Ben napayım güvenim sarsıldı kalbim kırık ama evlenmek istiyorum kafam da çok karışık 30 yaşındayım?

Benim evlenmeye niyetim var, görücü isteyenim de var ama internetten tanıştığım insanlar hep beni oyaladı, kandırdı, terk etti, beğendiğim oluyor bi bakıyorum yazmıyor falan da internetten dediğim ya sapık oluyor ya güvensiz. Ben napayım, şu an bile beni beğenen var, internetten konuştuğum ama görücüye de tamam dedim ağustosun sonu gibi gelecekmiş, teyzesi öyle dedi. Ben kimseye ihanet etmek istemiyorum ama internetten tanıştığım, konuştuğum da var mesela ama güvenim zedelendi herkese karşı. Bana önceden de görücü çok çıktı ama tanıma fırsatı vermeden reddettim, sonra görücülerimi reddedince pişman oldum, bu kez bir daha çıktı, görücü etmedim, red. Çocuk gelecek, teyzesi yanımızda olup öyle görüşeceğiz ama beğenip beğenmeyeceğim de belli değil. Benim kusurlarım var, engelliyim, duygu durum bozukluğu olarak raporum da var, onu bilse kabul edecek mi orası da var. Ayrıca konuştuğum, internetten tanıştığım kabul ediyor böyle ama gerçekten ediyor mu bilmiyorum, ne kadar güveneceğim orası da var.

Ben napayım güvenim sarsıldı kalbim kırık ama evlenmek istiyorum kafam da çok karışık 30 yaşındayım?