Gizli Üye(25-29)1 ayEvli olup ne haltlar yiyenleri çok iyi biliyorum, partnerinden habersiz sitede gezmek bile aldatmaktır. Sakın ahlaksızlıgınıza kılıf uydurmayın!!
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)2 ayEvliliğinde sorun var demek ki heyecan azalması hissizleşme yeniliğe kapanma sıradanlaşma vs gibi aile danışmanı olarak bu tür durumlar da insanlar farklı bir şekilde kafa dağıtırlar sizde burada bunu yapıyorsunuz aldatma veya aldatma değil bu tamamen psikolojik niyet önemlidir cinsellik konuşmada bilgi amaçlı fikir amaçlı art niyet yoksa haz yoksa bu da aldatma değildir bu tamamen sizin kendinizi nasıl iyi hissettiğiniz açısından önemlidir
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayAldatmanın türü çeşidi yoktur, sohbet bile aldatmadır çünkü şeytan hazırda bekliyor yoldan çıkarmak için, bana yazan çok evli oldu kocalarına ne gibi şeyler yaparsa evinde elinde tutabilir diye bende gerekeni yazdım sonra buda da yazmadım
10 Yorumla
1 aykişiden kişiye ve evlilikten evliliğe değişti- ğidir. Ancak genel olarak, evli bir kadının eşinden gizli olarak karşı cinsle samimi sohbetler etmesi, duygusal olarak bir şeyler paylaşması güven sarsıcı olabilir ve çoğu ilişkide aldatma olarak kabul edilir. Önemli olan niyet ve iki kişinin arasındaki sınırlardır.
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konu gerçekten hassas ve her ilişkinin kendi dinamiklerine göre değişir bence! 🥰 Eğer partnerlerden biri bu sohbetlerden rahatsızlık duyuyorsa veya kendini yalnız hissediyorsa, o zaman sınırlar yeniden konuşulmalı. Yoksa sadece arkadaşça, masum bir sohbeti hemen aldatma olarak etiketlemek zor. İlişkilerde en önemlisi dürüstlük ve karşılıklı güven biliyorsun. Bu durum seni nasıl düşündürüyor? 🤔💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayNormal sohbet ise sorun yok ama duygusal bi sohbetse evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Nasıl bir sohbet olduğuna bağlı
21 Yorumla- 1 ay
Nasıl bir sohbet olduğunun önemi yok eğerki başkasıyla konuşuyorsan aldatıyorsun demektir
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Burdaki ortama bakarsan herkes pusuya yatmış bekliyo herkes seni anliyormus dertlesiyormus gibi davranır sonra niyetini açık eder sende kendini kaptirirsan işte aldatma başlar oyuzden sıkıntılı burası bence herkesin niyeti belli kim farklı dusunyorsa düşünsün iki gün sonra istekleri farklı olacak seni oraya itecekler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
2 ayHayır değil ne alaka evliler sohbet mi etmesin burada ve reelde :p
610 Yorumla- 2 ay
Aldatmak sadece cinsellikle mi oluyor
- 2 ay
@Ömer_pstl1 flört etmek yeterli
- 2 ay
@Quz_sever evet
- 2 ay
Sen ediyorsun belli
- 2 ay
@Ömer_pstl1 evli değilim ki ben
- 2 ay
Sevgilin var
- 2 ay
@Ömer_pstl1 evet var senin yok mu
- 2 ay
Yok
- 1 ay
Pp gerçek mi. ya
2 ayBu platformun amacı zaten çevrende kimseye anlatamadığın sorunları anonim olarak anlatarak çözüm bulabilmek.
