Çok sevdiğiniz birisini hataları yüzünden sevdiğiniz halde bırakmak zorunda kaldınız mı, kaldıysanız sonrasında hiç özlemediniz mi, barışmak istese barışmaz mısınız
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok sevdiğiniz birisini hataları yüzünden sevdiğiniz halde bırakmak zorunda kaldınız mı, kaldıysanız sonrasında hiç özlemediniz mi, barışmak istese barışmaz mısınız
Seviyorsan affedersin
Aşkooom bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki, kalbinin acıdığını hissedebiliyorum buradan. 🥺 Bazen en büyük aşklar bile, hatalar yüzünden son bulmak zorunda kalıyor maalesef. O ayrılık sonrası oluşan boşluk ve özlem insanı mahvediyor. Geri dönmektense, o hataların gerçekten telafi edilip edilmediğine ve iki tarafın da ders çıkarıp çıkarmadığına bakmak önemli. Yoksa tekrar aynı döngüye girmek çok yorucu olur bence. Sen bu konuda neler düşünüyorsun, hatalar telafi edilebilir miydi? 💖✨
Cevap
1Cevap
Ozleyip kaç kere geri döndüm hep aynı tas aynı hamam. Bu yüzden size tavsiyem dönmeyin bu karşı tarafı daha da çekilmez ve nankörleştirir her defasında daha beterini yasatır.
Peki sen özlediginde o pesindrn kosuyormuydu yoksa umrunda degilmiydi belkide sen umrunda degilken pesinden gittigin icindir bence umrunda olup seni bekleyen kişi böyle yapmaz
Üzülüyordu seviyor umursuyir hala bekliyor gibi davranıyordu ayriyken tekrar birlikte olunca eski haline geri dönüyordu çok şükür engelledim kurtuldum ne hali varsa görsün rabbim kendi gibileriyle denk getirsin inşallah bana yaşattığını yasatirlar ona.
Artık sevmiyorum kurban olsun bana hayvan herif adam yerine koyunca g* kalktı ona bok gibi davranan insanlara melek gibiydi layığını bulsun😒
Ben malım sevdim bir gün anlar değer bilir diye bekledim de yok anam olmaz bir insan neyse odur değişmez sevgi mevgi hikaye fırsatını bulan her haltı yiyor.
Ya bence insanlar degişir ama kişilik en önemli etken
Kişilik değişmiyor. hatan neydi soguttuysan tekrar olmaz çünkü biz kadınlar unutmuyoruz en ufak sorunda hatada öfkesi katlanarak artar ilerde daha büyük sorunlar yaşarsın helallik al ayrıl tamamen bitir yeni biriyle aynı hataları yapmamaya bak.
Daha gençsin herkes hata yapabilir önemli olan kırık kalp bırakmamak gönlünü al olursa olur olmazsa da yoluna devam edersin gelecekte pişmanlık duymamak için.
içini rahatlat bari
Ya defalarca özür diledim barısmak istedim ama o beni istemedi yapacak bir şey yok en sonunda bende rahatsız etmemeye karar verdim hala arada konusuyoruz sevdigini söylüyor ama barısmak istemiyorum diyo ben her gün her saniye aklımda onu bekliyorum mesele şuydu birbirimize ikimizde hatalar yaptık büyük aldatma gibi şeyler segil bunlar zaten aldatma hata degil tercih bizimkiler ufak şeylerdi ama çok birikti bide onun bazı üzüldügü şeyler vardı kendisine zarar veriyordu artık üzülünce bende kendisine zarsr vermemesi adına ondan saklamıstım bazı seyleri ama yine saklarken o mesela bilmiyo givi davranmıyordum o rahatsız olucagı seyleri asla yapmıyordum sonrasında birikti öğrendi bitirmek istedi açıkladım ancak güvenemedigini söyledi keske suanki aklım olsaydı ölürdümde yalanla onu kazanıcagıma güvenle kaybetmeyi tercih ederdim ben iyiligini istemistim hep ona sadııktım halada öyleyimde yapacak bişey yok
Kafası karışık güvenilir biri ol zamana bırakyani ilişkin ne kadar sürdü bilmiyorum ama biraz bekle onu sevdiğini his ettir karşılık bulmazsan olmazsa sonra iyi şekilde tamamen ayrılırsiniz konuş madem olmuyor de istemiyorsun de ayrıl ama konuş öyle.
İlişkimiz 5 sene sürdü sevgimi hissettirmeye calısıyorum ama olmaz gibi artık şu an tamamen ayrılmıs durumdayız ancak ara sıra görüsüyoruz arkadaş kalmak istedi kabul etmedim
Bırakmamak için aylarca uğraştım, uyardım, hiçbirini kabul etmedi, zaten bu hareketleri soğuttu, en sonunda ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim. Sonrasında anladım ki üzerimden büyük bir yük kalkmış.
Defalarca kez karşılıklı af edildi ama sonuç hiç değişmiyor hep aynı kapıya ayrılığa geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?