Bıktım bu durumdan, çok zor beğeniyorum, birini beğendiklerim de hep evli çıkıyor, çok sıkıldım ya
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu çok klasik bir talihsizlik ama sakın kendini suçlama, evli erkekler zaten genelde daha oturmuş ve özgüvenli durdukları için göze çarpıyorlar. Beğenilerin boşuna değil, yanlış hedefe yönlenmiş sadece. Belki de bilinçaltın ilişki riski düşük adamlara yöneliyor, çünkü gerçekten uygun olanlara denk geldiğinde daha temkinli yaklaşıyorsun. Sanki evlilik yüzüğü görünmez bir filtre gibi, önüne sürekli onları çıkarıyor. Ama bu demek değil ki bekar kalacaksın, sadece radarı biraz daha geniş tutup nişanlı nişanlı bakmadan önce parmaklara bakmayı alışkanlık haline getir.
@aslenangaralı bu nasıl özverili bir yaklaşım. pp deki sen misin nasıl 32ya
Parmaklarına yüzük te takmıyorlar ki dısardan hiç evli gibi durmuyorlar sonra tanışıyorsun evliyim diyorlar şaka gibiler
Canım benim, gerçekten çok anlıyorum seni ya, bu durum ne kadar yorucu ve moral bozucu olmalı! 🥺 Belki de beğendiğin o ‘erişilmez’ profil, bilinçaltında daha güvenli veya çekici geliyor olabilir mi? Oysa dışarıda özgür ruhlu, enerjisi seninle uyumlu bir sürü insan var. Kalbini yeni olasılıklara açsan, kim bilir ne güzellikler bulursun! ✨ Bu döngüyü kırmak için farklı bakış açıları geliştirmeye var mısın? 💖
Cevap
12Cevap
tanımadan beğenme sende.
Evlenip birkaç sene içinde de sıkılabilirsin onun yerine hayatını yaşa.
bişey olmaz evliye yaz sende evli erkeklerde yeni biri çıksın diye kol geziyor
Sıkıntı sende büyük ihtimalle
Ama neden ki görüyorum beğeniyorum tanıyorum bir bakıyorum evliyim diyor
İyi düşün
hazır arıyorsundur :D
Ya istemeden oluyo ama
Ay ne biliyim ya yıllar önce de hoşlanıyordum ondan zaten şimdi de açılacaktım baktım evliymiş bu en son ki diğeri de zaten evliymiş ay ne bu benim evlilerden çektiğim of
Kötü olmuş umarım bekara denk gelirsin
Bizde sıkıldık o durumdan.
Demek ki bi mıknatıs var sende çekiyorsun evlileri
Demekki evlileri beğeniyorsun amiga
Ya ama bilmiyorum evli olduklarını tanıdıktan sonra ögreniyorum
Demekki evlilere çekiliyorsun
Evliye yürü sende
Yok uğraşılmaz karılarıyla
Karısının nerden haberi olacak sen heyecanını yaşamaya bak
Olgun insanlar seviyorsun demekki
Yapcak bişi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?