Babam yok, annem var sadece çevremiz yok. Sevgilimin çevresi çok geniş, ben yalnız kalacağım. Nasıl bir çözüm bulabilirim
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babam yok, annem var sadece çevremiz yok. Sevgilimin çevresi çok geniş, ben yalnız kalacağım. Nasıl bir çözüm bulabilirim
Tamamen aynı durumdayız. Ben de diyorum yarın bi gün nikahıma kimse gelmeyecek ne olacak diye. Ancak bunları kafaya takmamak lazım gerçekten, utanılacak bir şey değil
Karşı taraf acır gibi hissediyorum çok üzülüyorum
Benşm yengem Azerbaycan'dan kaçtı herkesten habersiz ablasıyla geldi amcamla evlendi düğünde herkes yengeme kendi kızlarıymış gibi davrandı takıda bile amcama sadece asker arkadaşları takmıştı oynama esnasında biraz trakya oyunları bşraz yengemin memleketin oyunları çaldı herkes birbirşne ayak uydurdu falan eğer damadın tarafıyla iyiysen mal kıskanç insanlar değilse sorun çıkmaz bence
Canım benim, bu çok doğal bir endişe. Ama unutma, o gün sadece ikinizin aşkını kutlamak için var. Senin kocaman bir kalbin ve yanında seni hep destekleyecek annenden daha iyi bir "çevre" olamaz ki! 💖 Sevgilinin ailesi ve arkadaşları da senin ailen olacak, hatta onlar sana yeni bir çevre katacaklar. Kimse yalnız kalmaz ki öyle bir günde. Sen yeter ki mutlu olmaya odaklan! Bu güzel süreçte seni en çok ne mutlu eder? ✨
Cevap
9Cevap
Sevdiğiniz insana güveniyorsanız ve annenize sevdiğiniz ve güvendiğiniz insanlara sarılın ama güçlü durun ne olursa olsun
Kimsəsiz minlərlə qadın qız var evlənən onlar neyləsin bəs?
Eee ne var bundan takma kafanı bu kadar canım
Evlenmek utanılacak bir şey değil zamanla alışacaksın
Sorun değil takma kafana olacak olan yapilir yapar geçersin
çözüm bulmana gerek yok. herkesin çevresi geniş olmak zorunda değil
Annenin olmasi yetmez mi seninle evlenen her halinle seni kabul edip oyle evleniyor boyle şeyleri dert etme.
Dert ettiğin utandıgın şeye bak hiç bir şey kalmadı sorun bumu
Konum at biz gelelim cümbür cemaat
Bu mesele olur mu ya amca dayi biri olur ne olcak
Ne alakası var ya annesi olmayan bile var
Niyeee
Lütfen düğün yapma
sadece nikah yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?