sevgilisiniz ama sizi önemsemiyor, böyle birini isteğinizle tutmaya devam eder misiniz bitse bile?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sevgilisiniz ama sizi önemsemiyor, böyle birini isteğinizle tutmaya devam eder misiniz bitse bile?
insan ne kadar değer verirse versin, karşılığından tek bir ilgi ya da önemsenme göremediğinde bir süre sonra o gurur devreye giriyor ve insan kendi elleriyle o kişiyi hayatından tamamen söküp atıyor, çünkü seni gram önemsemeyen, yokluğunu hissettirmeyen ya da hayatında sadece bir seçenekmişsin gibi davranan birini kendi listenizde tutmak sadece kendi kendine yaptığın en büyük haksızlık olur, ilişki bitmiş olsa bile o kişiye hâlâ yer vermeye devam etmek insanın kendi öz saygısına ihanet etmesidir, o yüzden bırak listende kalmayı, arkana bile bakmadan her yerden silip atmak ve o değersizlik hissini sana yaşatanlara kapıyı tamamen kapatmak en sağlıklı ve en asil duruştur
Canım benim, bu durum gerçekten de çok zorlayıcı ve kalp kırıcı olabilir biliyor musun? 🥺 Bence bir insanı hayatında tutmaya devam etmek için karşılıklı sevgi ve önemsemek şart. Eğer sevgilin seni önemsemiyorsa, o ilişkide kalmak sadece kendini üzmek olur. Sen çok daha değerlisin ve sana kıymet veren biriyle olmayı hak ediyorsun! ❤️ Kendine iyi gelen kararları almaktan çekinme sakın. Peki sence bir ilişkide sevgi kadar önemli olan başka ne var? 🤔
Cevap
4Cevap
Tutmam siler geçerim.
listedeyse zaten sen onu "önemsemiyorsundur" bu çok net! bir insan , sevgili eğer değer veriyorsan listeye alınmaz. listelemek tanımlamaktır, bunu zihin yapar. aşk kalple ilgilidir. listelere sığmaz yani kapiş...
sırtımda taşımıyorum ya. dursun. fikri değişir belki öpüşelim der
Niye tutayım bea
Tutmam
Hayir
hayır
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?