Erkek arkadaşım o işten sonra soğuk davranıyorsun, değişiyorsun dedim. Evet, ben de onun farkındayım, ne yapacağım, istemsiz oluyor dedi. Herkesin mi erkek arkadaşı böyle yoksa benimki mi bozuk?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşım o işten sonra soğuk davranıyorsun, değişiyorsun dedim. Evet, ben de onun farkındayım, ne yapacağım, istemsiz oluyor dedi. Herkesin mi erkek arkadaşı böyle yoksa benimki mi bozuk?
Cevap
28Cevap
hiç sende ya da ilişkide bir sorun arama çünkü bu durum genelde o andan sonra beyinlerinin bi anlığına reset atmasından kaynaklanıyor erkek milleti işte o iş bitince aniden bi uzaklaşma modu açılıyor sende kusur bulduğu için değil tamamen doğalarının tuhaf bi refleksi bu sen üstüne gitmeyip kendi haline bırakırsan zaten kısa sürede kendiliğinden düzelir
Aa anladım teşekkür ederim yaklaşmayınca zaten geri geliyor doğru
Biyolojik gereği böyleler. İlkel çağlardan kalma bir DNA bu maalesef. Sonuca ulaşınca erkek kendi kabuğuna çekilir. Yani ellerinde değil çok araştırdım bu konuyu benimki de öyleydi
Evet haklısın
Seninki biraz odunumsu herhalde. Tamam isteksizlik oluyor o eylemden sonra ama sarılmak sevmek okşamak da var yani
Yok bazen sarılıyor ama nadir
Gidiyor başka koltuğa telefonuyla oynuyor ben erkek olucam kadın olucak yanımda ben var ya telefonla oynicam yok karımla ilgilenirim erkek olsam karımı 7 24 aralıksız kesin
Seni sevmek için sei s k. mek için varsın. Tadını çıkar
Tadını çıkarıyorum çıkarmasına da sende öyle misin soğur musun o işten sonra
İnşallah köpek olur aşık olur inşallah kapımda yatar hep dua ediyorum
Ben onun gibi olayım o da benim gibi anca öyle evleniriz ben seversem gitmez evliliğe
Genelde güzel bi rahatlamadan sonra vücut gevşer. Aranızda duygusal bir şeyde yoksa normal.
Yo rahatlıyor 1 2 3 postaya kadar çok iyi sonra değişiyor anlamadım
O kadar yapabiliyosa ne mutlu. Hem posta sıklığı önemli değil 1 olsun saatler sürsün
Keşke 1 olsa saatler sürse 10 dk sürüyor yeterli gelmiyor tadını çıkarmak istiylrum ben ondan 7 kez yapıyoruz
Onca enerji sarfiyatı soğuk davranması normal ama. Yaşınız genç galiba zamanla daha uzun yaparsınız
Bu kuzum yuzunden cehenneme gidecez diye pişman oluyordur.
