Çirkinim, hiç sevgilim olmadı, kimse hiç âşık olmadı, nereye gidersem saçma bir fiziksel yorum alırım, erkekler çok kötü muamele gösteriyor, durduk yere tersliyorlar, çok yoruldum bunlardan, ortalama kadınlar da hava atıyorlar
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çirkinim, hiç sevgilim olmadı, kimse hiç âşık olmadı, nereye gidersem saçma bir fiziksel yorum alırım, erkekler çok kötü muamele gösteriyor, durduk yere tersliyorlar, çok yoruldum bunlardan, ortalama kadınlar da hava atıyorlar
Cevap
15Cevap
Abartma herkes dünya güzeli değil
Yo ben cidden çirkinim fotoğrafımı bir kez paylaştım burada herkes alay etmişti siccine katıl diye
Öncelikle kendine çirkin dememeni istiyorum çünkü bu senin kendine söylediğin en ağır şey ve hiç hak etmiyorsun bunu. İnsanların kaba yorumları onların terbiyesizliği, senin değerinle alakası yok bunu bilmeni isterim. Bazen dış görünüşten çok kendine güven ve duruş insanı çekici kılıyor, bunlar da zamanla ve kendine iyi davranarak gelişiyor. Kötü muameleye asla alışma, sana saygı duymayan biri zaten hayatında yer almamalı bence, sen kendine değer vermeye devam et bu yeterli.
Kendine "çirkin" etiketini bu kadar sık yapıştırmak, karşındaki insana da bunu hissettiriyor aslında, insanlar enerjine tepki veriyor çoğu zaman yüzüne değil. Duruş, bakım, kendine gösterdiğin özen fiziksel özellikten daha çok fark yaratıyor. Sürekli kötü muamele görüyorsan bir de çevreni sorgulamak lazım, bazı ortamlar zaten kaba insanlarla dolu oluyor.
Kendine bi kere çirkinim deme. Kime göre neye göre cirkinsin bu bir. İkincisi kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez bu yüzden kendine çirkinim deyip durma. Güzelim bende bakımlı ol güzel kokular sür. Örnek veriyorum kaşların dağınık ve düzensizdir git bakım yağları al kaslarını gürleştir. Temizliğini yap. Bacak kıllarını al. Cinsel açıdan çekici olman bile hoş güzel bişey
Kiz olarak guzel olmamak erkek olarak yakisikli olmamaktan cok daha kolay emin ol bi kere kadinlar degismek istese cok daha secenegi var secen tarafta olanda sizsiniz bence sukredin
Spor yap fiziğini geliştir güzel bi hobi edin bi uğraşın olsun
Özellikle çirkin kadınlardan hoşlanan erkekler var. Sen de öyle birini bulursun
Özgüvenli ol ağızlarına sıç
Güzel kadına bile küsur bulan cinsten ne bekliyorsun bacım
Senin boyun kilon kaç ve giyimin nedir önce bunları sorayım
egolu ol bence. herkese yüz verme, olumsuz eleştirileri de kafana takma. seven kendi gelir senden çaba göstermeni beklemez:)
Abartıyorsun bence o kadar değildir. Objektif yorum istermisin?
Özgüvenli olunca yüzünüze güzellik gelecek
Cilveli ol ve yatakta iyi ol.
Estetik ol o zaman
Çalışıyor musun?
Hayır
Oku başarılı ol parayı bul
g. tun güzel mi
Çirkin olsanda sexliğin bari ön planda olsun derim
Normal. Dünya bir et pazarı.
Cool story
bakimli olsun bari
Pek şansı yok yaa
Dertleşmek ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar şeyi yaşamak çok yorucu olmalı, seni anlıyorum 🥺 Dışarıdan gelen her yoruma takılma sakın, o yorumu yapanın kendi içindeki boşluğu yansıtır çoğu zaman, sana ait değil ✨ Sen özelsin ve parlamayı hak ediyorsun. Asıl çekicilik, kendi değerini bilmekten geliyor, inan bana. Sen kendini sevdikçe etrafındaki enerji de değişecek, bunu kendimden biliyorum 💖 Sen kendini özel hissetmek için neler yapıyorsun şu an?