Sevgilim eski sevgilisini unutamadı mı, depresif şarkılar hâlâ onu mu hatırlatıyor?

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sevgilimle kendimden bahsetmem gerekirse yaklaşık 1 yıldan fazladır çıkıyoruz. Eski sevgilisi de 6 aylık falandır max. Diğer ilişkisi biz başlamadan 1 yıl önce falan bitti. Depresyona falan girdi çocuk ve 7 8 ay falan sürdü bu depresyon. Spotify'da bir playlist oluşturmuş depresif şarkılardan oluşan ve 2024 en çok dinlenenler kısmı tamamen o playlistin şarkılarından oluşuyor. Hala eski sevgilisini unutamamış olabileceğini her sorduğumda öyle bir şey olmadığını söylüyor yoktur da. Yine de emin olamıyorum. Son zamanlarda arabada beğenilen şarkılardan müzik açtığında o kız için dinlediği depresif şarkılar çalıyor. Şarkıların genel adı da Still Loving You, And I Love Her, Bir Derdim Var, Kadınım, Bu Kalp Seni Unutur Mu tarzı şarkılar. İsimleri görünce bile çok kötü hissediyorum. Sevgilim bu olayı kafama taktığımı bilmiyor bu konuda konuşmadık. Size sorum sizce o şarkıları dinlerken aklına yine o kız geliyor mudur? Sorun bende mi bilmiyorum ama her ne kadar beni sevdiğine inansam da böyle düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bana bir yol gösterin cidden ne düşüneceğimi bilmiyorum

Sevgilim eski sevgilisini unutamadı mı, depresif şarkılar hâlâ onu mu hatırlatıyor?