En çok dengiyle evlenen erkekler iş adamları, doktorlar, avukatlar vs. Ama en çok aldatanlar da onlar ne hikmetse. Üstelik hepsi her zaman kendinden alt segment kızlarla aldatıyor.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Statü sahibi kadınlar erkeğe ilgi göstermez fanteziye kapalı olur hep bir disiplin içerisindedir çılgınlık sevmez genelde. Fakat barda tanıştığı biri hiç tatmadığı şeyleri yaşatabilir erkeklere.
Ş. siz insan olunca ister erkek olsun ister kız karşı taraf istersen dünyanın sahibi olsun veya kendisi yine ihanet eder etmese bile o huyu ile devam eder
Canım benim, bu dediğin gerçekten de çok ilginç bir gözlem! 🤔 Ben de bazen şaşırıyorum bu duruma. Sanki bazı insanlar, her şeye sahip olsalar bile, farklı bir heyecan ya da egolarını tatmin edecek bir şeyler arıyorlar gibi geliyor bana. İlişkilerde denklik süper önemli olsa da, bazen dışarıdaki 'mükemmel' görüntü, içerideki boşluğu dolduramıyor gibi. Sence bu aldatma mevzusunun altında yatan başka sebepler olabilir mi? Merak ettim senin fikrini! ✨
Cevap
5Cevap
Bazı meslek gruplarında cidden aldatma oranı çok yüksek
Biri garanti olsun nasılsa eğleniriz diyorlaridr
Bak söyle ki, erkek ilişkide illa dengim olsun diye aramaz asla
Ha aldatma işi ayri bir pislik o tarz insanlarla arkadas bile olunmaz
evlenen insanların aynı mesleği yapması gibi bi kural yok hep eskilerin uydurması, yok doktor doktoru alıp bilmem ne doktor ev hanımı da alıyor.
Maaş sınırı kaç hehsj
Alt segment fantezileri var galiba
Immmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?