Erkek arkadaşım çok düşüncesiz?

Erkek arkadaşımla yaklaşık bir yıldır birlikteyiz, ilk başlarda çok cömertti paradan kısmazdı, sonra sanırım beni elde edince paranın suyu çekildi arkadaşlar, öyle lüks şeylerden bahsetmiyorum en basit şeyleri bile benim için artık yapmıyor, en basitinden geçen gün iki gün boyunca şiddetli diş ağrısından uyuyamadım ve devlet hastanesinde çok sıra vardı, oradaki görevli en az 2,5 saat beklersin dedi ki, benim ayakta duracak halim yoktu zaten ağrıdan ve bunu ona söylediğimde beni özel hastaneye götürebilirdi ama hiç sormadı, söylemedi bile böyle bir şey, ağrı kesici iç yat dedi, bundan bir ay önce falan kartımda hiç para kalmadığını söyledim ve cidden ekmek alacak param bile yoktu, valla bende de yok dedi, hiç aç mısın, açıkta mısın, bir eksiğin var mı diye bile hiç sormadı, bir daha hiç konusunu dahi açmadı ki ben zaten sürekli ondan bir şeyler isteyen bir kadın değilim, kolay kolay asla kimseden bir şey isteyemem ve bunları ona söylüyorum ki bunları yapabilecek gücü var aslında istese çok rahat yapar benim için sonra bugün de ona dişimi yaptırmam gerektiğini, hâlâ çok kötü olduğunu söyledim, devlet hastanesindeki randevuların kapalı olduğunu söyledim, en azından ben de şu kadar var diye teklif edebilir, yetti, bunu yapabilecek gücü var bu adam, şimdi böyleyse kadınını sahiplenmiyor ve ilgilenmiyorsa evlenince ne yapacak, aynı durumu yaşayan kızlar var mı, sizce ne yapmalıyım

Erkek arkadaşım çok düşüncesiz?