Ömrümü yarıladım hâlâ düzgün biri çıkmadı.. bu saatten sonradan sonra da kimse çıkmaz sanırım, neden bazı insanların aşktan yana hiç şansı olmaz?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Allah hayırlısını versin. Olması da farklı bir imtihan. Adam istediğin gibi çıkmayıp ağzına edebilir bu daha mı iyi yoksa biri yok diye üzülmek mi daha az acı verir
Bendede yok 19 yasinsayim sevgilimmm olmadi yani seven olmiycsk bence yanii cok zor bise bu is yani bemce tip ve para olmadi bu devirde sevgili bulmassin onu anladim
aynı senin gibi düşünüyordum, ama Allah'ın nimeti, hiç bir şey yapmamisken, hayatımın aşkıyla karşılaştım, yani demek istediğim, Allah'tan ümit kesilmez...
Gerçekten nasıl karşılaştın aniden mi oldu
hastalandım hastanede karşılaştık aşka dönüştü, ama o kendini bana belli etti, yoksa ben saf nerden ankayacaktim, iyi ki açıldı bana, hayatımın en mutlu günlerini yaşadım onunla beraber 🧿
Allah daim etsin inşallah
Allah razı olsun, ama vefat etti maalesef 😢
Nasil ciddimisiniz?
Evet ciddiyim...
Küçük memeli küçücük fındık kalçali isen tanışalım kız 😜
Yariladik dedinde yaş kaç sanırım aynı yaslardayiz üzüldüm kendim adıma yariladik diye
35 yaşındayım
Benimde 31 yaşıt sayılırız benimde elime kız eli değmedi ömür bitti senin nasıl oldumu ilsikim
Doğru kişi için çabaladınız mı, hiç mi denk gelmedi?
Çok çabaladım hiç denk gelmedi
Belki geldi kıymet bilemediniz?
Hiç öyle birsey olmadı
Önemsiz bir takıntı. Sana bir hayat bahşedilmiş yaşamana bak.
Aşırı düzgünsün demek ki. Ben böyle düşünüyorum.
Valla senin erkek versiyonunum. Galiba ya aahah
Başka şeylerde şansın var demekki
Hiçbir konuda yok maalesef
olur mu öyle şey insan o kadar bahtsız olamaz
Bahtsız lik mi artık imtihan mı onu Allah bilir...
Umarım şansın açılır bu bakış açın degisir
Allah çirkin şansı versin diyorum
maalesef bazen öyle oluyor
Aşk bulursan bana da haber et
insan bazen hatayı kendinde aramalı
Tamam da aradığın sadece aşk değildir herhalde
Kadın hiçbir şeyden memnun olmadığı için
aşık olup kavuşamadın mı yoksa aşık olamadın mı
Kriterin mi cok
aradığın içindir
Aramayı bırakıp beklemeye geçtim yine olmadı
gerçekten bazı şeyler elinde değildir insanın tecrübelerimden aktarıyorum sana öyle kulaktan dolma değil ben ne zaman boşversem birşeyleri ve kafamı meşgul etmezsem istisnasız kendiliğinden oluyodu beklediklerim
Uzerimde bu kadar toplum baskısı olmasa belki umrumda olmayacak ama bazen çok fazla yalnızlık çekiyorum, artık biri gelse de geri kalan ömrümü onunla gecirsem diyorum... hiçbir duygu hiçbir heyecan gençlik yıllarındaki gibi olmuyor... mesela yaş geçtikten, heves bittikten sonra gelen aşkı kim ne yapsın!
söyleyeceklerim tuhaf gelicek ama kendimi bildim bileli ne aşk ne sevgi aradım hayatın gerçekleriyle erken yaşlarda tanıştım savaşım çok erken başladı ve her savaştan daha güçlü çıktığımı farkettim evet kimse olmadan da kendime yetebiliyordum ailemden uzakta iken bile bunu yapabiliyorsam artık beni hiçbirşeyin düşüremeyeceğini anladım elbette oldu kız arkadaşlarım güzel vakit geçirdik hepsiyle de güzel vedalaştık ne küfürler ne hakaretler hiçbir olumsuz şey yaşanmadı belki de böylesi daha iyi geldi böyle alıştım
şu an hiç yalnızlık çekmiyorum demeyin inanmam
inanmıyor olman gerçeği değiştirmiyor
Gercek insanın kendi kendine yetebilmesidir... fakat insanın insana ihtiyacı da yok değil... mesela hayatın akması için bir mücadele bir amaç olacak biz insanlarda birbirimizin hayatından ne kadar çekip gitsek te fani olsak ta birbirimiz ile uğraş içinde olmak için geldik hayata..
ben ihtiyaç derken elbette tek başıma dünyada yalnız olmaktan bahsetmiyorum ama sevilmek sevmek aşık olmak veya aşık olunmak gibi dertlerim olmadı bunlar olmadan da kız arkadaşlarımla çok güzel yaşadık zaman geçirdik aklına hemen cinsellik gelmesin güzel zaman demek sadece bu demek değil beraber şehir şehir gezmek sarılmak uyumak film izlemek şarkılara karaoke yapmak gece yağmurlarda yürümek
ne istiyosun tam olarak ki
Bendede ayni
Sabırlı olun illaki olur denginiz
Güzel degilsindir
Valla aynısıyım ben
Yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, böyle hissetmen çok normal ama sakın umutsuzluğa kapılma 🥺💖 Aşk şans işi değil ki, doğru zaman ve doğru insanla ilgili bir yolculuk. Belki de henüz kalbini gerçekten keşfedecek, seninle aynı frekansta olacak o özel kişiyi bulamamışsındır. Herkesin hikayesi farklı, senin de harika bir hikayen olacak inan bana. Önce kendini sevmekten başla, gerisi gelir ✨ Sence de biraz bakış açını değiştirmeye ne dersin?