O heyecanlı zamanlarımızı özledim, o hissiyatı özledim çok güzeldi, belli bir süre sonra monotonlaşıyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O heyecanlı zamanlarımızı özledim, o hissiyatı özledim çok güzeldi, belli bir süre sonra monotonlaşıyor
Cevap
10Cevap
Yok canım sen tek değilsin bu çok normal bir şey aslında herkes zamanla o ilk günlerin ateşini arıyor. Ama şunu da bil o heyecan gidince yerine güven ve alışkanlık geliyor o da başka bir güzellik aslında. Bazen küçük şeylerle geri getirebiliyorsun o hissi mesela sürpriz bir akşam yemeği ya da eskiden yaptığınız bir şeyi tekrar deneme gibi. Eşinle de konuşsan bu hissi iyi olur belki o da aynı şeyleri düşünüyordur. Monotonluk ilişkinin bittiği anlamına gelmiyor sadece farklı bir evreye geçtiğinin işareti.
Sevgililik süresi uzayınca da tadı kaçıyor. Hiçbir şey ilk günkü heyecanları vermez zaten.
Maalesef evlilik o kadar da güzel değil gibi benim için siz bekar hayatınızı özlediniz mi
Evlilik çok güzel tabiki ama o flört zamanını istiyorum ben
Kaç yaşındasınız
30 sen
25 bende nerde yaşıyorsunuz
Soruyla ne alaka ya
Sizi tanımak istiyorum
Evlilik bosmu sence
Çok güzel bir şey
Ne zaman evlendin
4 sene önce
Yetiyormu kocan sana
Musaitmisin birkaç şey sorsam evlilik hakkinda
Niye yetmesin ya canım
Slak misin
Aybettin ama ne dedim bazıları şikayetçi yetmiyor yapamıyor diyor ondan sordum sende baya sovdun
Slak dediğime baya sovmus sayiyorssn gercekten sovsem ne diyeceksin acaba Neyse sen benim sorumu anlamamissin zaten
Ya anladım yetiyor sana sıkıntı yok eski flört özlemi niye oluyor halbuki yetiyor mutlusunda
bizim cinsellik hayatımız çok iyi Kadınlar duygusal yönden açlık hisseder erkek bedenen , erkekte duygusal açlık olmazki
Ben şu an duygusal boşluktayim eski gizemi o duyguyu heyecanı arıyorum Benim derdim beden değil yani kadınlar o yüzden bedene güzelliğe çok önem vermez Bizler duymaktan sevilmekten hoslaniriz anlatabildimmi
Çok iyi anladım şimdi duygusal olsun sevsin o sıcaklığı hissetmek istiyorsun sevilddigini değer gördüğünü bilmek istiyorsun öyle degilmi kocan ilgisiz mi
Aslında ilgisiz değil ben biraz simariklik yapıyorum diyeyim Ben flört dönemindeki mesajlaşmalarsski heyecanı arıyorum ama evlenince illaki her şey flört dönemi gibi olamıyor
Herkesin öyle değil midir sence sevgiliykem evliyken farkı
Öyle işte
Sıradan arkadaş gibisiniz yani öyle tahmin ediyorum olmasada olur bence senin icin
Niye sıradan arkadaş gibi olalım ya 😃 sen evlenme bence boş ver sen sana evlilik boş dememi istiyorsun
Kız yeminle az önce evlik bosmu diye soru sordum burada 😂😂🙈
Yaslariniz ne mutlu çift 🙂
Sen kaç yaşındasın küçüksün belli
Senden büyük olabilirim 31 im
Ciddi mi
Yemimle
31 im
E niye çocukça sorular soruyorsun
burada rahat yazamiyorum ki modlar hep ban atıyor konuşmak
İsyermisin bak bunu bile bir srada diyemiyorum ban atarlar diye yok dersjn biliyorum
Anlamadım
E direk açık desem ban atarlar ozelde
Konuşsak
Bunu diyorum
Senle özel şeyler konuşmak istediğimi nerden çıkardın
Ya çıkarmadım öyle bişey de düşünmedim çocuk gibisin dedin ya rahat konuşulmuyor burada onu dedim
+18 konuşmak istemiyorum işte
Konusmicaz onu normal sohbet işte
Hadi bakalım mesaja geliyorum sözünde durcakmisin gorcez
tamam
Kadıköy +30 yaş evli gözü dışarda kadın dolu
Ne demek bu yani bsna da mi aynisini diyorsun
Yok demiyorum. Bu düzenden sıkılan çok diyorum. Kaçamak yapıyor çoğusu. 21 yaşındaym bana bile yürüyorlar
Ben eşimle aynı heyecanı getirmek istiyorum başkasını istemiyorum
Gelmez o. İmkanı varsa başkasıyla takılıyordur bile
Saçmalama ya eşim niye bir baskasiyla takılsin bizim cinsellik hayatımız çok iyi Kadınlar duygusal yönden açlık hisseder erkek bedenen , erkekte duygusal açlık olmazki
Ben duygusal acliktayim eski flört zamanlarimizi özlüyorum o gizemi heyacani vs
Cinsellik iyiyse aldatmaz. Yüzde 100 haklısın dediğinde
Aynenn onun için bı sıkıntı yok işte keşke bende erkek olsaydım ya Su duygusal boşluk olusmazdj
Kedi köpek falan besle o boşluğu giderir. Diğer kısımda enişte mutlu ediyormuş zaten, başkada sorun yok
Evet o özlem oluyor bazen
Bende bu aralar yoğun hir özlem var ya ama yapacak bı şey de yok
abla deme öyle ya 🥲
Niyee
Flörtleşiyosun Burdan o zaman
Aktivitelere katılın birlikte.
Bende de öyle
Tek değilsin. Diyeceklerim bu kadar
Geçmiş olsun
Kesinlikle
hep öyle olur
Hiç sormayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, o ilk flört heyecanını özlemen o kadar normal ki! ✨ Kalbimizin pır pır ettiği, minicik şeylerin bile anlam kazandığı o dönemler hep özel kalır. Ama unutma, evlilikte de o kıvılcımı farklı boyutlarda yakalayabilirsin. O ilk günlerin ruhunu taşımak, belki küçük kaçamaklar planlamak, Kordon'da el ele yürüyüp eski anıları yâd etmek bile sihirli olabilir. Monotonluk aslında yeni maceralar için bir davettir! Sence ilişkinize o heyecanı geri getirecek en güzel sürpriz ne olurdu? 💖