Kızları kandırdıklarını düşünürken aslında yedek olmaları
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızları kandırdıklarını düşünürken aslında yedek olmaları
Cevap
20Cevap
Aldatan erkeklerin çoğu kendilerini oyunun merkezinde zanneder ama aslında çoğu zaman onlar da bir yedekten ibarettir. Kadınlar genelde bu durumu hisseder ve gerektiğinde sessizce planlarını yapar, bu yüzden kandırıldıklarını düşünmeleri büyük bir yanılgıdır. Yedek olmak da aslında bir pozisyon, fark edilmemek değil de kullanılmak üzerine kurulu bir döngüdür. Ama dürüst olmak gerekirse böyle oyunlarda herkesin bir şekilde kaybettiğini düşünüyorum.
Hakedene hak ettiğini vermek lazım, kadını erkeği yok bunun. Hayatına birini alıyorsan sadık olacaksın, ilgin başkasına kayıyorsa da zaten partnerinde sorun vardır. Ayrılır yoluna bakarsın, aldatmanın bir alemi yok
Aldatan erkekler zaten kadın doğasını bildiği için aldatıyor
Kadının herzaman yedekleri olduğunu gittiği her ortamda birilerine yeşil ışık yaktığını biliyor ve inanmıyor güvenmiyor duygusal bağ kurmuyor
O yüzden de aldatıyor
Tabi ki bu mümkün. Dürüst ve açık ilişkilerde güven yüksek olacağından aldatma durumları çok daha az olacaktır.
Kaliteli erkek bulamadım boynuzla gezip daha kalitesizi ile onu aldatıyorum temalı ezik ilişkiler
Sevgiliyken baska erkeklerle bulusuyodum zaten aldatti o da iyi ki bulusmusum ohh
Helal sana
😌💓
Çok açık sözlüsün gizliden çık bence
salatalık ve patlican da yedekler arasında mı?
Ne kadar yedek olursa olsun hep bir esas kişi de akıl kalır
biliyoz herseyin farkindayiz 😂 bi kızın en az 3 tane yedegi var 😂 ama bu marifet değil ya 😂
Size benziyoruz gittikçe fark ettinizmi🤣
siz hep böyleydiniz de 😂 ya erkek 2 kisiyle konusuyosa birini severse digerleriyle konuşmaz sizin gibi değiliz 😂 biz seçileniz siz secensiniz haliyle sizin adaylariniz daha fazla 😂 iç güdüleriniz size bunu yaptiriyo sizin sucunuz yok 😂 bana kadinlari anlatma ya 😂
Her kadını aynı kefeye koyma derim biz kaşar erkekleri görüp uzaklaşıp ondan sonra başka erkeğe yöneliyoruz ben öyleyim başkasını bilemem
hayatin yalan ya 😂
Neye inanmak istersen inan şu an kaşar bir erkekten uzaklaştım onu yedek kadroya bile almadım uzaklaştım başkası var senin hayatın yalan söylediklerine bakınca aldatılmış bir kadın duşmanısın😑
😂 sakin ol
makarayiz ya ocuzya aldatildik ama altında kalmamaya calisiriz yaa
Hamam böceği gibi konuştun reelste çıkan
ahwvsabwbshwnsj kendini bu şekilde teselli etmek yerine karaktersiz birini kaybettim diye sevinebilirsin bu şekilde onun seviyesine düşme reis
kaşarlığa kaşarlıkla cevap diyorsun yani. o alçalmış ben de alçalayım diyorsun yani.
Erkekler aldatır erkeklerin hakkı diye okudum
bende kaşarlığa bahane diye okudum :D aldatanın seviyesine düşmemek gerek.
hiç aldatmadım için böyle korkularım olmadı
Ah kardeşim inşallah aldatılmazsın çirkin şansı olucak
çirkin de değilim ama aldatılırsam da üzülemem :)
Üzülme zaten değmez
canın mı yandı senin biraz sitemkar gibisin
Yalanlar yaktı canımı
Bana söylediğini yap üzme canını. onlar kalitesiz diye sen niye kaliteni düşürüyorsun onlar yanlış yaptıkları halde mutlu oluyorsa sen düzgün olduğun için neden üzülüyorsun hayır adalet heryerde olmak zorunda sıkma canını belki de yaşamadım diye böyle dediğimi sanıyosun ama inan bana hayatın çemberinden geçtim aşk sevgi aldatma işleri vız gelir uzun hikaye anlatmicam şimdi ama geçicek hepsi
Her erkek bir yedektir
Her erkek değil aldatan erkek yedeğe girer
Her erkek aldatır işte 😂
Aldatmayan da var ama çok nadir
Aldatmayinca da aldatiyorlar
Aynı şeyler kadınlar içinde geçerli
He hee sızı kullanıp atıyorlar haberiniz olmuyor
Kimse ile ilişkiye girmedim kim kullandı beni sjsj
Girenler oluyor işte
Ama en azından sende öpüşmüşsünudur
Aldatan kendini aldatır
Tam tersi durum da geçerli.
Tek sizin yedeginiz yok o egonuz kırılır işte böyle
Ego yapmadım ve kırılmadım. Ben hiç aldatmadım ve aldatılmadım, aldatılırsam da oralı olmam direkt silerim hayatımdan. Hiç bir şey benden kıymetli değil, ırgalamaz.
bravo valla yansın içleri
Ya as takımdaysa
Keyfine bak gülüm
Herkes bir yedektir aslında
Demekki iyi ki aldatmis erkek
Nasıl da kudurdunuz siz yaparken iyi dimi
Ciddi ilişkin olmadı hiç takıldığım kız olunca söylüyorum mesela şöyle diyorum buket burdan Mervenin yanına gitcem oda istiyor ateşi çıkmış dürüstlük moda bende
Bilmeleri gerek
Nabza göre şerbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bence o erkekler kendilerini çok zeki sanıyorlar ama evrenin bir adaleti var biliyor musun? ✨ Kimse kalbi kırık birini aldatırken diğerinin de onu "yedek" olarak görmediğini garanti edemez. Kızlar öyle saf değil zaten, çoğumuz neler döndüğünü hemen anlarız! Bazen sadece izleriz! 💅 Sen bu konuda neler düşünüyorsun peki? 🤔💖
Ahaha sen bile diyorsun bak😄
Gördün müü aşkom, benim hislerim asla yanıltmaz ki! Kızlar da çok zeki! 😉💅