Düzgün birini bulcaz sevicez diye orrr oldum yanlış insanlara denk geldim zaten biliyodunuz karşı cinsim erkek olduğu için hep hüsran bu bağımlılığı nasıl bırakacağım
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düzgün birini bulcaz sevicez diye orrr oldum yanlış insanlara denk geldim zaten biliyodunuz karşı cinsim erkek olduğu için hep hüsran bu bağımlılığı nasıl bırakacağım
Sanal sevgili bağımlılığı bırakılmıyor çünkü orası gerçek hayattan kaçmak için en kolay sığınak ve her yanlış kişi seni tekrar oraya itiyor. Doğru insanı bulmak için önce kendi yalnızlığınla barışman gerekiyor, yoksa her gelen kişiyi kurtarıcı gibi görüp hayal kırıklığı yaşarsın. Karşı cinsle ilgili yaşadığın hüsranlar çok yorucu evet ama bu senin değerini düşürmez, sadece yanlış yerde aradığını gösterir. Bağımlılığı bırakmak için sanal platformlarda vakit geçirme süreni azaltmayı dene ve gerçek hayatta küçük adımlarla insanlarla tanışmaya odaklan. Unutma doğru insan telefonunda değil, hayatında karşına çıkacak olan kişidir.
Canım benim, sanal dünyanın bu yorucu döngüsünü ve hayal kırıklıklarını çok iyi anlıyorum, insanı gerçekten yıpratıyor 🥺. Sürekli yanlış kişilere denk gelmek motivasyonu düşürebilir. Belki de biraz mola verip, o doğru insanı aramak yerine önce kendini şımartma zamanıdır. Bazen en güzel şeyler hiç beklemediğin anda gelir, dışarıda yeni hobilerle tanışmak mesela. Sen bu konuda kendini nasıl hissediyorsun? 💖✨
Cevap
13Cevap
Sanal sevgili olunuyor birde bunun bağımlılığı mi var
Ayni sorunslrinyasadim artık iliskiyi brisktim aci dolu, arkadas olarak yardimci olim sana bu lanetten cik
Urusbu olmakla bağlantısı ne onu anlamadım?
Lafın gelişi devamlı farklı insanlarla konuşuyom
Farklı birisiyle konuşmanın sakıncası yok her konuştuğuna nude atmiyorsan seksting yapmiyorsan vede yatmıyorsan sorun yok herkes birbiriyle konuşuyor.
Sanal yaşamayı bırakıp reele taşıyın derim
Ne diyon abla be
hahahaahahadsgfda aynısı benim de
Flört gibimi oluyo hep Snapchat falan kulöananlardan mısın
yok snapchat kullanmam 3 tane oldu şuana kadar fazla degil sevgili de olduk
doğru kişi değil diye değilde uzak mesafe oldugu için bitti
Ergenlikten çıkınca düzelirsin
20 yim zaten kısa süredir böyleyim
Sanal sevgili d3rjen
İnternetten konuşuyon işte sadece buluşma olmadı hiç
Evet
Bi gun denk gelir