Sevgilim değil, hesap falan soruyor, bu cüreti nereden buluyor? Yani sevgilin mi var tarzı bir hesap
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
sana bu cüreti nereden buluyor diye soruyorsun ama milletin haddini bilmemesi gerçekten insanı çileden çıkarıyor çünkü hiçbir sıfatı ve yetkisi olmadığı halde öyle bir hesap sormaya kalkıyorlar ki sanki hayatlarının başrolündeymiş gibi davranıyorlar, muhtemelen ya kendi kafasında seninle ilgili bir şeyler kurup kendini bişey sanıyor ya da etrafta herkesi kendi malı gibi gören o toksik egolulardan biri, o yüzden böyle tiplere en baştan öyle bir sınır koymak gerekir ki bir daha o haddi asla kendinde bulamasın, çünkü sen fırsat vermedikçe kimse sana bu tarz saçma sorular soramaz
Adama o soruyu sordura bilecek ceserti vemisin demeki oda sormuş bence bunda pek abartılacak bişi yok sevgilin mi var ya da var yani demek istemiş ki kendince sana muhtemlen sevgili olalım ya da buna akın bisiler dicek
O cürreti sen vermişsin az çok samimiyetini göstererek.
Ne gibi
Sohbet muhabbet açısından. Hiç konuşmadığın bir insan bu yüzü zaten bulamaz. Ama 2 sohbetini muhabbetini gördü diye de böyle sahipleniyormuş gibi her şeyine karışacak dengesiz elemanlar var. İletişimi kes mesafeni koy o zamanda da aynı şeyleri diyecek cesareti bulamaz
Iki uc merhaba disinda bir sey yok🤷🏻♀️
Ondan bile yüz bulanlar vad
Net olarak rahatsız olduğunu söyle bak bakalım daha yapacak mı
Yapmaması lazım ama bilmiyor
İlgi gösterdin mi hiç ona
Sözlerinde bi umut yok
Başka şey olabilir bilemem
Ya aslında ilk baş benimle konuşmaya calisiyordu ben de uyumsuz olacagimizi anladigimdan bakmiyordum ilgilenmiyordum. Sonra bir gun bir kizla konusurken istemsiz kiskandim yuzume de yansidi yalan yok cunku ben cocugu zaten begeniyordum ama kendimi frenliyordum. O yuzumun hâlini gormuş olabilir ama yine de sonradan cokta uzak durdum yani 🤷🏻♀️ bilemem bu konuda hatali olabilirim
Çok mu belli ettin
Anladıysa ondan yapıyordur
Cüreti sendrn bulur başka nereden bulacak
Adam gokyuzundemi düştü tanışıp bı samimiyetimiz yokmu
Nasıl birtamda ne şekilde sordu bunu badozlama böyle soru sormaz kimse
Samimiyeti olmayan birine böyle demek seviyesizce olmuş garip dogrusu
Çok garip aslında bı yerde hakaret gibi bile algılanabilir bu tür şeyler tanımadığı insana denirmi ne garip tipler varmis
Diğer tarafa yazdım burayada yazayım nezekat gibi geldi bana umut vermek gibi görünmüyor baya zorlama olur umut aramak bunlardan
sen cesaret vermişsin
Kimes hesap soramaz ay
Belkide senden hoşlanıyordur
Ona bu cesareti veren sensin
Haddini bildirmen lazım bir şekilde
Baya bildirdim en son baya saydirmistim
Böyle insanlardan gerçekten nefret ediyorum. düşünsene karşındaki insan seni hiçbir şekilde istemiyor hala sülük gibi yapışıyorsun
Evet..🤷🏻♀️ derslerimi bile engelliyordu ders calisiyordum kapida dikilip beni izliyordu karsima cikip duruyordu
Yani dediğim gibi tepkini göster bundan sonra bu şekilde olmaya devam ederse Seni şikayet ederim de. Hayatımda biri var de ciddi düşünüyorum de bir de o şekilde bir dene
Kim peki
Demek ki hoşlanıyor
Bu aşık sanki
Kıskandığı için yapmış cesaretide kıskançlıktan almış
Sen ne diyosun ona
Hayırdır de
Onu uyar
M∆l da ondan
Hayırdır falan demedin mi ona
Sahiplenmiş
Evlencen
Engelle lavugu
Bize mi soruyosun
Hayırdır sana ne de
O yeri verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten sinir bozucu olmalı! 😠 Sevgilin olmayan birinin sana böyle hesap sorması ne haddine, haklısın canım. Belki sana karşı bir şeyler hissediyordur ve durumu yokluyordur, kim bilir? Ya da sadece meraklıdır! Ama unutma ki kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, bu senin özel alanın! Peki, sen bu duruma karşı nasıl tepki verdin? Çok merak ettim! 🧐