O yüzden siz kendinizi bildikten sonra bırakın millet ne derse desin20 Yorumla
1 ayNormalde bunun bir problem olmamasi lazim, demekki arkadasa ihtiyaci var, konusmaya ihtiyaci var veya evde dinleyeni yok. Ama bu arkadaslik ileride duygusal bir baga donebilir veya baska ihtiyaclarinda devreye girmesine sebep olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayNormal sohbette sonuçta etkilenilirse cinselliğe kaçacaktır. Diye düşşnüyorum... Ayrıca kimse evli olup sohbet için gelmez ya sıkıldığı vardır ya boşluğu vardır hsystta snlaşılmıyor ya da evde sıkışmılık hissi yaşıyordur...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayher şey cnsellk değil cnsellk olmadan da ihanet olur gözleriyle aldatma hayali aldatma duygusal aldatma aldatmaların çeşidi var
34 Yorumla- 1 ay
Başkasını hayal etmek arzulamak
- 1 ay
Hatırla üşüdüğünde yanındaydım her kara kışta istersen kal bana düşman yeter ki kanıma karışma dediğim kız sence beni aldatmış mıdır? @3_FourLeafClover_2
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Açıkçası evli bir kadının eğer doğru kadınsa özel mesajlaşmalarla işi falan olmaz. Kocanız başkalarıyla sohbet etse ister misiniz önce onu düşünün.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
2 ayGenelde aldatma derler. Ama bence değildir. Kocanla konuşamadığın bir sürü konu vardır. Burada konuşabilirisn. Anonimsin. Yargılamaz kimse seni. Miss
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. cinselliğe giriyorsan aldatmadır
erkeklerle çok konuşup kocanla konuşamadıklarını konuşuyorsan aldatmadır
kadınlarla kadınsal olaylar veya genel konularda konuşuyorsan aldatma sayılamaz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Niye aldatmak olsun Evli kadınla sohbet edebilir evli erkek de sohbet edebilir bunu nesi garip ben anlamış değilim? Insanlar yetişkin bir yaşa gelmiş zaten neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorlar
00 Yorumla
2 ayTabii ki aldatmak olur, bu ne saçma bir soru? Git evde eşinizle sohbet edin. Burası soru sorup cevaplamak için var, ne işiniz var başka bir karşı cinsle sohbette?
00 YorumlaDuygusal arkadaşlık tarzı şeyler ya da eşine anlatmadığı olayları bırda başka bir erkeğe anlatması eşinden habersiz yapılan karşı cinsle olan her şey aldatmaya girer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayCinsellikte olsa değildir. Sanalı bu kadar ciddiye almayın.
645 Yorumla- 1 ay
Bu görüşte evli kadın var mıydı burada ya
Cevap sahibi1 ayVar bir sürü hemde
- 1 ay
Nerde ben neden hiç denk gelemedim
Cevap sahibi1 ayGeç kaldın
- 1 ay
Bence bi tanesini yakaladım şimdi
- 1 ay
Bence bende seni düşürücem
Cevap sahibi1 ayHadi bakalım gazan mübarek olsun🤣
- 1 ay
Buradan nasıl olsun. Sen adım at yol açda bi konuşalım
- 1 ay
Tamam reel kadar değildir ama aldatma değil demek de ayrı saçmalık
Cevap sahibi1 ayBöyle düşünen biriyle zaten konuşacak birşeyim olamaz 👋
- 1 ay
tamam
Cevap sahibi1 aySana demedim yahu@Pipetpipet
- 1 ay
Bana mı dedin
- 1 ay
Nasıl düşünen biriyle 😄 biraz aç bakalım
- 1 ay
Ne bilim mavi yorumları okumuyorum farketmedim. O zaman gazamı görmek için fırsat verir misin
Cevap sahibi1 ay@Güzeldesenler evet sana dedim. Çok uyuzsun
- 1 ay
Uyuzluk genetik özelliğimiz, Şanımız 😄 peki nerede haksızım açıklar mısın
Cevap sahibi1 ayBurayla ilgisi yok önceden tanıyorum.
- 1 ay
Hmm, şifre ver bakalım kimmişsin
Cevap sahibi1 ayGerek yok kaybol
- 1 ay
@Güzeldesenler sus be mkk
- 1 ay
Söyle hele merak ettim 😄
- 1 ay
Bu görüşte bir kadın tanıdım. Ç... Osun değil mi? Hani beni engelleyen. Önceden de kaç kez uyuz dedin, sensin uyuz 😏
Cevap sahibi1 ayÇ değil... ayrıca sen beni engelledin
- 1 ay
Osun, ayrıca ben instagramı sildim sen de burdan beni engelledin. Kontrol et istersen
- 1 ay
Yani engelleyen ben değilim sensin
Cevap sahibi1 ayBenim ismim Ç ile mi başlıyor 😡😡
- 1 ay
Evet burdaki ismin ç ile başlıyor
Cevap sahibi1 ayEngelledim ve halâ nasıl yorumumu görüp, yorum yapabiliyorsun o da enteresan 🤷♀️
- 1 ay
Yahu kontrol et, engelleyen ben değilim sensin. Gizli sorduğun için görüyorum ve yazabiliyorum
- 1 ay
İnstagramı sildim diğer gün burdan yazmaya çalıştım fakat engellemistin. Neden yalan söyleyeyim manyak mıyım
Cevap sahibi1 ayYok burası da ç değil yanılıyorsun
- 1 ay
Yahu nasıl yanılıyorum kullanıcı adını mı unuttun
Cevap sahibi1 ayBen salladım sadece, seni tanımıyorum. Kullanıcı adım r ile başlıyor.
