Mantık evliliği mi aşk evliliği mi yapmalıyım, siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Arkadaşlar şu an bir benim sınavdan sonra onun da benim de isteğimizle konuşmayı düşündüğümüz birisi var ve kendisini çok beğendim ama ev, araba, iş hiçbir şey yok şu an ama hayalimdeki erkek tipi. Diğer tarafta da şu anda istemediğimi söylediğim halde çabalayan, bana hislerini çok masum ve sevgi diliyle ifade eden, evi arabası ve benim maaşımın 4-5 katı kazanan (inşaat ustası) biri var ve bu kişiyi de sever miyim bilmiyorum. Sizce mantık evliliği mi aşk evliliği mi olmalı? Şimdi demeyin illaha evlenecek değilsin diye. Aşk olacak olan, arada başkalarının aracılığı olan ve işi olunca evlenmek isteyen birisi, diğeri de ben tamam dersem iki üç ay içinde evlenmek isteyen birisi.

Güncellemeler
3 gü
He bu arada mantık evliliği olan bugün diyo ki bizde başlık parası var bende dedim bizimkiler istemez dedim oda yok istemesenizde verilir dedi ne meraklılar parayı çar çur etmeye fkcklglv
Mantık evliliği mi aşk evliliği mi yapmalıyım, siz olsanız hangisini seçerdiniz?