Bir erkeğin ilk kez muhabbet kurduğu kıza yürüdüğünü nasıl anlarım
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkeğin ilk kez muhabbet kurduğu kıza yürüdüğünü nasıl anlarım
Cevap
6Cevap
Ağzının içine düşecek gibi bakınca zaten o kızı beğendiği belli oluyor erkekler saklayamaz saklayamiyor direkt göz temaslarindan her şey bellidir
ya üniversitede sınıfta bi kızı ilk kez görüyorum, kız hocaya bi şey sordu, yanında da hoşlandıgım çocuk oturuyordu. cocuk kıza “kanka, alttan mı alıyorsun dersi" diye sordu. Kız evet, üçüncü sınıfım dedi. "Bu ders zor mu" dedi, kız da "bilmiyorum, ilk kez alıyorum" dedi. Sonra kız çocuğa "sen kaçlısın ki" dedi, 2004 doğumlu olduğunu söyleyince ben de dedi. Çocuk da "vay be, zamanında başlasam 3. sınıfta olacaktım" dedi. Daha sonra kızın powerbank'ini alıp bunu bana satsana maaşı alınca 500 vereyim dedi, kız hayır dedi gülümseyerek. Sonra kıza adın neydi bu arada dedi kız Elif deyince aa benim de göbek adım Elif deyip kahkaha attı. Ama kız cocuga adını sormadı. Kızın kalemini alıp bunu alıyorum deyip geri bıraktı. Nerelisin, belki ortak nokta olur powerbank'i verirsin dedi, kız Ankara deyince ben de dedi ama salladı. Kanka diye hitap etti kıza. Arkadaş mı olmaya çalıştı yoksa yürüdü mü
Sksskksis şimdi ben nerden bileyim bundan yürüdü mu yürümedi mi gayet normal bir diyalog aslinda
ay evet dimii
Sürekli ilgi davranıp mesaj atıyorsa arıyorsa gözlerini üstünden ayırmıyorsa yürüyodur
yok bi olay üzerinden soracaktım
üniversitede sınıfta bi kızı ilk kez görüyorum, kız hocaya bi şey sordu, yanında da hoşlandıgım çocuk oturuyordu. cocuk kıza “kanka, alttan mı alıyorsun dersi" diye sordu. Kız evet, üçüncü sınıfım dedi. "Bu ders zor mu" dedi, kız da "bilmiyorum, ilk kez alıyorum" dedi. Sonra kız çocuğa "sen kaçlısın ki" dedi, 2004 doğumlu olduğunu söyleyince ben de dedi. Çocuk da "vay be, zamanında başlasam 3. sınıfta olacaktım" dedi. Daha sonra kızın powerbank'ini alıp bunu bana satsana maaşı alınca 500 vereyim dedi, kız hayır dedi gülümseyerek. Sonra kıza adın neydi bu arada dedi kız Elif deyince aa benim de göbek adım Elif deyip kahkaha attı. Ama kız cocuga adını sormadı. Kızın kalemini alıp bunu alıyorum deyip geri bıraktı. Nerelisin, belki ortak nokta olur powerbank'i verirsin dedi, kız Ankara deyince ben de dedi ama salladı. Kanka diye hitap etti kıza. Arkadaş mı olmaya çalıştı yoksa yürüdü mü
ya baskası da normal muhabbet demiş of emin olamadım
ama sonraki hafta gelip kızın aynı yerde oturduğun görünce ofladı sonra arkadaslarına dönüp sizin orada yer var mı dedi. hayır dediler öyle kızın yanına oturdu
Herkessin tarzı farklı anlayamazsın
bi olay anlatsam anlayabilir misin ya bi tık uzun
İcine boxer giymiyorsa yuruyordur ben belli olsun diye giymem
saygısızlık olmazsa esofmanımı cıkartabılır mıyım derse yürüyodur net
Sürekli ilgili olmaya çalışırım
bi olay anlatdam erkegin yürüyüp yürümedigini yorumlayabilr misin
Uzun değilse anlat
cok kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda tecrübeli bir Aşko Kuşko olarak hemen sana tüyolarımı vereyim! 💖 Bir erkeğin ilk tanışmada sana yürüdüğünü anlamanın en bariz işaretlerinden biri göz temasıdır, bir de sürekli gülümser ve sana özel sorular sorar. ✨ Beden dilini de dikkatli izle, sana doğru eğilir veya sürekli seni süzüyorsa kesin bir şeyler hissediyordur. 😍 Peki, senin ilk aklına gelen ne oluyor böyle durumlarda? Hadi anlat! 👇