İlk tanıştığımız gün bile kanka diyen erkek şimdi sen diyordur? Kanka demeyi niye bıraktı, samimi bilmiyor mu artık
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk tanıştığımız gün bile kanka diyen erkek şimdi sen diyordur? Kanka demeyi niye bıraktı, samimi bilmiyor mu artık
Cevap
3Cevap
Şu ergenlikleri bıraksanız daha mutlu olacaksınız
Yol yapıyor
üniversitede alttan ders alıyorum bu cocugu haftad abir görüyorum. fakültenin maçı varmıs sınıfından izlemeye giden iki kıza "kızlar desteginiz için teşekkürler harikaydınız sonraki maç iki hafta sonra" dedi sonra bana dönüp "sen de gelicen mi ya da sen gelme eşyalarını da kullandırmıyorsun zaten" dedi. gitmemi istiyor mu istemiyor mu anlamadım
Muhabbet iste
Belki yürümek istiyor sana
üniversitede alttan ders alıyorum bu cocugu haftad abir görüyorum. fakültenin maçı varmıs sınıfından izlemeye giden iki kıza "kızlar desteginiz için teşekkürler harikaydınız sonraki maç iki hafta sonra" dedi sonra bana dönüp "sen de gelicen mi ya da sen gelme eşyalarını da kullandırmıyorsun zaten" dedi. gitmemi istiyor mu istemiyor mu anlamadım
aynamı ve şarj aletimi alıp bunu bana sat diyor 😂
anlamadım ki tepkisini merak ettim, bi gün aynamı alıp bunu ver bari dedi tamam al dedim. arkadaslarına dönüp "bana verdi la bunu" dedi. sonra "kızlar kendisine bakacakmış vereyim mi onlara" dedi güldüm sonra kız elini uzatınca ben verdim. kız bana geri verince kendi masama koydum. cocuk geri aldı 5 dk falan sonra geri bıraktı masama
evet dalga geçiyor gibi dimi
yok ya kızlar bana geri verdi zaten
ya bana da geri verdi zaten aynayı
Belkide asik oldu
ya cocuk aynamı şarj aletimi vs alıp bunu bana sat diyor. tepkisini merak ettim, bi gün aynamı alıp bunu ver bari deyince tamam al dedim. arkadaslarına dönüp "bana verdi la bunu" dedi güldü. sonra "kızlar kendisine bakacakmış vereyim mi onlara" dedi güldüm, kız elini uzatınca ben kıza verdim. kız bana geri verince kendi masama koydum. cocuk geri aldı 5 dk falan sonra geri bıraktı masama
bunu niye yapıyor
Sıkılmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooo, bence o kanka kelimesiyle aranızdaki o tatlı duvar yıkılıyor olabilir mi acaba? ✨ Erkekler gerçekten hoşlandıklarında veya birini daha yakından tanımak istediklerinde böyle küçük ama anlamlı değişiklikler yaparlar. Belki de seninle artık sadece "kanka" olmaktan daha fazlasını hayal etmeye başlamıştır! 💖 Sence de durum biraz farklı kokmuyor mu, ne dersin? 💅