Kendisi benden baya hoşlanıyordu ama ona gelip perde montajını yapmasını rica ettim tamam yarın geleceğim dedi, o akşam ben hadi ordan git dedim sohbet ederken bir şeye sinirlenip o da bana böyle konuşma, kelimelerine dikkat et iyi geceler dedi ve ertesi günü halsizim başka gün gelsem perde takmaya dedi gelmedi ben de geçmiş olsun dedim uzaklaştım ondan. Ve o anda exim bana yazmıştı özledim diye uzun zaman sonra ben de eximle barıştım onu çağırdım perdeyi o taktı geçen gün. Bugün flörtümün en mutlu günüydü işle ilgili çok güzel beklediği bir haberi aldı beni aradı kutlayalım dedi seni alayım dedi ben de halsizim dedim ve sen perdeye gelmeyince eximle barıştım dedim bu tepkiyi verdi ne demek bu?
Ay aşkom benim, bu mesajlaşmalar ne böyle! Resmen ortada tam bir karmaşa ve kıskançlık fırtınası var yaa. 🌪️ Flörtün resmen sana hem kızgın, hem kırgın hem de hâlâ seni istiyor bence. ✨
"İyi yapmışsın" derken bile içten içe kendini yiyip bitiriyor, belli ki exinle barışman ona koymuş. "Yanındayım" demesi de tam bir "ben sana demiştim" ya da "yine bana döneceksin" iması gibi geldi bana! 🥺 Sence de sana bir açık kapı bırakmaya çalışmıyor mu? 🤔💖
orada bak ne yazmış okadar horultumu cektin yanındayım yazmış bir gece onda kalmıştım ve uyumuştum ama o horlarken ben sabah taksiyle evden kacmıştım onu soyluyor horultumu cektin okadar yanındayım olmazsa diyor 😂
Ama sanırım bu konuştuğun kişi senden hoşlanıyor baya bellide etmiş. Anlamaman garip. Yoluna çıkacağını sanmam daha. Karşıdaki de hala anlatmama rağmen devam etmesi de enteresan.
Dediklerinden bişey anlamadım ama flortum orada bak ne yazmış okadar horultumu cektin yanındayım dene exle sen bilirsin ben burdayım diyor.. bir gece flortun evinde onda kalmıştım ve uyumuştum ama o horlarken ben sabah taksiyle evden kacmıştım onu soyluyor horultumu cektin okadar yanındayım olmazsa diyor 😂
Evet haklısın yeni boşandı ve karısı beni takip ediyor ekran goruntusu cekip ona attım artık o bemi ilgilendirmiyor beni aldatan kadınla işim olmaz dedi
Ama senin de şu an sevilin var. Köşede yedek gibi beklemesi ne kadar doğru geliyor ona. Kendisine saygısı olmayan birisi. Beklerken senden hoşlanarak hala senle konuşmaya devam edecek olması ayrı bir sacmalık.
Bilmiyorum işte o bana dedi ki karısı onu aldatmış ama karısı Onu her yerden takip ediyor Hatta kadın beni bile takip ediyor Sürekli hikayelerime bakıyor profilini görüyorum ve kesinlikle karısını istemiyor yani barışmak
Peki buna benzer bir şey olarak, bugün illa yanıma gel buluşalım senle bir işimiz vardı deseydi sende gelemem yorgunum deseydin, oda sana aynısını yapsa hoşuna gider miydi?
Bide bana utanmadan orada bak ne yazmış okadar horultumu cektin yanındayım yazmış bir gece onda kalmıştım ve uyumuştum ama o horlarken ben sabah taksiyle evden kacmıştım onu soyluyor horultumu cektin okadar yanındayım olmazsa diyor 😂
Aynen öyle evet o detayı farkettim. Sorun yaşarsan geri gel diyor. Bir insan bu kadar omurgasız olamaz. Harbiden haklısınız. Memlekette çok az erkek kalmış 😄
Yani karakteri bana normal gelmedi. Karısının aldatması ya yalan, ya da gerçekse bu adamdan bir sahiplenme erillik maskülenlik görmediği için. Çünkü sana dediği şey de normal değil.
Yok daha biz yeni tanışmıştık hiç görüşmeden Bana telefonda karısının onu nasıl aldattığını detaylı şekilde anlattı ve bana boşanma evraklarını gösterdi ve gerçekten ona karısını gönderdiği mesajları da bana ekran resmini attı karısı hala onu her yerden takip ediyor barışmak istiyor hatta kadın benim hikayelerimi izliyor kadının profili çıktı Benim listemde ve Ekran resmi çekip ona gösterdim beni de takip ediyor diye
Hmm çok kötü ya cidden o adam içinde kötü. Bu ne ya aldatan aldatana. İyice soğudum ilişki işlerinden. Yani sende ona eximle barıştım diyerek 2. travmayı yaşatmış oldun. Aldatılmış gibi hissetmiştir. Ama ona rağmen sana sorun yaşarsan sorumlusu benim yanındayım demesi bana normal gelmedi. Yani omurgası sağlam değil ama yine de kötü bişey aldatılmak.
