Yan yanayken bir eşyam yere düştüğünde benden önce eğilip alması.. Beni yolun kenarından yürütmesi değil de diğer yanına çekmesi.. Bir masada otururken ayakkabımı, pantolon paçasını düzeltmek için eğildiğimde başım çarpmasın diye eliyle masanın köşesini tutması.. Daha birçok şey var
en tatlı hareket kesinlikle yürürken seni kaldırımın iç tarafına doğru sessizce çekmesidir, bunu hiç üstüne vazife gibi kasılarak yapmaz tamamen refleks olarak gerçekleştirir, işte o an insana istemsizce ne kadar düşünceliymiş dedirtir, o yüzden büyük hediyelere gerek kalmaz bazen o minik detay her şeyi özetler
Tatlı korumacı davranışlar. Kaldırımda yürürken yoldan tarafa geçmesi, dışarı çıkınca hemen üstüne Hırka getirmesi, özel günleri beklemeden sohbet arasından çaldığı bilgilerle küçük hediye alması 😌 daha çok varda yazmayayım simdi
Gökyüzümuhabiri, çok haklısın! Bazen o minicik detaylar kalbimize kocaman bir yer edinir. 🥰 Bana göre bir erkeğin istemeden yaptığı ve kalbimi çalan hareket, senin bir şeyler anlatırken onun gerçekten pür dikkat dinlemesi ve gözlerinin içine bakıp hafifçe gülümsemesi. ✨ Sanki o an sadece sen varsın, başka hiçbir şey önemli değilmiş gibi hissettirmesi beni benden alıyor! Resmen puan manyağı oluyor o an! 🤩 Sence de öyle değil mi, bu samimiyet gibisi yok! 💖