Bazı erkekler reset atıyo o sıra onlardan birine denk gelmişsin. Cem yılmaz espiri yapıyo bu konuda sıkıntı yok sana karş bence
Ah be bula bula beni buldu ya hahahahahahaah
Akskdkdjd yani başka macera arıyosanız o ayrı 😅
Bana da şey diyor sen çok istiyorsun o işten sonra ben dsha çok bağlıyorum harbiden daha fazla istiyorum ve bilmiyorum soğumak yerine onu si “e sim geliyor afedersin içime so k a som geliyor ne yapayım anlamadım bende
Senin libidon artıyo onunki düşüyo. Yanlış olmucaksa libidosu artan biri ile dene bi kez 2 ye 3 e gidersiniz rahat. Nerde yaşıyosun
Dengesizlik şaka mı harbiden hahahahaha
Evet denenir farkı görürsün
Herkes böyle değil seninki böyle seninki gibi olanlarda var ama onlar sadece skip attığı kıza ötle yapıyor nıye sana böyle yaptı onuda anlamadım 7 posta demişsin bıktırtacak kadar fazla adam haliyle uzaklaşıyor
İyi de hemen geliyor ama
10 dk sürüyor ben bir sürü pozisyon değiştirmek istiyorum zevkli olsun istiyorum
10 dk mı suruyo 😂 o zaman 7 postada bısey olmaz
Büyük enerji sarf ediyor yeniden şarj ediyor kendini
Evet şarj ediyor şarjör değiştiriyor
Düzeliyor sonra
Çoğu erkekte var ama kişiyle alakalı bir durum bende yok mesela çoğunda var çoğunda yok yani
Evlenmeden yapinca kadın degersizlesiyor ve basitlesiyor erkeğin gözünde zaten evlenmeden verdiğin için o*ospu gözüylede bakıyor olabilir
Evlenecektikte işte aileler yüzünden diyelim yapacak bişey yok
Boşuna bekarekik gitti diye uzuluyormusun
Nasıl bişey yaşadıysan artık normalde tersi olmalı ya da elde etmek için sevgilidir
Yazık olmuş sana
Ucuz bir kızla ihtiyacını görüp bırakıyor normal
Ucuz olduğumu düşünmüyorum imam nikahımız var
Sevdiğim biriyle yatmak ucuzluk değil sevmediğim erkeklere verseydim ucuz olabilirdim evet ama ben sevdiğim insana arzu hissediyorum bu normal
Seninki bozuk değiştir
Ulan bula bula bu mu buldu beni ya hahahaahahahahah
Ama seviyorum onlar ufak sorun benim için o olsun yeterli
Ne günah işledim de bir erkeğe aşık oldum ya o bana aşık değil ah ah nolur o bana aşık olsun ben onun gibi olayım evliliğe ben severken o sevmezken gitmez
Bazı kızlar çirkin yakışıklı erkeklerle evleniyor onlar ne yapıyor büyü mü
Bana aşık olması için ne yapıcam
Yok ya değiştiremem sevmesem si K tiri çekerdim 1 yıl
Sizi sevmemiş ki, sizi sadece obje olarak görmüş
Ondan mı bana da şey dedi sen o işten sonra tekrar istiyorsun seviyorsun dedi ben doğruyum o yanlış bence
Evet doğru olan sizsiniz
Bula bula beni buluyor zaten ya hahahahaha
Ee takmayın kafanıza, karakteri oturmuş, kişisel gelişimini tamamlamış birisi sizi gerçek anlamda sever. Fakat yalnızca kendi yaş grubunuzda birini hayatınıza alıyorsanız, muhtemelen 6-7 yıl daha hep böyle insanlarla birlikte olmuş olursunuz. 18-26 yaş grubu arası erkeklerde bakire olmayan kadınla yatayım, bakire kadınla evleneyim kafası var. Gram saygı duymayan incel zihniyete sahipler
Evet hak veriyorum bakirelik mi kaldı ya
Veren verene bulamazlar anca yaptırırlar bu kız temiz derler sa l a kalar
Çocukça ve Z kuşağı zihnyeti. Yaş problemini aşabilirseniz, kendinizden büyük, aklı selim, size değer verecek ve saygı duyacak birini hayatınıza alın. Gerçekten çok mutlu olursunuz. 29 yaş üzeri 37 yaş altı gayet mutlu edebilir sizi sevgililil ve saygı konusunda
29 yaşındaki de neler yapmıştır
Bu şekilde bakmanız yanlış. Misal siz şuanda bahsettiğiniz kişiyle seks yapmışsınız, o da yapmıştır. Eğer geçmişi ile yargılarsanız, size böyle davranan sorudaki kişiden farkınız kalmaz. Siz, size nasıl davrandığına, duyduğu saygıya bakın hanımefendi
Bn oyle degilim.
