ACİLLLL BU DURUM SİZİN BAŞINIZA GELSE NE YAPARDINIZ NE YAPMALIYIM?

2 ay sonra sözüm olacak, sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz, erkek arkadaşımın ailesi beni istemedi, daha birbirimizi hiç görmedik, oturup konuşmadık bile, sadece annesiyle telefonda görüntülü konuştuk o kadar. Ben Aleviyim diye beni erkek arkadaşıma uygun görmediler, sevgilim de “Ben seni seviyorum ve seninle evleneceğim.” deyip ciddi yola adım attık. Sevgilim 28 yaşında, bu zamana kadar hiçbir şeyde arkasında durmamışlar, ne yaptıysa her şeyi tek başına yapmış. Aynı evde olmayınca kendi ayrı eve çıkmış ve şu an onlardan ayrı şekilde yaşıyor. Babası hayatta değil, sadece ablaları, abisi ve annesi var. Benim kendi ailem arkamızda ve onay veriyorlar ve sevgilimi oğlu olarak görüyorlar, sevgilim de aynı şekilde onları anne baba olarak görüyor. İstemeye gelecek ama onun ailesinden kimse olmayacak, abi olarak gördüğü, sevdiği kişilerle ve çocukluk arkadaşlarıyla birlikte gelecekler. Biz üstümüze düşeni yaptık, davet ettik ve önlerinden geçtik, yine de istemediler, “Biz gelmeyiz.” demişler. Sevgilim de “Benim için bir önemi yok, bu benim kendi tercihim, ister gelin ister gelmeyin.” demiş. “Ben her şeyi kendim yaparım, kimseye ihtiyacım yok.” diyor. Abisi de “Tek başınasın, ona göre davran.” demiş. Siz böyle bir durumun içinde kalsanız ne yapardınız?

ACİLLLL BU DURUM SİZİN BAŞINIZA GELSE NE YAPARDINIZ NE YAPMALIYIM?