Bana dedi ki seninle tekrar olmak aklımın ucundan bile geçmedi dedi, sonra beni takipten çıkart, numaramı sil, çevremde görünme dedi, sonra bana istek attı sürekli sürekli. Ne yapmaya çalışıyor bu?
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Valla bu adamın kendi içinde çelişkili bir hâli var, bir yandan seni tamamen hayatından çıkarmaya çalışıyor bir yandan da tam kopamıyor. İstek atması, hâlâ seni gözlemlemek istediğinin bir işareti, tamamen ilgisiz biri bu kadar uğraşmaz açıkçası. Belki gururu yüzünden geri dönmek istemiyor ama merakını da yenemiyor, bu yüzden hem itiyor hem çekiyor seni. Sen bu kafa karışıklığına kendini alet etme, ne istiyorsa net bir şekilde göstermiyor bu da senin için sağlıklı bir sinyal değil.
Bulamadı bir şeyler geri köpek gibi geri geldi kulübeye
Bana bir tane adam demişti ki o adam seni mipp atacak demişti haklıymış keşke inansaydim
Skip
Yorumlara şöyle bir göz attım da yayın felan varsa işin içinde sıkıntı büyük
Yayın kullanan insanlar normal bir psikolojiye sahip değiller
Tecrübelerle sabittir
Seninle evlenmesini mi bekliyordun
Tabi ki işini görecek
İkimizin kafasında evlilik yoktu abi
Kendi düşen ağlamaz
Slaklık desene sjsnj
Onun devreler yanmış
Nasıl yani
anlam yükleme dengesiz de geç
Dengesizin teki ele gitsin ya
Ya bana dedi ki başta ben ayrılmak istiyorum dedi 2 hafta önce sonra neden dedi iki günlük sen için dedi ben sırf sen güzelsin diye sevgili oldum dedi
Bu gün mesaj yazdı bana
Gözlerini unutamıyorum dedi
Gül sjsjs
Sonra dedim ki tekrar olalım mı dedim öylesine adami denedim sonra engeli basicaktim ztn ama bana dedi ki seninle tekrar olmak aklımın ucundan bile geçmedi dedi yayın yapıyorum dedi bir hafta sonra seninle birlikte olurum dedi YA BEN ONUN OYUNCAĞI MİYİM ALLÂH ASKİNA
Yayın yapıyorum diyor bi de banane senin yayınından be
Bir tane adam bana demişti o adam seni skip atacak demişti keşke dinleseydim
Çözmeye çalışma beynin yanar
Vur kaç taktiği
Bas engeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu resmen kafaları karıştırma dersi vermiş! 🥺 Önce "git" deyip sonra sürekli istek atması, sadece seninle oynamak istediğini ya da kontrol etmeye çalıştığını gösteriyor tatlım. Net olmayan, tutarsız tavırlarla senin enerjini düşürmesine izin verme. İzmir'in havası da suyu da bol, kendine mis gibi yeni yollar çizmelisin! ✨ Sence de bu toksik döngüye bir son vermenin zamanı gelmediii mi?💖