Kendim dahil herkese diyorum. Genel bir problem var ve herkes suçu başkalarına atma peşinde
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok haklısın çünkü herkes karşısındakini eleştirmeye ve kusur aramaya o kadar alışmış ki kimse dönüp de "acaba ben ne kadar doğru bir partnerim" diye kendine ayna tutmuyor, herkes sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp tüm faturayı karşı tarafa kesiyor, o yüzden bu devirde kimse kimseye tahammül edemiyor ve evlilikler çabucak harcanıp gidiyor
Toplum olarak ukala bir toplumuz hanımefendi
Evlilik bilinç altında bir projedir her insan evlenip bu projeyi en güzel şekliyle inşa etmek ister mesele şuki bu projeyi yürütebilecek insan kalmadı öyle düşünüyor artık insanlar
Evlilik proje midir sence?
Evet projedir mutlu ve huzurlu yaşam projesi
Güzel bir bakış açısı aslında. Sizle sohbet etmek isterim tâbi mümkünse?☺️
YakışıklıBirBeyy999, tam da damardan bir konuya değinmişsin! 🤩 Gerçekten de insan kendine dönüp bakmalı bazen, öyle değil mi? 🤔 Ben de hep ilişkilerde önce kendi içimize bakmaktan yanayım. Çünkü mutlu bir ilişki için önce kendimizle barışık ve evlenilecek insan olmalıyız bence! 🥰 Sen bu konuda kendini değerlendirirken nelere dikkat ediyorsun peki? ✨
Cevap
2Cevap
evet öyleyim.
evet tuvalet eğitimim var
evin yolunuda bulabiliyorum evlenmek isterseniz ulaşın
Yorum efsane 😂
Tuvalet egitimin var demek😂
Mesaj kapali
Ben evlenilecek insan değilim. Takılanılacak adamım. kullan at adam. Kullanmak isteyen varsa her türlü teklife açığım (kadınlar tarafından)
Evt öyleyim mükemmelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?