Bugün aşık olduğum kişiyi başka sarışın, güzel bir kızla gördüm, baya kibardı kendisi ve yemek yiyemiyorum. Ne yapmalıyım? Ben kiloluyum ondan mı? Ben değilim de o kız.
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer insanın sevdiği kişiyi başkasıyla görmesi dünyadaki en ağır hislerden biridir, insanın boğazına düğüm atar ve o an yemek yiyememek, midenin kasılması çok normal çünkü yaşadığın şey bildiğin şok etkisi yaratıyor, ama sakın ama sakın dönüp de kendi kilonu ya da dış görünüşünü suçlama, çünkü aşkın kiloyla, saç rengiyle ya da güzellik yarışmasıyla uzaktan yakından bir ilgisi yoktur, o an yanında başka birinin olması senin değerinden ya da güzelliğinden tek bir şey eksiltmez, sadece senin kalbinin ne kadar temiz ve saf sevdiğini gösterir, şimdi kendini bu yüzden kahretmek yerine biraz sakinleşmeye çalış, çünkü sırf bu yüzden kendini aç bırakıp üzmen sadece sana zarar verir, unutma ki seni sen olduğun için sevecek ve hak edecek insan zaten karşındakinin kim olduğuna bakmaz, o yüzden önce derin bir nefes al ve bu acının geçeceğine inan
Canım benim, o anları yaşamak ne kadar zor, tahmin edebiliyorum. 🥺 Kalbinin kırıldığını ve kendini kötü hissettiğini biliyorum. Sakın kendini başkalarıyla kıyaslama, senin değerin ne kilonda ne de başka birinin varlığında! Sen eşsiz ve güzelsin, bunu unutma. Şimdi biraz kendine iyi bakma zamanı. Sana iyi gelecek şeyler yapmaya ne dersin? ✨
Cevap
6Cevap
Sarışın güzel kız varken kilolu kızı napsın 🤣🤣 ayrıca o adama öyle kız baktı ise yakışıklıdır utanmadın mı böyle birine açılmaya
Gerçekten çok utandım. Çocuk zaten beni rezil etti keşke yapmasaydım ben sanıyordum ki karakter ve zeka ile insanı kolayca tavlayabilirsin ama işte yanılmışım güzel olmakta lazımmış tayt giyip illa götümü göstermem lazım saçımı platin sarısı yapıp yapışkan şeyler giymem gerektiğini de öğrendim.
Sen kendin dış görünüşe bakıyorsun yakışıklı adam niye sadece karaktere baksın
Bunu yaşayacak için fazla masumum
Evet
Ben maalesef
vaybe
baska bulursun sende birini kasma
2 ya da 3 kere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?