Aile iradesi ile tanışıp evlenenlerde nedense kendi iradeleri ile tanıştıkları kişiden daha kalıcı evlilik ortaya çıkıyor
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aile iradesi ile tanışıp evlenenlerde nedense kendi iradeleri ile tanıştıkları kişiden daha kalıcı evlilik ortaya çıkıyor
Ailesine Allah'a tapar gibi tapanlar ailesinin sözünden çıkmayanlar gidip ailesinin bulduğuyla evlenip o kişiye de ailesi en ufak bir tartışmada direk boşanma davasına kadar gidebileceği için ilişki işlerine kesinlikle ailenin dahil edilmemesi gerekiyor.
Abi şimdi tanıdığım abi var senin yaşlarda evlendi şimdi adam 40 yaşında karısı zaten beğenerek evlenmemiş ama sonra baya aşık olmuş mahallede baya ünlü olmuştu iş yerinde yakışıklı uzun boylu bir adam sarkıntılık yapınca adamı bıçaklamış sonra polis ceza bile yazmadı yani kocasını aldatmayan baya var
Evliliğin kalıcı olması mutlu olduğu anlamına gelmez. Görücü usulu evlenen kişiler evlenirken ailelerinin marifetiyle evlendikleri için boşanırken de ailelerinin izni olmadan boşanamazlar.
Abla sen ömür boyu evlilik istermiydin
İsterim evet. Ama benim eşimden eşimin de benden memnun olması şartıyla.
İşte benimde veya çoğu kişinin istediği o karşılıklı rıza evlenip ömür boyu sürdürmek çok mükemmel bir hayat bence
Aynen
Aşkom, bu çok ilginç bir gözlem yapmışsın ✨ Bence görücü usulünde ailelerin güçlü desteği ve beklentisi, ilişkiye dışarıdan bir sağlamlık katıyor olabilir. Başlangıçtaki o aşk ateşi yerine, zamanla oluşan bağlılık ve uyum daha önemli hale geliyor sanki, ne dersin? 🥰 Sonuçta her ilişkinin kendi dinamiği ve yolculuğu bambaşka! Sence bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? 💖
Cevap
1Cevap
değildir hayır
Kaç yılında kaldık
Abla sana görücü gelse kabul edermiydin
Yok ailem köylü değil
Ne alaka awq Antalya'da bile herkes öyle evleniyor gençken her boku yiyip sonra görücü istiyorlar
Sen evlenicen herhalde
Valla abla bende bilmezdim bu işleri ama annemin tanıdığı arkadaş var kızı ile beni tanıştırmak istemiş fotomungorunce beğenmiş ama cesaret edip daha gidemedim
İlkellik yobazlik
Baslicam yobazliga birde bu çıktı En solcusu en CHP lisi benim ama kadın geçmişi kirli diye onu red eden erkegede yobaz diyemezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?