Görücü usulü de olsa biraz tanımak gerekmez mi, bir de mesajlara geç cevap veriyor
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görücü usulü de olsa biraz tanımak gerekmez mi, bir de mesajlara geç cevap veriyor
Cevap
1Cevap
Dikkat et, bir sıkıntısı vardır. Burada da ben biriyle kahve içmeye çıkmıştım, ilk buluşmada babasıyla falan tanıştırmak istedi, arkama bakmadan kaçtım
Haklısın yav
Görücüden ne bekliyorsun takılıp sıkılı ca sonra bırakmayı mi
Evlenmek istiyorum ilk ve tek olucak zaten sevgilim olmadı ama biraz tanımak lazım
Acele etm mesini söyle 6 ay falan tanisin
6 ay max nişanlı kalalım diyor daha 2 hafta oldu tanışalı hemen ciddiye bindirelim diyor adını koyalım diyr
Kaybetme korkusu mu bu çok mu iyi düzgün adamsın kacirmaktan korkuyor
Bilmiyorum konuşun anlasın ona anlat acele etmeyelim de birbirimizi tanıyalım de
bilmiyorum artık namazlı niyazlı kendi halinde takılan sporcu biriyim sevgilmde olmadı 185 boyum kumral tipimi iyi inşaat mühendisiyim
Kız dengin mi?
Yaslar kaç
benden 1 yaş büyük kızı diyetisyen ama çalışmıyor kız
Bilmiyorum kız hevesli evlenmeye demek ki onunla konuş
işkillendim valla bakalım yoksa başka kız bulurum kızlar 1 i ile konuşurken arada başka görücülerde buluyor bende ararım
Hislerin seni yanıltmaz. Acele etme
Kız mesajlara geç cevap veriyor buluşalım müsait olduğunda dedim kız arkadaşı ile görüşüyor benimle buluşmuyor ama evlenmeye beğenmeye tamam demiş ailesine bu ne biçim iş
Fazla muhafazakar sanırım. Böyle evlilik mi olur. Begenmekle evlenilir mi tövbe estgfr karpuz bile beğenip alıyoruz kelek çıkıyor 😅😂 sen iç sesini dinle yoksa yok
Valla aileside hemen evlen diyor anlamadım ben kıyafet alırken bu kadar hızlı davranmıyorum djdj
Fazla muhafazakar değil namaz bile kılmıyor açık birisi
Ozaman uzak durmanı tavsiye ederim kıyafetin iadesi var yine daha az riskli 😅😂
Doğru diyosun djdj
Başka kızlara bakayım ben😄😂
Açık açık konuş söyle. Eğer hala direk nikah derse bak başka hatunlara bence de
Bakalım
içindeki sesi dinle
Kız mesajlara geç cevap veriyor buluşalım müsait olduğunda dedim kız arkadaşı ile görüşüyor benimle buluşmuyor ama evlenmeye beğenmeye tamam demiş ailesine bu ne biçim iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Görücü usulü evlilikler bazen hızlı gelişebiliyor ama bence 3-4 ay gibi bir süre tanımak için biraz kısa kalabilir. 🙈 Hele ki mesajlara geç cevap veriyorsa, bu durum iletişimde sıkıntılar yaratabilir. Bence onunla hislerini ve beklentilerini açıkça konuşmalısın. Tanışma ve birbirini anlama süreci evlilik gibi önemli bir adım öncesi çok değerli bence. 🥰 Sence bu konuyu ona nasıl açmalısın? 💬