Eski sevgilinin burnu nasıl sürtülür, pişman olup yeniden adım atması nasıl sağlanır?

Herkese selam, eski sevgilimle 6 sene sonra yollarımız kesişti. Eskiden biraz onun hataları yüzünden ilişki bitmişti. Yıllar sonra ancak yüzleşme yaşabildik. Özür diledi, değiştiğini vs söyledi. 1 aya yakındır uğraşıyor. Ama ben hazır hissetmediğimi ve şu an için bir isim koymak istemediğimi, mesafemizi de korumamız gerektiğini söyledim. Şu anlık vazgeçmeyeceğini ve kararıma saygı duyduğunu söyledi. Buraya kadar sıkıntı yok. Zaten kibar biri. Önceden ayrılırken de kibar biriydi, öfkeliyken de kibar biriydi. Dün aramızda minik bir ego savaşı oldu. Konu konuyu açtı ve ona;
‘Artık eski tanıdığı kız olmadığımı, koşulsuz şartsız peşinden koşmayacağımı ve vazgeçerse tekrarının asla olmayacağını’ ima ettim. O da bunu bir savaş başlangıcı gibi algıladı ve bana;
‘Ben de eski halimdeki gibi değilim. Beni takmadığını düşündüğüm bir kadının peşinden koşmam. Yol veririm’ dedi. Ben de ‘o zaman görelim’ dedim ve indim arabadan. Sabah ‘günaydınn’ yazmış. Sonrasında geçen günden aramızda geçen bir espri göndermesi olarak ‘kankim’ demiş bana. Ben de dün hiç olmamış gibi uzatmadım. Ona yine kanki minvalinde öylesine cevap verdim. Sonraki mesajlarını da cevapsız bıraktım.

Şimdi arkadaşlar, ben ilk kez bir erkeğin burnu sürtsün istiyorum. Benden hoşlandığını biliyorum. (Annesine vs de bahsetti benden. Hem eski ilişkimizdeyken de hem de şimdi de) nasıl yapacağım bilmiyorum. Ama istiyorum ki ‘ya umursamam dedim ama olmuyor, gel sevgili olmasak da flört ettiğimiz zaman gibi olalım. Öyle söyledim özür dilerim’ desin istiyorum. R yapsın istiyorum. Bu arada başka konularda çok R yaptığı oldu. Şu an boşuna böyle büyük büyük konuştuğunu tahmin ediyorum.

Not: normalde dümdüz insanlarız. Bir şey ya olur ya olmaz. Ama şu an inanılmaz hırslandım hayatımda ilk kez.

Bir not daha: hayatımda kimse yok. Birkaç kişiyi idare vs de etmiyorum. Psikolojik anlamda seanslar alıyorum. İyileşmeye çalışıyorum. Yani flört bile etsek ona sadığım. Başkasıyla takıl vs gibi taktikler vermeyin lütfen 🥺
Eski sevgilinin burnu nasıl sürtülür, pişman olup yeniden adım atması nasıl sağlanır?