İlk kez âşık olmuştum 3 yıl sürdü ve ayrılana kadar hiç kavga bile etmemiştik. Aldatıldım. İlk aşk unutulur mu? Unutuluyorsa nasıl unutulur?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk kez âşık olmuştum 3 yıl sürdü ve ayrılana kadar hiç kavga bile etmemiştik. Aldatıldım. İlk aşk unutulur mu? Unutuluyorsa nasıl unutulur?
Cevap
7Cevap
aşk diye bir şey yok
Ayyy ilk aşk ne ki ya öyle güzel unutuluyor ki hatta ileride ayy benim bununla ne işim varmış diyorsun
Şimdi bile diyorum onu
Merak etme geçmeyecek hiçbir şey yok büyüdükçe daha iyi anlıyor insan aşk da neymiş hayatım
Sen hiç yaşamadığın için bilmiyorsun ve böyle konuşuyorsun ve sanırım hiç yaşamayacaksın o duyguyu geçmiş olsun
Ne bileyim ya şu an hiç bitmeyecek hiç gelmeyecek gibi
@Çağhan2734 ahshshshshshhsh aynen hiç yaşamadım hiç gelmedi başıma benim
İlk zamanl zaten o duygu çok normal sonra bir an geliyor kurtuldum diyorsun tabii bu biraz da kişilik yapısıyla da ilgili melankolik duygusal çok içsellestiren biriysen unutmak zorlaşır
Sen birisine arzu duymuşsun ya da hoşlanmışsın beğenmişsin çok başka bir şey aşk dediğin şey çok bambaşka bir şey
Ya normalde her şeyi çok kolay unuturum bunu da unuturum gibi geliyo
@Çağhan2734 abi bi tek sen mi aşk yaşadın bu dünyada demekki herkesin farklı hisleri sen zor unutuyosundur
Bak birisi için yüreğin çarptığında nefesin kesildiğinde ve zihninin tüm içine işlediğinde bir kusursuzluk oluştuğunda tüm bedenin hücrelerini alır onu ve onun sen toprak olana kadar tekrar bedeninden çıkması imkansız bir hale gelir o yüzden diyorum sen bu anlamda gerçek bir duyguyu yaşamamışsın sadece görsel beğenme o anını isteme arzulama anlık kapılma gibi duyguları yaşamışsın bunlar geçici şeyler benim bahsettiğim şey çok başka
Unutulabilir ama herkes için aynı değil. Bence ilk aşk tamamen silinmese bile zamanla etkisini kaybediyor. Bir gün onu hatırlıyorsun ama artık canını acıtmıyor. Sonra hayatına gerçekten doğru biri girince, ilk aşkın yerini yeni duygular alabiliyor.
Unutuyosunn hatta zamanla adını duyunca bile his kalmıyor ama zaman lazim herkes unutulur baskasınıda seversin bende ilk ilişkimde böyle düşünmüştüm sonra başkasını sevdim aynı duyguları yaşadım zaten bu bi hayat döngüsü
Sağolun biraz daha için rahatladı o kim ki ben onu unutamıycam
Ya e zaten unutursun ilk zamanlar herkese unutamıcam daha yapamıcam dıye gelıyor sonra gecıyo gıdıyo
Unutamazsın kolay kolay evet geçiyor acısı belki uzun sürer ama geçiyor sadece boşluğa düştüğünde aklına geliyor
Şu an öyle hissediyorum ama ileride geçmeyecek mi bu his
Anladım teşekkür ederim
Neler var gerçekten yaa
Sana da geçmiş olsun abi
Yok imkansız
Ayrıca onun iki tanesi olmaz o hep bir tanedir değişmez iki tane varsa ya ikisi yalandır ya bir tanesi yalandır
İkinci kez aşık olunmaz mı yani
Olunmaz bak birisinden etkilenebilirsin birisine ilgi duyabilirsin birisini sevebilirsin o başka bir şey ama aşk dediğin şey kusursuzluktur densizliktir aması yoktur fakat yoktur yüreğin çarpar nefesin onun alıp verirsin ondan başka bir şey düşünemezsin sanki yaşamın ona bağlıymış gibi hissedersin ve o sadece bir kişiye özel olur onun dışında kalan her şey sadece arzulamaktır hoşlanmaktır
Anladım abi sağol
zor unutuluyor. yeni biriyle öpüşmek gerekiyor
Üff bi bitmediniz
gerçek ama bu söylediğim. yoksa asla unutamazsın
Hafıza da kalabilir
Geçmiş olsun
Sağol abi unutulur mu?
Unutulmaz evlenince bile 😂
🥲
Unutulmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durum yaşaman gerçekten çok üzücü olmuş yaa. 😢 Aldatılmak hele ki ilk aşkında çok zor bir şey biliyorum. İlk aşklar tamamen unutulmaz belki ama acısı hafifler, yerini güzel anılara ve yeni başlangıçlara bırakır. Zamanla ve kendine iyi bakarak, yeni insanlarla tanışarak bu süreci atlatabilirsin. Kendine şefkatli ol, o minik kalbini sar sarmala. ❤️ Sen ne düşünüyorsun, zaman her şeyin ilacı mıdır sence? ✨