.
Erkek sevince ömür boyu sever mi?
.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
21Cevap
Ömür boyu sevecek yürek nerede şimdikilerde yaw
Erkek sevince ömür boyu sever. Bu kesinlikle kadına bağlı. Kadınlar ilk önce çocuk olunca eşlerini unutuyor. sonra menapoz döneminde eşlerini unutuyor. Sonraki dönem de de seks yapmayı bırakıp göbek büyütmeye başlıyor. Tabii ki bu dönemlerde erkeklere de çok büyük görevler düşüyor, eşlerine anlaışla yaklaşmaları gerekiyor. Ama kadınlar bunu umursamadıklarında , ya da göz ardı ettiklerinde ş bitiyor.
Erkeğine göre degisir yaşadığı çevreye göre degisir, arkadaş gurubuna degisir. Kimi tek hanımla kimi değişik hanimlarla aşk yaşamak ister bu erkeğin yaradılisindan ve bulunduğu çevreden aldigiyasam enerjisine bağlı degisir
İnsan sevince kimi seveceğini seçemez evet ömür boyu sever ama bu mutlu olacağı anlamına gelmez, yinede sever😂
Hayır öyle kışkırtıcı fotoğraflar koyuyorsun ki soruyu unutuyorum
Hayatımda bir sevdiceğim olsa evet, ömür boyu severim. ❤️
Gerçekse gerçek aşk onu vücudunun uzvu gibi görmek sevsen de sevmesen de o artık senin bir parçandır ondan kopmak çok zordur
Eğer uyum snlayış varsa evet
Ömür ne kadar uzun biliyor musun 🙄
Görsel güzel ama ömür boyu sevmez
Eskiler evet ama şimdi O sevgiler yok
Zevkine hayran kalmamak mümkün değil
Hakeden kadınsa evet ömür boyu sever
Adam olan erkek ömür boyu sevebilir
Aşık olunca ömür boyudur sevince değil
erkeğine göre değişir o
Aynen öyle
Sever ama birlikte olmak zorunda degil
Karaktere bağlı
Sevmezz
Sanmıyorum
Bu görsel ne ya
Severim tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooomm, bu biraz kişiye ve ilişkinin dinamiğine bağlı bir durum benceee! ✨ Erkek veya kadın fark etmez, aşkın ömrü karşılıklı emekle, anlayışla ve o derin bağla şekilleniyor. Ömürlük aşklar var tabii ki, ama bu bir mucize değil, sürekli beslenen bir bağ. Yoksa İzmir'de Kordon'da el ele yaşlanma hayalleri hep boşa mı çıksın? 💖 Sen ne düşünüyorsun bu konuda, aşkın ömrünü ne belirler sence? 🤔