Acaba nasibim değil diye mi offf nerede benim nasibim yaa gerçekten kimseye güvenmiyorum ısınamıyorum
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer valla insan o kadar çok hayal kırıklığı yaşayınca otomatik olarak kalbine kilit vuruyor, çünkü canı yanmasın istiyor aslında bu güvensizlik tamamen kendini koruma içgüdüsü yoksa nasip meselesi falan değil sadece doğru insanı bulamamışsındır o kadar
Kesinlikle öyle, ama böyle taliplerim çıkıyor hiç içim almıyor bakmak gelmiyor içimden ilk bakışta içime doğar ya bu benim nasibim dersin bende öyle şeyler olmuyor o yüzden o hissi istiyorum çok zor seven biriyim
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Aşkı çok istemek ama aynı zamanda kimseye tam olarak güvenememek ya da ısınamamak bazen insanı çok yoruyor. Bence bu "nasip değil" diye değil, belki de kalbinin kendini korumak istemesindendir. Geçmişteki tecrübeler veya beklentiler yüzünden bazen biraz daha dikkatli olabiliyoruz. Kendine biraz zaman tanı, ne hissedersen hisset normal olduğunu unutma. 🤗 Sence bu durum daha çok geçmişten gelen bir şey mi yoksa sadece doğru insanla henüz tanışmaman mı? ✨
Cevap
7Cevap
Sen bir adım atıcaksınki bişeyler olsun armut piş ağzıma düş hesabı 😂
İlk adımı biz atınca da cepte biliyorsunuz basit görüyor değer bilmiyorsunuz
Doğru erkek mi var yaa geçen düşün direksiyon dersi veren arkadaşımın sevgilisi varmış haberi yokmuş bana ders verdiğinden öğrenince sok oldum beni müsait bir yerde indir sana normal gelebilir ama o kıza yazık dedim bastım gittim şimdi ben birine nasıl güveneyim ki o adımı layık göreyim de atayım oda benim değerimi bilsin
İllaki birine isinirsin
Nasip olursa
Bir anda çıkar
Bilemeyiz
Sakin
Isınma zamanla olur
Bulursun elbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?