İşi bitiyor adamın klasik erkek
tek yetiyor dememekki vites büyütmüyor
E iş bitiyor da ne olcak
Sarılıyor ama genelde soğuk oluyor
Sen ne istiyon
Zevk sonrası o
Tavsiye fikir verebilirim samimiysen
Zina ettiği için pişmanlık yaşıyor
sarılmıyorsa seninki bozuk
Sarılıyor ama 7 atıyoruz kenara çekiliyor bde bazen çekiliyor kenara beni mi sevmiyor acaba diye düşünüyorum istemsiz diyor
Kaç yeterli olur
Her erkek mi soğur ki ama biz oe miyiz bizde insanız bende soğuyabilirdim ilk defa böyle bişey duydum saçma
Evet
Belki ondan 7 defa istiyorum demek ki
Yeterli gelmiyor galiba
10 dk ideal mi
Cinsellik mi
Evet
Cinsellik istenilen gibi zevkli ve mutlu mu gecti siradan mi oldu. Siradan olduysa devamini istemez hevesini almis olur. Zevkli gectiyse seni birakmaz tekrar ister
Yo mutlu oluyorum rahatlıyoruz
Hep istediğine göre zevkli mi geçmiş
Kadibligini yasatiyorsa sıkintı olmamasi lazim. Erkek sigindigi kadindan baskasina gitmez
Evlenmeden olmamalı
Evlenmeden yaparım
Sevdiğim biri sevmediğim biriyle yapmam
Tercih senin
Dışarıda o kadar erkek var hiç birisiyle yapmak istemiyorum evlenmeden olmaz diye düşünüyorum bu çocuk farklı geliyor bana sevdiğim için istiyorum
Hım. Umarım kıymetini bilir.
Bilmiyor inşallah bir gün anlar köpek
Bence de...
Anlamalı
Testo toplamaya uğraşıyor sarılın konuşun
Karakterle alakalı
Yanlış anlama ama senin ki bozuk
Çok itici
Seni sadece obje olarak görüyor
Sie beni kimse obje olarak göremez çocuk bana kuzum demiyor
O e o s pu demiyor
Derse vermezsin çünkü 😂
Ben salağım veriyorum sevdiğim için
Evlenmeden yapan sevmiyor diyorlar ne alaka ben seviyorum erkekler için demek ki o
Amme hizmeti mi
Umarım senin gibi bir kadının değerini bilir
Bilmiyor maalesef ağzıma ediyor
Nasıl ediyor oralllfalan yapmıyor mu
Seni rahatlatmak için
Yapıyor
Beni rahatlatıyor o konuda sıkıntı yok
Sadece kabuğuna çekiliyor oda normalmiş yukarıda kızlar yazmış bana doğru yani erkekler öyle
Hmm anladım umarım mutlu olursun
O iş ne
Sence çocuk musun
Geneli öyle olur
Evet bana sen o işten sonra daha çok istiyorsun diyor
Zaten öyle devam etmesi lazım ki yani erken boşalma varsa sıkıntı zaten senin işinde zor
Erken boşalıyor
Büyük sıkıntı zaten burdan kaynaklanıyor adam seni doyuramadığı için sıkıntı yaşıyor
Sen doymuyorsun diyor ben mi fazla doyumsuzum ki
Benim bazen onu si “esim geliyor ya
İçime so k asım geliyor
Hayır doyumsuzluktan ziyada kısa zaman olduğu için yetmiyor oral yaptıktan sonra içindeki süre uzun olmalı en 3 pozisyon yapmalı yani 20dk olmalı ki sende zevk al olay bu kıza olunca 5dk kadına nasıl yetsin yahu
Sogumamasi lazim
Ben daha çok istiyormuşum onun için sorunmuş bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç kendini kötü hissetme! 💖 Bazı erkeklerde o iş sonrası hormonel değişimler veya kendi alanına çekilme ihtiyacı olabiliyor, bu istemsiz bir durum. Senin sevgilin de farkında olduğuna göre, bu sizin aranızdaki bir sorun değil, daha çok onun bireysel bir tepkisi gibi duruyor. Onunla açıkça konuşmaya devam etmek en güzeli. Bu konuda seninle benzer şeyler yaşayanlar var mı? 🫂💌