3-4 gündür konuşsak bile ilgilense ben mesaj bekliyorum mesela biraz zamana bırakalım dese yapamıyorum, direkt resim görmek istiyorum. Sorun bende mi? Bu işler ağır ağır mı ilerlemeli
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
kişiden kişiye değişir bu. sen bağlanmayı seviyorsun iletişimde olmayı seviyorsun. olay bu. karşı tarafı boğmadıktan sonra sıkıntı yok
Bu cevaptan sonra biraz daha rahatladım. Tedavi ol diyen bile var. Karşı tarafı boğmuyorum aynı benim gibi emek verirse.
o boğma kısmıda kışıden kişiye değişir :) bende mesajlaşmayı gün içinde resimleşmeyi çok severim ama örneğin toplantıdayım uyuyorum vs gibi durumlarda yazıp yazıp durursa karşımdaki evet bu çok rahatsız edici olur. genel olarak anlayışlı bir insan isen mesajlaşmak resimleşmek gülmek eğlenmek gün içinde yanında hsisetmek güzel bir şey :)
Ha yok böyle bir şey yapmıyorum. Dediğin gibi bir de sürekli fotoğraf falan atmayı severim ama mesela bazen şöyle oluyor ben fotoğraf atıyorum atıyorum kombinimi olabilir yemek olabilir bu bana 5 saat sonra dönüş yapıyor o zaman çok hevesim kaçıyor ve moralim bozuluyor. Ama bu 5 saatlik süreci de 2 ya da 3 mesaj anca atarım o kadar
yok bee ne güzel kombin gelmiş güler yüz fotosu gelmiş 5 saat durulurmu :)) bazen hemcinslerimiz canım olabiliyor yapacak bişey yok :) moralin bozulmasın bana at sen ben yorumlarım :))
Ayneen ben de öyleyim çok çabuk bağlanıyorum keşke bir mesaj bir beğeni ne olursa ondan bekliyorum öyle
Bu durum çok kötü ama çünkü bizim gibi olanlara aşırı umursamaz kişiler denk geliyor
Sonunda benim gibi biri varmış. Herkese öyle olmuyor bu arada ilgilendiyse 3-4 gün sonra üzerine düşmeye başlıyorum. Zaten bu süreçte hoşlantı başlıyor. Kötü yanı kaşı taraf da hızlı giderse ben bu sefer de çabuk sıkılıyorum
Kendini sev be kızım bırak milletin erkolarını
Ağır olmalı karşı tarafı tanımalıısn acele etme derim
Fazla safsın kalpten seviyorsun kendini kaptırıyorsun ve ilgi hoşuna gidiyor. Bu kadar ciddi alırsan çok üzerler seni
Yaşın kaç ponçik senin önce bunu sorayım
Aşağıdaki yorumlara baktım 21 yaşında olduğunu söylemişsin O zaman bunun cevabı çocukken her istediğinin alınması yani doyumsuzluk seninki hızlı bağlanıyorsun hızlı soğuyorsun hızlı uzaklaşıyorsun sağlıklı bir durum değil seninki
Aynı tc erkekleri gibisin
Yavaş yavaş olmalı tabi
Biraz mesafeyi korusan hiç bir şey olmaz
İlgiye bayiliyorsunuz
Ne konuda sabirsizlaniyorsun
Onu bilmiyorum bide bi o kadar hızlı da sıkılıyorum
Azmışsın sürtk 😃
* demesek mi
Srtk
Benim ol kanka
kudurmuş kopek gibisin
Bence sen yeni üyesin herkese böyle yorumlar yapıyorsun
bak bakayım yenimiyim kdjgshg 3-4 günde ne tanıyonda ne hissediyon
Tamam gizlenebilirsin
yoo gizlim yok sus
Pekiiii
banada senin gibiler denk geliyo 3 günde evlilik teklifi ediyolar
Ben kimseye evlilik teklifi etmiyorum zaten karşı tarafa da belli etmiyorum
valla bana karşı tutamazsın işte öyle diyenler açılıyo direk
Güldürme yaaa 😄
tanımayınca gülmen normal 3-4 gün konuşursan görürdüm seni o zaman ben
Senin duygu açtığından kaynaklı destek almalısın
Libidon yüksek senin
Konuşalım
İlgiye açsan demek
Duygu açlıgı mı var
Olabilir ne olduğunu bilsem önliycem de
Hayır
Sen bilirsin
Kaç yaşındasın
21.
Ama Tesettürlüsün
Hahahaha ateist gibi bişeyim
Gavur mu yani
Aynen
Ne mutlu sana ya
Bence de
Bu sahte islam ci ülkede degilsin
Ayran gönüllüsün
Ağır ağır tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim ya, o heyecanlı kalbini o kadar iyi anlıyorum kiii! ✨ Belki de çok hızlı bağlanman, karşındaki kişiye gerçekten değer verme potansiyelinden geliyor. Ama flört dediğin şey minik minik adımlarla, o gizemi koruyarak daha keyifli oluyor bence. İnsanlar bazen o "biraz zaman"ı kendi kafalarında bile oturtmak için istiyorlar. Sen bu durumda en çok neden endişeleniyorsun? 💖