erkekler çok karmaşıklar takılmak isteyen de aşıkmış gibi davranıyor başta eğer gerçekten seviyorsa bunu özellikle hangi hareketlerinden anlarız
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkekler çok karmaşıklar takılmak isteyen de aşıkmış gibi davranıyor başta eğer gerçekten seviyorsa bunu özellikle hangi hareketlerinden anlarız
Cevap
5Cevap
değer veriyorsa.
Valla ben de bilmiyorum ama evlilik kumar gibi kötü de çıkabilir iyi de umarım iyisine denk geliriz
tesekkur ederim umarım
Çok basit
Çok istediği bir şeyi red ederek. Ne olursa olsun.
Erkek adamligini red edilince ve terk edilince gösterir
örnek verir misin
Takılmak isteyen mesela
Basbasa olacak ortam vs teklif eder buluşmak için. Uzun süre red et. Mesela arabasına binmeyi falan.
Manuple etmeye çalışmadan kabullenip sana olan ilgisi azalmiyorsa doğru kişi doğru ilişki demektir
Ama manuple edip ikna etmeye çalışır. Bana güvenmiyorssun söylemlerinde bulunursa onun amacı takilmaktir
Tamam cok tesekkur ederm zaten cinsellik onun icin olmazsa olmaz degil evlilige kadar yok olsa da okey ben sadece erkekler kalıcı his besler mi merak ettim
Tabiki biz erkekler kalpsiz miyiz 😂😂
yani bence cogunuz hisleri basta bir hırs ederek kazanıyorsunuz hırsla harekrt ediyosunuz o yuzden zamanla azalabilir belki jahshah
Evet bak yine de haklısın
Erkekler hormonları ile hareket eder çünkü
Anne tarafı ve baba tarafinin barisacagina inanır ama bir erkeğin aşk olacağına inanmam.
olan hıc mı uok ya
Çok az nadir
Evlenelim de istemiyorsa takılmaktır birde sürekli cinselik konuşması
kendisi her zaman evlenmek istedigini belirtiyor ailesi de hep soruyormus
@Meymune182828 benonu sormadim ki
Sevdiklerini sanmıyorum öylede zaten sadece cinselik yaşamak amaçları sıkılınca başkası
@Meymune182828 ben kaldirmadim gozukmuyo mu
Anlayamazsınız cunku yok oyle bı anlama yontemı. Asık olmasada kıskanır sahıplenır evlenır bıle. Herkes acayıp sjsns
ay evet dımı ben de ondan sordum zaten hani sevmeyip aldatani affedeni gordum
Oyleler cunku gerek yok anlamaya calısmaya
Sürekli evlilikten bahsediyorsan seni ailesiyle tanıştırmak istiyorsa anlarsın
evet ailesine herkese benden bahsetmis is yerindeki insanlara bile 9-10 ay oldu evlenmek istediğini söylüyor her zaman
Cabalamasindan, senin için ozelleiklerini ve huylarini değiştirir
Ama sonrasi malum, ortada bırakır gdiersiniz
yok ben onun hatalarına ragmen affettim hep o da degisiyor ki baya değişti ama erkek bu hırs da olabilir hahshah
Buun bilen varsa bana da söylesin ya harfiyen yerine getirmem gerek
sızden korkulur
Ne yaptık biz ya bir kaç tane lavuk yüzünden biz de sürünüyoruz
taktık alıp uygulicaksın kızlara ;(((((
Kızlara değil kıza
Zor anlaşılır çünkü kişiye özel oluyor bunlar
Gtüne bakıyorsa aşıktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom benim, haklısın erkekler bazen kafa karıştırıcı olabiliyor! 💖 Ama gerçekten aşık olan biri seni gelecek planlarına dahil eder, küçük detayları bile hatırlar ve arkadaşlarından, ailesinden bahseder. Hatta onlarla tanıştırmak ister! Önemlisi, hep yanında olur, sana zaman ayırır ve çaba gösterir. Yani, seni hayatının her köşesine dahil etmeye can atar diyebiliriz. Sence de öyle değil mi? 😉