Bu evli olup da sevgilisi olup da başka erkeklerde gözü olan erkeklere ne demeli?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu evli olup da sevgilisi olup da başka erkeklerde gözü olan erkeklere ne demeli?
Cevap
25Cevap
Evli ve hem sevgilisi var bide başka kadınlara bakıyor bu nasıl bi çar kaçıncı seviye orrrluk 😅😅
Güzel kardeşim denir
İ*bne denir
Hep suçu erkeklerde aranır ama bazı kadınların evli olduğunu bildiği halde ilişki yaşamasına kimse ses çıkarmaz çoğu kadının evli erkek fantezi var zengin evli erkek avcıları var metres adında adamın maddiyatından faydalanıyor bunlar sorun değil ama bu imkanı evli erkeklere sağlayan kadınlardan güç alan erkekler mi sorun var ben cinsiyetçi erkek savunuculuğu elbette yapmıyorum karakteri olan erkek zaten sadık olur o ayrı mesele ama bu imkanlar sağlandığı zaman erkekte nefissiz ise oluyor
En yakın arkadaşım ben evlilik çağındayım liseden beri arkadaşım her hali ile kabul edeceğimi söyledim beni tanıyor ama evli erkekler ile birlikte oluyor beni kankası olarak görüyormuş hiç bana yakıştırmamış bu hareketi
Çoğu kadında az değil kusura bakma etrafında temiz bekar erkek var gözü onlarda arabalarından inmiyor
İş yerinde bir abi var eşi bi seks evde 2 kadın bir erkek takılıyorlar
Bunun gibi sana çok örnek sayarım Yani anlatmak istediğim erkekler tek başına suçlu değildir karakter meselesidir çoğu kadında fena kusura bakma
Bu yazıyo yazarken erinmedin mi?
Yok ya alıştım umarım okumaktan yorulmamışsındır 😄
🤣🤣
İlk i ile arayı bozmaya niyetlenmiş... ikinciyi sevgililiğe hazırlıyor denir.
Hahaha bu nasıl erkek gaydir bu 😜😂😂
Kız ya jxjsj
Soruyu okudun mu 😂😂
Adam çift taraflı çalışıyor evli , başka erkeklere bakıyor , sevgilisi travesti olmasa bari mk herşeyi mix etmiş bu adam
Ondan bir halt olmaz denir
Bir şey denir de şimdi ağzım el vermez.
Erkekte zampara kadında istekli deriz
Aç köpek :) istekli teke teneşir paklasın :)
Gay denir başka ne denir 🙄
Çok şey var denilecek
başka erkkelere bakmamkmı
Kız yaaa
Erkekler erkekler yazmışsın
Soru çelişkili
Kadın ya soruyu yanlış sırmuş siye
Doyumsuz ve gereksiz diyebilirim
Gerçi hayatta bu konuda yapacsk karaktersizde çok
En adi oxç denir
Gay denir
Bizim rızkımızı alıyor terbiyesiz
Gey denir
Normal
Başka erkeklerde gözü olan erkekler mi jdjdhdh
Gizli gay demeli
Hay denir
Sokrates yetiş ağan burada )))
Cok manidar
Xperim yetmedi
Yollu
@Emre1pram olsunn
@Emre1pram haksız miyimm
Sen misin bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom ne yazık ki bazı insanlar doyumsuz ve duygusal olarak olgunlaşamamış oluyorlar. 🥺 Bu durum tam da sadakatsizlik ve saygısızlığın zirvesi bence. Kalbi yerinde duramayan, sorumluluk bilinci olmayan biri bu. Gerçekten üzüldüm senin adına. Böyleleri maalesef çok can yakıyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, karşılaştın mı böyle bir durumla hiç? ✨💖