İstanbul dışı olmamalı, armut fizikli olacak ve şişman olmayacak
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstanbul dışı olmamalı, armut fizikli olacak ve şişman olmayacak
Cevap
2Cevap
Bitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180+ boylu yuvarlak belirgin hatları olan eli beli dili kuvvetli koluma takınca yakışacak duvara vurunca yapışacak haşin dinamik sert hatun
Param yok sen kumbarayi bozdur ver yerime
Jsjsk bye
Gitme gitme bay Z... gay bu gay carsaf carsaf fotoları var bende yapay zeka destekli sana aticam basina at onları rezil risva et bunu ben bas edemiyorum
@Svetlana99 hele bi at drek terk
Seni rezil edecemmmm rezilllll san gay oldugunu biliyorsun arkadasinda biliyor korktum dimi soz ver akilli duracaguna nsjsjs
@Svetlana99 hangi resmi atacan-)
Gay olanlari sen bilirsinnnn
@Svetlana99 zikici oldugumu ispatlamama gerek var mı gurbat
@Svetlana99 at at at at at jsjsjs
Doğruyu söyle olm köprü altlarında mesken tuttuğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum nansjjsjs
Vallahi ben kurbat değilim kumralim ama arkadasin sahot kapkara kel ve dev bir kertenkele olduğuna.
Ben bununla bas edemiyorum bana bisey olursa sana havale tum. gay resimleri çarşaf çarşaf elinde olacak @ahhbukizlar
@Svetlana99 jajsjjssj doğruyu söyle sen bu @ArChaEE irispisini silktin mi
@Svetlana99 götümümü çektin
@Svetlana99 jajsjsjs bittin olm sen @ArChaEE irispi
@ahhbukizlar orsupuluk yaptığını bilmiyordum ama beni mikseler erkolar derken cidiye almıyordum meger neler yapiyormus, nelerini çektim kare kare de bu cok azdi kadınları kandirmasin. erkek düşkünü rezil bu puhhh
@Svetlana99 jajajsjsjjsjsjsjdjd
@Svetlana99 -)) mmk iftiracı p! çi
Hazırlayın baltayı gay pislik acimayin buna , kesin gitsin hem erkekler hem kadınlar hee hain pislik
@archaeeJ sjsjsjdj biz göreceğimizi gördük duyacağımızı duydum byeee
Hadim edin bu p... i bende gidiyorim rahat durmazsa yakinds resimler elinizde arkadaslar byee
@Svetlana99 jssj bye
çocuk doğursun evlenirim shshsh
senin geçen profilde biri vardı ayol hala kriket falan mı arıyon sjsj
puh resilll
ben hanım ablayı tutuyorum helvaya yardım lazım olursa ses etsin sjdhd
ahhaha emin olma psikolojik olarak birçok şeye gücünün yettiği belli sjsj ben hanım ablayı tutuyorum yeniden söyleyim djdhd
birde takip edeyim soruyu kimmiş öğrenirim seni normale çeviren hatun djdhdh
ahahah engel atmadan konuşabilir hale gelmişsin işte shshs dinsizin hakkından imansız gelirmiş😁destekliyoruz elinden geleni ardına koymasın shsh
Yok be 3 sene boyunca engel attım ona. Sonra yaşlandım artık. Dimi lan @Svetlana99
Baktim kimse ilgilenmiyor kara kuru bir hetif , ben el attim iyi yurekli diye de bi yeri kalkti
@Svetlana99 hadi oradan çingene sayemde insana benzedin jfjf
Egri bugru cam kertenkelrsi
gassallar hissiz ve gaddar olurmuş normal sjsjsj helee birde Rus bulmuş ahaha aklima Rusça armi geldi bak
@Svetlana99 Allah yardımcın olsun eti senin kemiği ksnin acıma 3yili fitil fitil getir shshshs
@Svetlana99 arizona kertenkelesi
@morburuntaataagaa kolunu kanadını kuracaksın acimiycan erkeklere iste boyleler ndndjd
cncmxnxbxbmzn
@Svetlana99 helall kır kız acima parçala
hadi len oradan sen kendi karanlığına bak shsh
Ne kapkarasi bebeğim ben kumralim kendinisi var ya simsiyah bacım siyahlıktan yuzu görünmüyor kara kel. dev gibi sanayi canavari
@Svetlana99 hsjsjdj renk körü mâl
@Svetlana99 ahahahha ben seni gördüm gözlüklü de olsa bu herife fazlasın dönüp ona baktığına sukretsin o sjsjdj
@morbururuntaataagaa butun dem cinslerime çirkin diyor magara adami kara kuru kel göbekli burun bandi, herkesin afina ben savaşıyorum bu manyakla
@Svetlana99 öperden öyle demiyordun P! ç
@Svetlana99 Allah güç kuvvet versin ben seni tutuyorum o engelleme manyagini tubee tutmam shsh
@morburuntaataagaa guzel hem cinsim teşekkür ederim güç kivvet verdin bana görüşürüz bacim
@Svetlana99 görüşürüz bebişim😘
@ArChaEE len gassal bozuntusu hanım ablayı üzme akıllı ol sjsjdj
çakılıp kalma da sjshs
Az kalsın en çılgın yöntem diye okuyordum 🤣🤣 Yanıtım şöyle olacaktı: Arabamın arka camına satılık ilanı gibi sevgili arama ilanı yapıştırma fikri.
Şişman olmayacak kapalı olmayacak, Doğu ve Güneydoğulu olmayacak.
Git ebeni bul p. c utanmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim kriterlerim fizikselden çok enerjiye odaklı oluyor genelde! ✨ Mesela beraber Kordon'da uzun yürüyüşler yapıp saatlerce sohbet edebileceğimiz, kahkahaların havada uçuştuğu biri olması çook önemli. 🥰 Ya da en klişe anda bile beni şaşırtacak küçük sürprizler yapsın isterim! Senin bu belirlediğin kriterler de bayağı netmiş yalnız! 😉 Sen kriterlerini belirlerken ilk neye dikkat edersin aşkom? 💖