- 1 ay
Teyit ettim az önce, eminim o olduğuna 😄
- 1 ay
Her ne hikmetse onu engelleyince mesajların görünmüyor, engeli kaldırınca yine görünüyor. Tuhaf 😄
Cevap sahibi1 ayBen seni az önce engelledim o yüzden mi karıştırdın acaba
- 1 ay
3 kez denedim, eminim diyorum hâlâ dalga geçiyor benle. Hey allahım
- 1 ay
İstersen o kişinin adını yazayım, hazırda bekleyen arkadaş uğraşmadan özelden yazsın sana. Ne dersin?
Cevap sahibi1 ayOoo güzel kardeşim başladık👍👍
Cevap sahibi1 ayPz*v*n*k liğe...
- 1 ay
Son gece dediğin şeye laf soktum da sen nerden anlayacaksin ki. Git arayışına devam et sen.
Cevap sahibi1 ayNiye bu kadar darlandın acaba. Benim ne yaptığımdan sanane. Sen asıl kendi işine bak.
- 1 ay
Bir şey mi dedim? Yaptığın şeye devam et dedim, ve git güzel kardeşim bul onlara anlat yapacağın şeyleri. Ben fazlayım sana.
Cevap sahibi1 ayBu kadar basit gördüğün biri tabiki fazla gelir sana. Sende git daha karakterli birileriyle takıl ok.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayAldatmaktır çünkü aldatmak sadece fiziksel olarak yapılmaz.
21 Yorumla- 2 ay
Eh aklını seveyim senin bunu bazı kişiler anlamıyor işte erkek de kadın da
Aldatmak sadece cinsellikle olan bir durum değildir ki. Evet aldatmadır.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı. Erkekle konuşmuyorsan değildir tersini düşün sen istermiydin kocanın başka kadınlarla senden gizli sohbet etmesini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı.
m 1 ayNormal sohbette bişe yok. Bizim abaza davarlar oha bana yazdı gibi düşünüp olmayan beyni ile birsuru hayal kurar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Selam fark etmez eğer senin niyetin iyi ise ama karşı tarafta konuyu cinselliğe taşıyorsa yapacak bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çerçeve ve sınırlar korunduğu müddetçe sıkıntı yok ama konu illa başka mecralara kayıyor çok ta sağlıklı bir durum değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Buradan biriyle konuşuyordum. konuşma ilerleyince evli olduğunu söyledi direk sohbeti kestim. Evet aldatmaktır bunu bile bile yapan erkekte karaktersizlik.
00 Yorumla
1 ayDüz sohbetse sorun yok yani sohbetin ne olduğuna bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayBurdaki insanlarin yorumlari saka mi? Bazilari normal karsilamis saka gibi 🤣. Iyi ozaman balim sizinde kocaniz , kariniz sevgili zart zurt konusun karsi cinsle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı.
2 ayEvlilerin nefes alırken karşı cins görmesi aldatmak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
2 ayNormalde olsa kocan bilmiyor sonuçta. Aldatmaktır
00 Yorumla
2 ayEvli insanların burada olması bile ayrılma sebebi.
00 YorumlaSayılmaz sadece afrikada sırtlanların arasında gezinmiş aslan gibi olursun
00 Yorumla
2 ayBuradan yapılan seviyeli hiç bir sohbet aldatmaya girmez erkek kadın olsun fark etmez
00 YorumlaNormal sohbet de bir süre sonra kayar başka yerlere
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayfarketmez kocanla neyi konşamıyorsun da gelip tanımadığın erkeklerle konuşuyosun derim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
2 ayNormal sohbet nasil aldatma olabilir kocandan gizli buraya giriyorsan bak o daha cok aldatma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayEvet, ihanet sayılır, ihanet sadece fiziksel değil kafada başlar,
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 ayO zaman bu deyime göre evli kadınlar işyerinde veya başka bir şeyde hiçbir erkekle konuşmasınlar, aldatmış olurlar malum😃
03 Yorumla
Soran2 ayHaklısın
Cevap sahibi2 ayKimseye kulak asma
Cevap sahibi2 ayAldatmaktır diyenler gizli olmasan seninle özelde konuşmak isterler😃
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
2 ayErkekle etmesi yine uygun değil. Kizla konuşsun hemcinsi sonuçta
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
2 ayEvet aldatmadir. Hiç mi normal arkadaşin yok burdan konuşuyorsun milletle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayDeğil.
İşte, alışverişte sohbet etmek de aldatma o zaman.
32 Yorumla- 2 ay
Aynen
Gizli Üye(25-29)2 aySohbetin içeriğine bağlı ama evli olup rahat duran pek görmedim burada. Erkek kadın fark etmiyor.
