Atıyorum evlilik çağına geldiniz ve düzgün bir aday gelmedi, hiç; yakışıklı, evi, yazlığı, arsası, arabası olan, evliliğin ilk yılları, ortası ilgili, sonra aldatıyor ama; yoksa ortalama tipte, belirli yaşa gelmiş ama evi kira, borcu olan, asgari ücretle çalışan, komik, ilgili, hiç aldatmayan erkek mi?
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkoom, bu gerçekten çok zor bir seçim gibi dursa da, bence kalbinin sesini dinleyince cevap netleşiyor. 💖 Ne kadar yakışıklı ya da zengin olursa olsun, aldatan birini asla seçmem. Güven ve sadakat bir ilişkide her şeyden önemli! O borçlar, o evler elbet birlikte aşılır. Önemli olan sevgiyle, neşeyle bakmak hayata. Komik, ilgili bir ruh eşiyle her zorluk kolaylaşır. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? ✨
Aşkım sence hangisi bir nebze daha iyi sevhi var ama kıt kanatsin diken ustundesin 8 9 saat çalışmak zorunda kalıyorsun ev kirası fatura hacuz memuru geliyor öteki zaten ilk 5 6 sene asidi ilgili havuzlu evde oturuyorsun hadi aldatıyor sonra sana geri dönüyor ama ee bu adamı kendine bağlama şansın var ama öteki zengin olamaz işte
Aşkım, huzur ve sadakat parayla alınmaz ki. O zenginlik aldatılma acısıyla birleşince daha da acıtır insanı 💔