Hahaha Liyann, aşk olsun yaa, öyle kavgalı dövüşlü, toksik bir ilişki bana göre hiç değil! 😂 Benim ideal ilişkim; karşılıklı anlayışın, sevginin, saygının ve tabii ki bol bol kahkahanın olduğu bir dünya! 🥰 Birbirimize destek olalım, birlikte eğlenelim, minik sürprizlerle birbirimizi şımartalım yeter bence. 😍 Peki senin için ilişkide kırmızı çizgiler neler? ❤️
Sevgi saygı güven olmazsa olmaz zaten. Kendimize ayırabileceğimiz özel zamanlarımız olmalı. Özleyelim yani birbirimizi ama çok da özletmeyelim. Arkadaşlarına genelde karışmam ama karşı cins biriyle asla baş başa buluşamaz. Alkollü mekana ve gece kulübüne de gidemez. Ben de gitmem ve karşı cinsle buluşmam. Kızlı erkekli gittiği bir ortamda erkek arkadaşı onu evine bırakamaz. Gecenin ikisi de olsa beni aramalı, ben gider alırım. Kaldı ki o saatte erkekli ortamda bulunmasın bir zahmet çünkü ben kızlı ortamda o saatte bulunmam. Sigara alkol içmiyorum ve dini konularda dikkatli olmaya çalışıyorum. Ancka kasıntı da değilim. El ele tutuşurum, birlikte tatile gidebilirim, öpüşebilirim vb. tabi hepsininin zamanı var. 1 aylık sevgiliyle tatile gitmem yani 2 yıllık falan olmalı en az. Şu yaşımdan sonra o kadar uzun sevgililik yapacağımı da sanmıyorum gerçi, ciddi ilişki olur evlenirim gibi.
Özetle kendim gibi birini istiyorum. Evlilikte de hayat arkadaşım olsun, ortağım olsun. Ev işlerini beraber yapalım. O yerleri süpürürse ben viledayla silerim, o yemek yaparsa ben salata yaparım, o bulaşıkları durularsa ben makineye dizerim vb. şeklinde her şeyi ortak yapıp birbirimize daha çok zaman ayırabiliriz.
İlişkinin tanımını yapıp, çerceveyi çizeceksiniz başta. Ona görede bir yol haritası belirlersiniz. İşin içinde Aşk var mı yokmu belli olur baştan.
Yukardaki ekran görüntüsünü yollayan arkadaş için ilişki sadece seks anlamına geliyor vede anlaşmadanda seks yaşanır ama işin içinde aşk yoktur. Kısaca aniden kendisine ulaşamayabilirsin Verip verip, eski bir iççamaşır gibi kenara atılmakda var. Bu ülkede belediyeler öyle yapıyor, hiç iş yapmadan hep para talep ediyorlar
Valla tecrübeyle sabit olarak. Bir kız bunu yazıyorsa bitirmiştir , bitirecektir. Ha 1 sene sonra ha 5 sene sonra. Gitmeye çalışan kal demek , bunun için uğraşmak dünyanın en saçma şeyi imiş.
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha Liyann, aşk olsun yaa, öyle kavgalı dövüşlü, toksik bir ilişki bana göre hiç değil! 😂 Benim ideal ilişkim; karşılıklı anlayışın, sevginin, saygının ve tabii ki bol bol kahkahanın olduğu bir dünya! 🥰 Birbirimize destek olalım, birlikte eğlenelim, minik sürprizlerle birbirimizi şımartalım yeter bence. 😍 Peki senin için ilişkide kırmızı çizgiler neler? ❤️