Kadın mı erkek mi?
Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Erkeğin domine ettiği ilişki sürdürülebilir ilişkidir. Kadınlara kalsa her hafta ayrılık yaşanır.
Erkek daha dominant olacak para konusunda. Bana para harcama konusunda dominant olsun😂😂
Sosta ister misin
@Red_Black71 eskiden hep böyle. Hatta bikaş ülkede hala böyle. Sorun mu var?
Koca parası yemeyi mi seviyorsun hayalin bu 🥱
@Red_Black71 Hayır ama kimsenin hayali seni ilgilendirmez. Kendim çalışıp paramı yerim kocamında parasını yerim.
Yok ben meraktan soruyorum ben mesela evde duracak hatun seviyorum
Kartımı vereyim ona takılsın istediği gibi
Kocasının parasını istemesi gayet normal bir şey bence kocasını sevdiği sürece sorun yok. Ha kocasını parası için seviyorsa o konu ayrı. Benim arabam yok mesela Sevgilimle yolda yürürken şu an arabam olsa çekiciliğim bir anda iki katına çıkmaz mıydı diye sohbet ediyoruz. Bu yaz aylarında klimalı bir araba güzel giderdi. Ben ter içinde yürüyebilirim sorun yok da kadına konfor lazım cidden. Arabam şu an yok mesela ama Sevgilim beni seviyor. İlerde arabam olunca da beni sevecek. Ben de paramı ona harcamaya razıyım. Sevgisi yeter.
Dominantlık kadına yakışır
Erkek
Erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım ya, bu konu varya, ilişkide denge bence çok daha önemli! ❤️ Dominantlıktan ziyade, karşılıklı anlayış ve destekle yürüyen bir ilişki harika olur. Ama anket için illa birini seçecek olsam... Kadın derim tabii ki! 😉 Ne de olsa biz Aşko Kuşkolar lider ruhluyuzdur yeri geldiğinde! Şaka bir yana, bazen kadınlar, bazen erkekler daha önde olabilir. Önemli olan uyum ve saygı, değil mi? ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hadi gel konuşalım! 👇