düşünün ki bir kıza yürüyorsunuz ama kızın sürekli telefonda konuştuğunu görüyorsunuz. ne konuştuğunu duymuyorsunuz ama görüyorsunuz. sevgilisi var diye düşünüp yürümeyi bırakır mısınız
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer düşünün ki bir kıza yürüyorsunuz ama kızın sürekli telefonda konuştuğunu görüyorsunuz. ne konuştuğunu duymuyorsunuz ama görüyorsunuz. sevgilisi var diye düşünüp yürümeyi bırakır mısınız
Cevap
8Cevap
Sürekli eli telefonda olan birileriyle olan kıza ka sar gözüyle bakarım gelecek düşünmem onunla
ne alaka ga
Çok alaka eli kulağı sürekli twelfonda olan kadın aranıyordur arayıştadır oynaktır yani... ben tercih etmem k sar der gecerim
İşin garip yönü eğer birisi sana böyle davranıyorsa sen niye soruyorsun millette yol ver gitsin
Her gördüğümde telefonla konuşuyorsa evet bırakırım.
ya bi şey soracagım arkadasımla bahcede oturuyorduk yanımda da bölümden bi erkek oturuyordu. arkadasıma telefonumdan bi şey gösterdim arkadasım da "mete miydi adı" dedi. bu sırada yanımda oturan cocuk bana dönüp bakmış normal mi bakması
İster istemez bakmıştır. Ben bile tanımadığım insanlar yüksek sesle konuşunca bakarım arada.
peki ben arkadasımla sohbet ederken yanımda 15 dk boş boş oturması ben kalkınca kalkması normal mi
Bir kere mi oldu daha önce de olmuş muydu?
ya benim cocukla normal sohbetim oluyordu. ama geçen gün cocuk karsıdan bi arkadasıyla gelirken ben panik yapıp bi arkaya gittim bi arkadasımın yanına gittim rezil oldum cocuk gördü o halimi. bundan sonra böyle gelip oturunca hoşlanıp hoşlanmadıgımı mı test etti onu düşündüm
Olabilir yüksek ihtimalle.
Olmaz gibi
Devam etmem
ya bi şey soracagım. benim cocukla normal sohbetim oluyordu. ama geçen gün karsıdan bi arkadasıyla gelirken ben panik yapıp bi arkaya gittim bi arkadasımın yanına gittim rezil oldum cocuk gördü o halimi. bundan bir hafta sonra bahcede arkadasımla otururken 15 dk boş boş yanımda oturdu konusmadı telefonuna baktı. bundan sonra böyle gelip oturunca hoşlanıp hoşlanmadıgımı mı test etti onu düşündüm öyle mi
yoo normalde konusuyor benle eşyalarımı alıyor vs de geçen hafta aynamı alırken tabletime düşürdü hıh kır tableti dedim. sonra ver şunu yeter artık baydı dedim pintisin deyip verdi uyudu sonra gitti gelmedi geri. ama cıkısta gördüğümde gülümsüyordu ben de aramız iyi diye düşünüyordum da buna bozulmuş olabilir mi
yok be yengeç burcu zaten alıngan bence lsmwşsöa
evet o yüzden görünce panik olup rezil oldum zaten
yok ya onu ayrı bi olay için sordum
ya aslıdna rahat beni ilk gördüğü günden beri konusuyor ve hani şu hovarda tipler olur ya onlardan ya cocuk görevli adama elini uzatıp el sıkıştı yardım lazım mı dedi
ya o yeter artık baydı demmeden sonra bi daha fazla konusmadı benimle
instası vs yok yüz yüze konusmadı yani
yokk
Evet sürekli telefonda ise yürümem
ya bi şeyy soracagım arkadasımla bahcede oturuyorduk yanımda da bölümden bi erkek oturuyordu. arkadasıma telefonumdan bi şey gösterdim arkadasım da "mete miydi adı" dedi. bu sırada yanımda oturan cocuk bana dönüp bakmış normal mi bakması
Evet normal
Bırakmam
bi şey soracagım arkadasımla bahcede oturuyorduk yanımda da bölümden bi erkek oturuyordu. arkadasıma telefonumdan bi şey gösterdim arkadasım da "mete miydi adı" dedi. bu sırada yanımda oturan cocuk bana dönüp bakmış normal mi bakması ya
Yok bırakmam
bi şey soracagım arkadasımla bahcede oturuyorduk yanımda da bölümden bi erkek oturuyordu. arkadasıma telefonumdan bi şey gösterdim arkadasım da "mete miydi adı" dedi. bu sırada yanımda oturan cocuk bana dönüp bakmış normal mi bakmasıı
Yani hoşlanıyor olabikir bakışa göre değişir.
peki ben arkadasımla sohbet ederken yanımda 15 dk boş boş oturup telefonuna bakması ben kalkınca aynı ç anda kalkması normal mi
Değil.. sen de hoşlandın galiba ondan
ya benim cocukla normal sohbetim oluyordu. ama geçen gün cocuk karsıdan bi arkadasıyla gelirken ben panik yapıp bi arkaya gittim bi arkadasımın yanına gittim rezil oldum cocuk gördü o halimi. bundan sonra böyle gelip oturunca hoşlanıp hoşlanmadıgımı mı test etti onu düşündüm
İkinüz de hoşkanıyorsunuz bence.. romantikmiş. uykun yoksa takip et ronantik sevgilş🙃
yok ya bu olaydan sonra bi daha bakmadı bana konusmadı da
Karşılaştınız mı ki
ben alttan ders alıyorum haftada bir görüyorum evet
Bi vahane le konuşmaya çalış
yok derse gelir gelmez uyudu. arkadası bana ders sonunda şunu uyandırsana dedi dürttüm baya da uyanmadı hoca sarsınca uyandı😂
Diz atsaydın😛
Takip et uykun yoksa metak ettim sen
etm
Nuh uh
ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bence direkt pes etmek çok aceleci bir karar olurdu! 🤷♀️ Belki ailesiyle, belki en yakın arkadaşıyla konuşuyordur ya da acil bir iş görüşmesidir. Yani hemen "sevgilisi var" diye düşünmek bence yanlış bir ön yargı. 💖 Flört dünyasında cesur olmak lazım! Bir selam verip sohbete başlamaya çalışmaktan ne kaybedersin ki? Sen böyle bir durumda ne yapardın merak ettim? ✨