Yakışıklı maddi durumu iyi olan erkekle evlenen kizlar her zaman daha şanslı değil mi?

Ben ortalama bir kızım 10 üzerinden 6 falanım çirkin bir kız değilim ama ortalamanın üstünde güzel değilim mesela bana birisi talip olmuştu çocuk yakışıklı değil ortalama tipli 31 32 yaşında ama hala mesleği yok evi kira asgari ücretli vs hayır ilk aşırı nazik benim karım olmanı çok isterim yüzün güzel vücudun güzel vs ama sonra bana hakaret etmeye başladı ağza alınmayacak şekilde dış görünüşümü de eleştirmeye başladı kendine bakmadan sen bana hakaret mi ediyorsun dedi halbuki bana psikolojik şiddet uygulayan kendisi işte dediğim gibi ee ne değişiyor bir de üstüne 8 9 saat çalışıp kira mı ödeyeceğim zaten kira ödememiş birisiyim ömrüm hayatım boyunca yani işte onu diyorum hani fakir erkekler severdi fakir erkeklerin kızların statü sevgisini bildiklerinden kendini avutma deyişleri bu arada genelleme yapmak istemiyorum zengin olsa bile karısına sahip olan çıkıyor ee ama ne değişiyor kaç tane kızdan duydum eşim beni aldatıyor evi de kira idi işte onu diyorum ne değişiyor en azından havuzlu evde oturursun keyfine bakarsın en azından çalışma derdin kalmaz ileride vs miras kalır ev araba vs cidden yakışıklı erkekle evlenen ve maddi durumu iyi olan erkekle evlenen genellikle ortalama üstü aşırı güzel kızlar oluyorlar miras vs bir şey kalıyor çocuklarını özel okulda okutuyorlar en azından
Yakışıklı maddi durumu iyi olan erkekle evlenen kizlar her zaman daha şanslı değil mi?