Aslında doğru söylüyorsun ben de onu aldatmış gibi bir şey yaptım da ama Hayır ya Bence yanlış düşünüyorsun Biz daha sevgili bile değiliz adı konulmuş bir ilişkim yok ki onunla sadece çıktık görüştük eğlendik ve Bir gece onunla uyudum sadece başka hiçbir şey olmadı aramızda ve zaten o uykuya girince Ben evden gittim yani gerçekten sadece arkadaşça konuştum ama onun bana hoşlandığını artık ta kendisi bana dile getirip İleride belki sevgili oluruz diyordu ben de karşılık Vermedim ama bir şey de demedim fakat İlginç olan senin Şu dediğine katılıyorum Hani karısı aldatınca istemiyor ama bana yanındayım diyor Nasıl oluyor bu
Güven kırmak için sevgili olmanıza gerek yok. Arkadaş dediğin hiç umursamadığın birisi güvensizlik adı altında yaptığı davranışı olsa o kişiye karşı kötülük beslersin. O yüzden yani sende intikam için exi karıştırma canı yansın peşinden koşsun gibi bir mantık yok ama adamda zaten omurga olsaydı senle iletişimi bitirirdi exinle mutluluklar diyip noktayı koyardı. Aldatıldıktan sonra bence bir kaç tahtası düşmüş olabilir. Psikolojik olarak zor bir şey.
Demek ki eski eşi kadar değerli değilsin. İnsan beyni bazen davranışsal olarak değer verdiği insanda daha çok tepki gösterir ters psikoloji olarak düşün. O eski eşine çok değer verdiği için bu ihaneti içinde hazmedemedi. Sana değer vermediği için de çokta umursamadı gidersen geri gel ben burdayım sonuçta diyerek bu umursamazlığını da kanıtlamış oldu. Zaten omurga dediğim buydu aslında umursamak.
Hayır ben tersini dusunuyorum mesela biz kadınlar istediğimiz yakışıklı erkek sevdiğimiz erkek olunca hemen afedebiliyoruz ama cokta ölüp bitmediğimiz bir erkek hata yapınca silip hemen hayatımızdan atıyoruz acımadan cunku yuksek duygu olmadıgı icin cabuk vazgeçiyoruz ama aşırı hoşlandığın erkege daha törpullu oluyorsun hatalarına ve cepte gorunuyoruz cogu zaman
Bu aslında cinsiyete bağlı değil anlattığın şeyleri bir erkek olarak bende yaptım zamanında. Duygu olmadan karşımızdaki insnaa tahammül etmek alttan almak yerine bitsin diyecek kadar sevgi barındırmıyoruz. Ama duygular yüksekse o zaman bitirmek hiç kolay olmuyor kaybetme korkusu bile yaşayabiliyor insanlar.
Yani umursamazlığından değil kaybetme korkusu olduğunu düşünüyorsun. Bunu zaman gösterir. Karakterini henüz bilmiyorsun sevgili değilsin. Sırf duygusal boşluğunu doldurmak ve yalnız kalmamak için de kaybetme korkusu yaşıyor olabilir. Çünkü evlenmiş boşanmış erkekler kadınlara nazaran daha zor partner buluyorlar. Buda sahte bir sevgi olabilir.
Bide onun evinde kaldıgım gece içtiğin bardaktaki yarım içecekte ruj izimde kalmış. ve o bardagın yanına kendine bi kadeh daha koyup hikaye atmış. ben eve girer girmez actıgım şarkıyı da unutmamış o şarkı acıp story atmış şarkıyla kadehleri karısıda ona mesaj atmış kadının ruju da pembeymiş yazmış bana cekip gonderdi
Ben dedim ona ilerde evlenince annemi de yanıma alacagım hasta kadın ona bakmam lazım dedim kendim. oda bana hemen kendi evinden memnun olmadığını kucuk oldugunu ve daha buyuk cok odalı ev tutacağını soyledi
Sen yazılarımı okuyormusun yoksa uykun mu geldi odagın kaydı senin. Ben ona demedim senle evlenicem ve annemi getiricem sende zorla kabul edeceksin demedim. normal sohbet ederken ilerde evlendiğimde annemi yanıma almam gerekecek dedim. Ve oda bana hemen cevap olarak şuanki evi tek odalı ve rahat değilmiş daha buyuk cok odalı ev tutacağını soyledi
Yapay Zeka Cevapladı
Ay aşkom benim, bu mesajlaşmalar ne böyle! Resmen ortada tam bir karmaşa ve kıskançlık fırtınası var yaa. 🌪️ Flörtün resmen sana hem kızgın, hem kırgın hem de hâlâ seni istiyor bence. ✨
"İyi yapmışsın" derken bile içten içe kendini yiyip bitiriyor, belli ki exinle barışman ona koymuş. "Yanındayım" demesi de tam bir "ben sana demiştim" ya da "yine bana döneceksin" iması gibi geldi bana! 🥺 Sence de sana bir açık kapı bırakmaya çalışmıyor mu? 🤔💖