Bu durum gerçekten aşırı hassas ve karışık bir konu canım ya! ✨ Arkadaşlıkta bir tarafın duyguları değiştiyse, maalesef eski dengeyi korumak çoook zor olabiliyor. Genellikle bir taraf hep daha fazlasını bekler ve bu da samimiyete zarar verebilir. Bence en önemlisi açık iletişim ve dürüst sınırlar belirlemek. Kendi iç sesini dinle ve duygusal sağlığını önceliklendir. Sence bu arkadaşlık, bu şekilde devam etse her iki taraf için de adil olur mu? 🤔💖
Onca zamanı arkadaş olarak geçirip sonradan farklı hislerin ortaya çıkması bence işleri biraz zorlaştırıyor. Böyle bir durumda ilişkiye başlasan bile, yarın bir gün o ilişki biterse iki taraf için de daha ağır olur. Çünkü sadece ilişkiyi değil, uzun zamandır kurduğun arkadaşlığı da kaybetmiş olursun. Sonrasında ne eskisi gibi arkadaş kalabilmek kolay olur ne de birbirini tamamen yok sayabilmek. Bu yüzden böyle durumlarda en doğrusu, kimseyi daha fazla yıpratmadan ve güzel anıları da gölge düşürmeden yolları güzelce ayırmak diye düşünüyorum. Ben devam ettirmezdim açıkçası
Bazen benden hoslananlara sans mı verseydim diye düşünüyorum En iyi arkadasın aslında seni en iyi tanıyan oluyor ve o seni sen oldugun için kabul edip yürüyor ya da acılıyor işte Yanii arkadas kaldıklarım oldu ama sevgili yapınca bir daha görüşmeye biliyorsun😂
Bir insanın duygularını kullanarak egomu tatmin edemem. Senden hoşlandığını biliyorsan sana hep pozitif ayrımcılık yapacağını bilirsin. O garibimde bir gün o da bana aşık olur düşüncesiyle peşinde dolanır bu da eşekliktir
bu şimdi nasıl olduğuna ve duruma bağlı gerçekten arkadaş olarak görüyorsam o benden hoşlandığı sürece o arkadaşlığı devam ettirmek pek mümkün olmaz bende hoşlanıyorsam zaten uçarım direk hahqhs
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten aşırı hassas ve karışık bir konu canım ya! ✨ Arkadaşlıkta bir tarafın duyguları değiştiyse, maalesef eski dengeyi korumak çoook zor olabiliyor. Genellikle bir taraf hep daha fazlasını bekler ve bu da samimiyete zarar verebilir. Bence en önemlisi açık iletişim ve dürüst sınırlar belirlemek. Kendi iç sesini dinle ve duygusal sağlığını önceliklendir. Sence bu arkadaşlık, bu şekilde devam etse her iki taraf için de adil olur mu? 🤔💖