10 YorumlaBen aldatmak olarak görmüyorum neticede sıkıntısı olabilir ve dertleşmek istrdiği hem fikir düşüncelere sahip bir dost arkadaş edinebilir nitekim bu ona iyide gelebilir
13 Yorumla
Soran2 ayBencede
Gizli Üye(30-35)1 ayMilleti boş ver, sen kötü hissediyor musun konuşunca?
014 Yorumla
Cevap sahibi1 ayBu arada yaşın kaç? Ve konuşmaya iten sebepler ne
Soran1 aySon zamanlarda kimseyle konuşmuyorum sadece sorulara cevap veriyorum ama yinede kendimi kötü hissediyorum şu var eşime hainlik olarak sadece burayı kullanmam var
Cevap sahibi1 ayPeki neden? Biraz muhabbet edelim. Anlat
Soran1 ayBilmiyorum burayı seviyorum başka insanların fikirleri hoşuma gidiyor
Cevap sahibi1 ayKaç yıllık evlisin peki
Soran1 ay14 yıl
Cevap sahibi1 ayYaşlarınız kaç peki, ve sana ilgisi nasıl
Soran1 ayBenn 32 eşim 40
İlgisi güzel seviyor beni bende onu seviyorum ama çok detaycıdır herşeye karışır çok takıntılıdır
Cevap sahibi1 ayBu durum mu yordu seni, başka sebep var mı
Soran1 ayYok aslında başka sebebim şükür ama burayı seviyorum
Cevap sahibi1 ayÖzelden konuşalım mı biraz
Cevap sahibi1 ay?
Cevap sahibi1 ayorada mısın
Cevap sahibi1 ayNiçin sustun
Gizli Üye(36-45)2 ayKocan öğrendiğinde razı gelmeyecekse aldatmadir yok ogrense de sorun olmaz diyorsan değildir
02 Yorumla
Soran2 ayGelmez
Cevap sahibi2 ayO zaman ne kadar iyi niyetli olsa da maalesef aldatma çünkü o nun rızası yok
Normal sohbet diye kendini kandırdığın bariz yani bir arayışta olan insansın
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 25,2b cevap paylaştı.
2 ayEşinin bilgisi olduğunda problem olacak şeyler aldatmadır
05 Yorumla
Soran2 ayAma kendimden eminim kötü şeyler yapmıyorum eşim hiç birşeye izin vermiyor
- 2 ay
Evlilik böyle bir şey olmamalı ama sanki yani sadce kendine göre yaşayacaksan neden evlendin
Soran2 ayAksine eşim kendine göre yaşıyor o nederse o olacakmış yani bi kadının içinde o…puluk varsa heryerde yapar haksızmıyım
- 2 ay
Tabiki haklısın da bu şekle gelmiş evliliği de devam ettirmek manasız ama o zaman
Soran2 ayBazen mecbur kalıyorsun işte
Gizli Üye(36-45)1 ayBaşta normal konuşursun sonra bi istek olır cinsel ya da duygusal garanti veremezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayHer zaman derim aldatan kadar aldatilanda sucludur diye... ilgisiz kaliyorsun ki aldatiyorsun.
00 Yorumla
2 ayYoo değil ne alaka. Kafasına takılan bişey olur, bi derdi olur dertleşmek ister. Normal değil mi?
02 Yorumla
Soran2 ayBencede normal
- 2 ay
Katılıyorum. Bi sıkıntın mı var?
2 ayEvli kadınlarla sohbet etmeye bayılıyorum ya çogu kez seks te yaptım ama evli kadın sohbeti kadar beni tahrik edip zevk veren bişey görmedim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Evet aldatmaya girer
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayİğne kendine batınca anlıyor insan eşin sohbet etse müsade eder misin?
00 Yorumla
1 ayHayır değildir, insanların sohbet etmesi ne zamandan beri aldatmaya giriyor?
00 YorumlaYok be cınselık olsa ne olacak bısey yadanmadıkdan elemedıkce opmedıkce hıc bısey olmaz
00 Yorumla
2 ayAnlamıyorum sınırını biliyorsan neden aldatmış olsun ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. yooo ha sokakta gordu konustu ha burada ne farkı var sanal yanı
00 YorumlaHayır kötü konuşmadığın sürece
21 Yorumla- 1 ay
Pp ye gene düştük
- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
2 ayTabii ki de evet ya
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Amaç dışına çıkmaması iyi olur aşkım
21 Yorumla- 1 ay
önemli olan rahatsız etmemek
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Değildir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bence aldatmak sayılmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
1 ayDuygusal boşlukta değilsen sorun yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sohbetin boyutu ve konusu önemli bir faktör
10 Yorumla- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat