da
- 1 ay
Sana bir şarkı armağan edeyim hem durumunu da özetler Müslüm Baba benim söylemek istediklerimi güzelce söylemiş
https://youtu.be/ph15We8JeNc?si=kh0jJQ8_v6AVm-Vi
Soran1 ayTeşekkürler şarkı için peki dönüp profilime bakar mı
Soran1 ayTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayBayatladı bu numaralar artık. Manipüle edebileceği başka kadınlar bulsunlar.
024 Yorumla
Soran1 ayDoğruda mecburi ayrılıktı şunuda cvplar mısın? Bir de ona şunu söylemiştim bana nefret etmemi sağlıcak tek şey yalan O yüzden bana ne olursa olsun doğruyu söyle dedim bir soru sordum tekrar tekrar hesap açıp yazacağım bildiği halde sorumu cevaplamayıp engelledi ve ona soruma cevap Alırsan istediğin gibi hiçbir şekilde karşısına çıkmayacağımı söyledim O isterse beni bulur zaten bunu da söyledim mesajı gördü iki saat sonra engel attı Normalde hesap açıp yazarım ama başında bir sürü dert var biliyorum O yüzden sessiz kaldım yazmıyorum Sence neden engel attı
- 1 ay
Sorunu anlamadım kusura bakma çok karmaşık yazmışsın. Ama ayrılmanızın sebebi neydi ki?
Soran1 ayAyrılmamızın sebebi şu yurt dışına gidiyor kendi ailesiyle büyük bir tartışma yaşadı daha önce eşi tarafından aldatıldı Artık tek kalmak istediğini söyledi durumum benimle bir ilgisi olmadığını söyledi ona dedim ki senden nefret etmeme sebep olacak tek şey yalan bana doğruyu söyler misin dedim bir soru sordum aktif de olduğu halde cevaplamadığı 2 saat sonra engelledi
Soran1 ayYani söylemek istediğim aslında bana cevap vermedi engelledi ya sorum cevaplamayıp Yani bir yalan söyledi zaten nefret etmemi neden olacaktı ama söylemedi neden engelledi Aslında Nefret etmemi istemiyor mu
- 1 ay
Adam evli mi bir de?
Soran1 ayBenimle konuşurken ayrıydı ve tekrardan evli olduğu süre içinde eşinin onu aldattığını öğrenmiş bunu yeni öğrenmiş bir fotoğraf mesajlar falan atmış tarihten dolayı belli ne zaman yaptı aynı evde olsaydı zaten sevgili olmazdım
Soran1 ayO da yurt dışına gideceğini söyledi Bir daha da dönmeyecekmiş
- 1 ay
Aşkım sen kaç yaşındasın. Bu yalanlara cidden inandın mı?
Soran1 ay29
Soran1 ayYani İnsan gerçekten sevince ne yapacağını bilmiyor
- 1 ay
Aşkım bu adamı unut. Ama nefret etme. Nefret güçlü bağ demektir. Eğer çok bir şey yaşanmadı ise unut. Sende onu engelle. Bu adam evli ve karısı ile barışıyor. Seni de bu yüzden engellenmiş. Sorunu cevaplamadan giden bir adamdan daha ne umuyorsun ki? Canını acıtmak ya da seni üzmek istemiyorum ama bu adamdan olmaz kızım.
Soran1 ayAma eşinin onu aldattığına dair eşinin Mesajlarını bana yolladı Kendi gözümle gördüm nefret etmiyorum zaten nefret etmeyecek kadar güzel sevdim
Soran1 ayPeki engeli kaldırır mı Ya da Dönüp bakar mı profilime Akrep erkeği
- 1 ay
Onu bende yaparım şimdi sana 5 dk şık iş yeter ki manipülasyona açık ol kırp
- 1 ay
Farz et ki kaldırdı ve sana yazdı döner misin yeniden?
