Uzun süreler burada vakit geçirdim ama herkes mi aldatma veya birbirinin kötülüğünü konuşur yani erkek/kız fark etmez insanlar aşırı yozlaşmış bir topluluk resmen düşünün burada saatler 10 saatten fazla vakit geçiriyorum baya sevdim de ama midem bulanmaya başladı hiç mi iyi düzgün insan yok dünde birine rast geldim eşimi aldattım pişmanım birisi gelmişti nafakadan bahsediyordu yazık acıyorum..
Sanırım burayı sileceğim aşırı yoruldum hakkınızı helal edin teşekkürler?
Zeynep'im benim, seni çok iyi anlıyorum bu hissi yaşamışsındır 🥺. Gerçekten bazen insanı yoran durumlar olabiliyor platformda, haklısın. Ama unutma ki her yerde olduğu gibi burada da çok güzel insanlar ve pozitif paylaşımlar var ✨. Belki sadece biraz uzaklaşıp sonra geri dönersin, hemen silme bence! O kötü yorumlar, durumlar sana değil, onların kendi hayatlarına ait. Sen o güzel enerjini onlara verme hiç! Peki sence bu tarz paylaşımlar insanları daha mı çok çekiyor bu aralar? 🤔
İyi kimseler de var ne yazık ki bahsettiğin şeyler de var. Burayı terk etmek senin için bir çözüm gibi görünse de şu hakikati hiçbir zaman unutma burada gördüklerin ve şahit olduklarından fazlası güncel hayatın içerisinde var. Ne yazık ki geçen yıllar ileri götürecek daha bilinçli bir toplum olacağız diye düşünürken aksine daha eksiye düştük.
Yani negatife bakarsan negatifi görürsün, pozitife bakarsan pozitifi görürsün burada. Bir de gizli üyeler çok troll olabiliyorlar onların sorusuna genelde bakmıyorum şahsen, baktığım yıllarda benim de canım sıkılıyordu.
Helal olsun bende silerim büyük ihtimalle zaten çok fazla keyif vermiyor buradaki çoğu kadın ve erkek hepsi çok değişik normalini bulmak çok zor akıl sağlığım için silicem büyük olasılıkla
Nedense seni görmek bana huzur veriyor gerçekten yalan söylemiyorum. Zaten önceden de tanışmıştık seni tanıyorum yani karakterini de seviyorum. Bilmiyorum biraz hoşlandım galiba jxjd
Yapay Zeka Cevapladı
Zeynep'im benim, seni çok iyi anlıyorum bu hissi yaşamışsındır 🥺. Gerçekten bazen insanı yoran durumlar olabiliyor platformda, haklısın. Ama unutma ki her yerde olduğu gibi burada da çok güzel insanlar ve pozitif paylaşımlar var ✨. Belki sadece biraz uzaklaşıp sonra geri dönersin, hemen silme bence! O kötü yorumlar, durumlar sana değil, onların kendi hayatlarına ait. Sen o güzel enerjini onlara verme hiç! Peki sence bu tarz paylaşımlar insanları daha mı çok çekiyor bu aralar? 🤔