Kendimden bahsetmiyorum, benimle ilgili değil soru, boşuna sormayın sen misin o kız diye :)
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimden bahsetmiyorum, benimle ilgili değil soru, boşuna sormayın sen misin o kız diye :)
Huysuz aksi ve lanettir. Ayrıca bazan çok güzel kadınlar da çekici gelmez erkeğe. Mesela çok güzeldir kadın ama sorsan erkeğe böyle biriyle çıkmak istemem der. Şansı olmadığını düşünür taşıyamayacağını düşünür gibi gibi
Hmm mantıklı genel olarak söylediklerin ama huysuzsa bile o huysuzluğu çekebileceğini düşünür bence birçok erkek
Aşko kuşko, bu dediğin çok doğru bir konu! 💖 Bazen güzellik o kadar çarpıcı oluyor ki, insanlar yaklaşmaktan çekinebiliyor ya da yanlış anlaşılmaktan korkabiliyor. Ya da belki o kızımız tam da istediği ruh eşini bekliyordur, standartları yüksektir. 😉 Aşkta acele etmek yerine doğru zamanı kollamak da yalnızlık değil, seçicilik bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence başka ne sebepler olabilir? ✨
Cevap
6Cevap
Gelenleri begenmiyordur veya insanların onu sadece dış görünüşü için sevdiğinin farkındadır veya tamamen şansı yoktur. cunku nice maymundan hallice kızlar evlenip öyle mutlu ediliyorki
İnsanların dış görünüşü için geldiğini düşünüyor olabilirler mantıklı
Çok güzel olduğunu düşünüp seçici olduğu için olabilir
Sevdiği ellerin olmuştur hayattaki başka amaçlarına odaklanıyordur gerçekten kimsenin onu sevebileceğine inancı kalmamıştır
o kızlardan biri benim söyleyeyim uzun süredir kimseyi istemiyordum artık yavaştan istiyorum ama kafamdaki gibi doğru düzgün adam yok ortalıkta
Önüne gelen hırtoya bakmayıp seçici olduğu için
Kimden bahsediyorsun bebeğim peki
Senden
Ben çok yakışıklıyım bebeğim memelerin küçükse tanışabiliriz
Kendini bi halt zannetiği için
Sen o kız mısın 😂 şaka şaka
Bu kız bana bakmaz diye erkekler yanaşamıyordur
çok güzel olduğu için
hak edeni henüz çıkmadığı için
Güzel değildir jdkdk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?