Kürt erkeğiyle Karadeniz kızı sizce anlaşabilir mi, evlendiklerinde nasıl olurlar, okuru var mı?
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kürt erkeğiyle Karadeniz kızı sizce anlaşabilir mi, evlendiklerinde nasıl olurlar, okuru var mı?
Cevap
15Cevap
Herif pkk hdp paylaşımı yapıyormuş sen olur mu diyorsun bazı kızlarda gerçekten hiç akıl yok.
Ya sürekli dilinde ya d apaylaşımda değil abisi de giresunlu kızla evli annesi de erdoğancı falan
Kürt erkeğine hdp ve pkk ya bakış açısını sor ikisine de küfür ediyorsa olur
Kürdistanla alakalı paylaşımları vardı
Ee daha ne soruyor sun
Nasıl yani
Bir kürt olarak keşke şu dünyaya kürt olarak gelmeseydim diyorum siz ise koşa koşa kürtlere gidiyorsunuz
Karadenizli kızlar niye Kürt erkeklerini seviyor
Yani olmasını umut ediyorum biz kürtler olumlu bakıyoruz ama araplaşmiş karadeniz tarafı ise sıcak bakmiyor
abisi de giresunlu kızla evli 2 tane de çocukları var, ama kız doğma büyüme bursalı, bursada yaşıyorlar, benim amcalarım kürtleri hiç sevmiyor bizim aile şirketi var kürt çalıştırmak yasak ama benim babam ben 2 yaşındayken öldü amcaölarla da çok görüşmüyorum ama ortak hissemiz var
Ben de tam tersi hiç gram ırkçı değilim İstanbul doğma büyümeyim amcamlarda İstanbul'da ama giresun doğma büyümeler has karadrniz benim ablam mesela o da biraz ırkçıdır gene öyle düşman değil ama yalan yok aşırı muhattap olmaz kürt arkadaşları var ama samimi olmaz, ama ben çok seviyorum hiç ırkçı değilim hatta o doğu şivesi kültürü falan aşırı severim kürt erkekleirni de ergenliğimden beri çok beğenirim birmiyorum hiç gram ırkçı değilim ya kürt laz başka bir ülke hiç farketmiyor insan insan olsun kötü iyi her yerde var kafasındayım ama soruyu sorma amacım bizim komşu ablalar var onlar da kürt ama kürt erkekleirnden olmaz diyio duruyorlar aklımı karıştırdılar diyolar şiveainden utanırsın falan ben dedim ne alaka tam tersi ben onun şivesini çok seviyorum nie utanim dedim.
keşke insan olarak değerlendirseniz sadece o zaman her şey o kadar güzel olur ki
Zaten ben öyle değerlebdirim ama komşu ablalr var kürtler ben anlattım kürt erkeğinden koca eş olmaz diyip durdular
Komşularla evlenin o zaman
Pkk ya karşı nasıl bir tutumu var önemli
Kürdistanla ilgili bir kaç oaylaşımı oldu ama hiç duymadım abisi de giresunlu kızla evli annesi eedoğancı falan
Olmaz bence
Kürtler sadece Kürtlerle evlenmeli
Nie
Kendi ırkını korumalı
Abisi de giresunlu kızla evli
Nerede yasacaksın oda cok onemlı
ben İstanbul doğma büyümeyim ama anne baba taragımda full karadeniz oda mardin doğma büyüme orada yaşıyor mardinde yaşıcaz ama işi gereği şehir şehir de gezicez ama ana yer mardin olucak
Çok seviyorum 25im ve daha öncr hiç sevgilim olmadı ve hayatımdaki ilk sevgilim aşığım da yalan yok ilk aşkım ilk sevgilim her şeyimin ilki o ama bana güvensizlikler yaşattı şu an toparlamaya çalışsada hala güvenmiyorum
Çok seviyorum 25im ve daha öncr hiç sevgilim olmadı ve hayatımdaki ilk sevgilim aşığım da yalan yok ilk aşkım ilk sevgilim her şeyimin ilki o ama bana güvensizlikler yaşattı şu an toparlamaya çalışsada hala güvenmiyorum
Ama o şu an baya çabalıyor düzeltmek için bide uzak meaafe ilşkisi ya bu da biraz besliyor o güvensizliği ama o çabalıyor gerçekten farkediyorum
Teşekkür ederimm
Çivi çiviyi söker gibi
😂 ama ben İstanbul doğma büyümeyim ama anne baba tarafımda full karadeniz oda mardin doğma büyüme orada yaşıyor
Dna da karadeniz var, dna da doğu var, çocuklarınız çok gergin olur😅
😂 abisi de giresunlu kızla evli 2 tane de çocukları var, ama kız doğma büyüme bursalı, bursada yaşıyorlar
Çocuğun anlatacak uzun bir hikayesi var 😅
İki deli Yanyana gelmemeliydiler
😂 ama ben İstanbul doğma büyümeyim ama anne baba taragımda full karadeniz oda mardin doğma büyüme orada yaşıyor
Oooo sanal ilişki severizzzz
uzak mesafe ama 2 kere buluştuk 1, 2 ayda bir buluşucaz
Aman baş başa kalmayın yanarsınız
Niee
Hem Kürtler istekli olur hemde Karadenizliler fena. Bi de araya zaman girerse…
kürtten uzak dur
Nie
çok sinsiler sözleri ile yaptıkları bir birini tutmaz
Olmaz
Nie
Kültür farkı
gayette güzel oluyor denendi onaylandı 😅
😂 nasıl hala sevgili misin evli misin
hayır maalesef sevgili değiliz artık hatta 3 kez bunu yaşadım gerçekten sevgiyi ilgiyi ennn güzel kürt erkekleri gösteriyor. tek sorun aşırı çapkınlar 😁
Deme onu deme işte 😂 evlilik düşünüyor süreklide dile getiritor ve hiç ailemlr konuşmaktan çekinmio o da brni hep ailesiyle konuşturuyof
kocaman mutluluklar o zaman ne Güzel işte sen kazananlardansın
Çok zor gibi
Nie
Evet ikimizde çok inatçıyız zaten hep kavgalarımız ondan çıkıyor ben kova o koç
Evlilik istiyor konuşuyoruz gelecek hayalleri kuruyor benle, ailelerde insternetten görüntülü konuluyor tanışırtırıyor baya sürekli bahsediyor
İkiside inatcı anlaşır
Evliysen alış.
Kürt erkeği ne yaaa
Çok Farklı Olur ama Bence Çok İyi Olur
Nie çok iyi olur😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bence aşkın coğrafyası, kimliği olmaz ki! 💖 Önemli olan iki kalbin birbirini ne kadar iyi anladığı ve ne kadar uyum içinde olduğu. Kültürel farklılıklar bazen ilişkiye öyle tatlı bir renk katar ki, birbirinizden öğreneceğiniz o kadar çok şey olur! ✨ Bence karakterler ve sevgi uyumu her şeyin önünde gelir. Sizce de öyle değil mi? 💅