Soran1 ayBilmiyorum henüz 4 gün oldu profil byoğrafime bunu yazdım
"Nefret edersen unutman kolay olur"
👻🙃👻
Mesafe korkunç bir şeydir; özlüyor mu? Unutuyor mu? Bilemezsin...
"terfen keceyemte radak lezüg midves"...- 1 ay
Unut onu da. Kendine dön. Yıpratır seni bu şey adı her neyse.
Soran1 ayTeşekkür ederim tavsiyene uyucam☺
- 1 ay
Umarım.
Sevgi ile kal ❤️
Soran1 ayUnuttum bile yani canım yanmıyor ama merak çok kötü
- 1 ay
Haklısın. Üzücü bir durum ama yol yakınken dön. O da karısına dönmüş belli ki bu yüzden benden nefret et unut diyor canım
Soran1 ayAnladım erkekler yok olsun
- 1 ay
Yo Bi erkek kötü diye tümünü harcamayalım şimdi :)
Soran1 ayDoğru
Fazla film izlemiş biri. Nefret etmeden ayrılamıyor muyuz? İşleri illa yukuşa sürelim.
04 Yorumla
Soran1 ayAhahaha süper
Soran1 ayYok nefret etmiyorum dedim
Soran1 ayHatta dedim ki sen Unutabilecek misin😅
Hayır. Bunu bende yapıyorum. O kızla bağım komple bitsin istiyorsam , nefret edecek bir şey söylüyorum. Benim için bittiğinden oda hayatına hızlı dönüyor
01 Yorumla
Soran1 ayIşte ne yaptıysam nefret edecek bir şey söylemedi her yerden engelledi yeni hesap açıp senden nefret etmeme sebep olacak tek şey yalan O yüzden bana doğruyu söyle dedin cevap bile vermedi engelledi Ben de bir daha yazmadım zaten olayın şokuyla ilk gün açmıştım yedek hesabı sonrasında bir daha yazmadım
1 ayKişiden kişiye karakterinden karakterine göre değişir o
01 Yorumla
Soran1 aynasıl
1 ayO kim ki sen onu unutmaya çalışacaksın bırak o seni unutsun
02 Yorumla
Soran1 ayUnutmaya çalışmıyorum zaten ben nefret etmeyecek kadar güzel sevdim ama böyle söyleyen biri sevmiş midir mecburi Ayrılık çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 aySevmiyor sadece kurtulmak istiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 ayAy d. tüm deseydin 😃
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yok deveeee hahhaa:)
02 Yorumla
Soran1 ayNoldu
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 ayHee, aşkından ölüyor 🙄🙄
04 Yorumla
Soran1 aySusar mısın
- 1 ay
Yoo niye susayım 🙄🙄
Soran1 aySeverek Ayrıldık ama yani o ayrıldı nefret edersen unutman daha kolay olur dedi
- 1 ay
Sorduk mu 🙄🙄
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Seviyor mu sence
019 Yorumla
Soran1 ayBence seviyor
Soran1 ayEvett
Soran1 ayMümkünse hemen
Soran1 ayÇiçekçi boş ver çikolata al
Soran1 ayBugüne kadar bir tane alan bile olmadı
Soran1 ayBilmem değerli mi
Soran1 ayÇikolata olsun da fark etmez
Soran1 ayÜlker çikolatalı gofret en sevdiğim ama boykot olduğu için yemiyorum
Soran1 ayEti
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Beni bian önce unut lütfen diyodur
07 Yorumla
Soran1 ayİyi de neden beni Unut Diyor ki onun daha önce eşi tarafından aldatılması benim suçum mu
- 1 ay
Belki şu an tüm kadınlardan nefret edıyodur bu yuzden senın ilginin seni üzceğini bildiği için uzaklastırmak adına dıyodur daha önce bnide 1,5 yıllık sevgilim aldattı tüm kadınlardan yıllarca nefret ettım peki etrafımdakı tum kadınlarmı kötüydü tabıkıde hayır ama ınsan öyle bi noktaya gelıyokı herhangi bi ilişkimi aman aman dıyosun bu öyle bişe
Soran1 ayPeki beni her yerden engelledi ya engeli kaldırır mı Ya da gelip profilime bakarmı
Soran1 ayAma severek ayrıldık🙎♀️
- 1 ay
Zamanında bnımde 3,5 yıllık ilişkşm aileler sebebıyle severek bıttı severek ayrıldık dıye gelecegını yakma adı ustunde eskı ayrıldınız ve bıttı zamanı durdurma ya da gerı alma sansımız yok 5 sene sonra ben olmucak şeyın peşinden koşup kendı hayatıma gelecek planlarıma nıye yönelmedım dıye cok pişman olursun
Soran1 aySol:))
1 ayHsyır efendim, vicdanlı erkek sadece
016 Yorumla
Soran1 ayVicdan mı derken sevdiğimi bildiği halde her taraftan engellemesinmi
- 1 ay
Bir ömür üzülme diye birgün üzmek istemiş olabilir..
