Sevgilim tatildeyken onu ne kadar aramalıyım, darlamadan özlemimi nasıl gösterebilirim?

Sevgilim 2 haftalık bir tatile gitti bir kuzeniyle beraber ve tatildeyken öğleden sonra 4'e kadar uyuyor, gerçekten uyuyor bu arada eminim yani. Sonra kalkıyor bir iki saat falan diye mesajlaşıyoruz ya da telefonla konuşuyoruz. Ben her zaman yani sürekli telefonda konuşamıyorum, aile evinde olduğum için yani mesajlaşıyoruz genelde, eğer evde kimse yoksa arıyorum rahat rahat konuşabilmek için. Saat 6-7 gibi dışarı çıkıyor, yaptığı her şeyin fotoğrafını atıyor bana, sürekli haber veriyor, ne yaptığını biliyorum yani ama işte böyle devamlı bir sohbetimiz genelde olmuyor çünkü arkadaşlarıyla falan oluyor. Arkadaşlarıyla iken de kendi bana mesaj atıyor, beni arıyor ama dediğim gibi işte böyle bir sohbetimiz olmuyor. İşte böyle olunca da ben bazen sinirlenip kavga çıkarabiliyorum, ben sürekli onunla konuşmak istiyorum ama onun sürekli konuşacak zamanı yok, ne yapsın, haber veriyor birkaç bir şey söylüyor, sonrası yok yani sohbetimiz olmuyor. Bugün mesela saat 8'den sonra ben müsaitim, şu an telefonla konuşabilirim onunla ama o şu an arkadaşlarıyla beraber. Beni birkaç defa aradı ne yapıyorsun diye sordu, ben aramadım o aradı. Hatta arkadaşları da oradaydı, bizim de sevgilimiz var biz böyle değiliz, niye sürekli konuşuyorsunuz falan. Bir de aslında sürekli konuşmuyoruz, sadece benim konuşabileceğim vakitler ve onun konuşabileceği vakitler bir türlü uyuşmuyor. Şu an mesela onunla konuşuyor olabilirdik normal bir zamanda olsaydık ama o tatilde olduğu için şu an onunla konuşamıyorum, arkadaşlarıyla beraber takıldığı için şu an onunla konuşamıyorum çünkü bir ortamda arkadaşlarıyla beraber. Bunu çok darlamak da istemiyorum, sonuçta herkesin kendine vakit ayırması gereken zamanlar olacak, arkadaşlarıyla vakitleri geçirmesi gereken zamanlar olacak, bu onun da hakkı ama işte konuşamıyoruz, çok üzülüyorum, özlüyorum onu. Sizce ne yapmam gerekiyor, arayayım mı aramayayım mı, darlayayım mı darlamayayım mı 😁😁😁😁😁😁
Sevgilim tatildeyken onu ne kadar aramalıyım, darlamadan özlemimi nasıl gösterebilirim?