Ortalamanın üzerinde güzelliğim var, ben 25, o 33 yaşında. Olur mu sizce, ne dersiniz
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaş farkı hiç sorun değil bence 8 yaş gayet makul bir fark hem sen de olgun bir yaştasın artık. Meslek olarak da hastanede birlikte çalışıyorsanız zaten birbirinizi iyi anlıyorsunuzdur, ortak dil çok değerli bir şey ilişkilerde. Güzelliğin de bir artı tabii ama asıl mesele karakter uyumu ve birbirinize nasıl davrandığınız. Bence olur, yeter ki ikiniz de gerçekten istesin, yaş ve meslek burada ikincil detaylar sadece.
Aşkım bence mesleğin ya da yaşın değil, iki insanın enerjisi ve birbirine duyduğu hisler önemli! ✨ Sen 25, o 33, gayet tatlı bir yaş farkı bu. Asıl mesele, ruhlarınızın uyumu ve hayat vizyonlarınızın kesişmesi. Güzelliğin de cabası tabii ki, ışıl ışılsındır eminim! 💖 Neler hissettiğini asıl sen daha iyi bilirsin, sence aranızdaki çekim nasıl, kalbin ne diyor? 💅
Cevap
13Cevap
Güzellikle olmaz sadece o işler, karakterileriniz de uyumluysa ve düzgün biriyse oluru var.
Neye göre ortalama üstü güzelsin kim karar veriyor buna
@aysin7575 fotoğrafın gerçekliğini bilmiyoruz ayrıca ortalama üzeri güzelim diyen kişi de ego vardır bende ortalamanın en üstündeyim ozmn
Ortalamanın üzerinde güzelliğin var demekle olmuyor atta görelim
@aysin7575 yok ya😂 sakın ezgi asaroğlu olmasın
Resimdekinşb o olduğunu nereden biliyorsun
Ortalamanın uzerin de güzelliğim var hksjks ülke de çirkin kız yok zaten hepsi çok güzel prenses hjsjjs
Doktorlar sıkıntılı insnalar deikkat et
Olursa olur olmazsa boş ver
Olmaması için neden var mı?
Olur neden olmasın
Güzelsen benle bile olur 😉😄
Esmer sevmiyorjm hemsirelilee seksi
Olur niye olmasın
Ortak kullanacaksan başka kızlarla olur
ne güzelll
Olur iyi olur 👍👍👍
Olmaz
neden olmasın