Soran1 ayYa Üzülmedim ki Zaten tuhaf geldi
- 1 ay
Hayır. Ben bakış açısından bahsettim. Belki de erkek böyle düşündü..
Soran1 ayAma benim ne kadar daha öncesinde kırıldığını hayatımın zor olduğunu biliyor
- 1 ay
Bazen tercih yapmak zor oluyor..
Soran1 ayBenim için daha zor
- 1 ay
Rabbim sabır ve güç versin
Soran1 ayTeşekkür ederim
- 1 ay
Sorduğun soru da beklediğin cevabı söyleyemiyor
Soran1 ayBir de ona şunu söylemiştim bana nefret etmemi sağlıcak tek şey yalan O yüzden bana ne olursa olsun doğruyu söyle dedim bir soru sordum tekrar tekrar hesap açıp yazacağım bildiği halde sorumu cevaplamayıp engelledi ve ona soruma cevap Alırsan istediğin gibi hiçbir şekilde karşısına çıkmayacağımı söyledim O isterse beni bulur zaten bunu da söyledim mesajı gördü iki saat sonra engel attı Normalde hesap açıp yazarım ama başında bir sürü dert var biliyorum O yüzden sessiz kaldım yazmıyorum Sence neden engel attı sebebi nedir sence
Soran1 ayO zaman nefret etmemi istemiyor
- 1 ay
Evet muhtemelen
Soran1 ayYaa sağol
- 1 ay
Rica ederimm
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok pesimi bi bıraksın diyo
01 Yorumla
Soran1 aySevdiğini biliyorum Neden öyle bir şey yapıyor peki bir soru daha engellediği halde arada gidip profile bakar mı ne yapıyor diye
Gizli Üye(45 üstü)1 aySevmiyorum nefret ediyorum
06 Yorumla
Soran1 ayAhhah
Cevap sahibi1 ayHer hafta biri ile beraber oluyorum ona hincimdan
Soran1 ayYuh
Cevap sahibi1 ayHak ediyor
Soran1 ayNasıl yani hak ediyor derken
Cevap sahibi1 aySig et biten bir sey
- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
1 ayHersey yasandi kaçtı demi
03 Yorumla
Soran1 ayYok pek bir şey yaşanmadı
- 1 ay
Neler oldu
Soran1 ayBir sefer sinemaya gittik bir kere de adalara gittik o kadar
Gizli Üye(36-45)1 ayşov yapıyor
06 Yorumla
Soran1 ayŞov yapıyorsun o zaman engeli geri kaldıracak
Cevap sahibi1 ayDelikanlıysa kaldırmaz, seviyorsa engel atmaz. Gerisi çöp
Soran1 aySevmeseydi soruma cevap vermez miydi nefret edeyim diye Hani Nefret etmemi istiyor ya
Cevap sahibi1 aysen ruh sağlını korumaya bak bence
Soran1 ayOlur
Boş konuşma ya
01 Yorumla
Soran1 ay🤣🤣
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler