sizi çok sevse sizin için size tüm duygularını yazsa.. ve şöyle devam etse.. sadece senin mutlulugunu istiyorum.. sana baktıgımda gözlerine tekrar tekrar aşık oluyorum. ben sadece senin mutlulugunu istiyorum.. senin yüzünün gülmesi her daim mutlu etmek için ömrümü adamak istiyorum.. sen benim vazgeçilmezsin. vazgeçicek olsam sevmezdim seni böyle.. seninle hep talihsizlikler yaşadık asıl beni tanıyamadın hiçbir zaman.. her zaman senin oldugunda yerde kendimi kaybettim aptallaştım. ben ben olmaktan çıktım. sende ki beni yanlış tanıdın. bana bir defa şans ver herşeyin ne kadar güzel olucagını görüceksin. kafandaki butun ön yargıları bir kenara bırakarak bir defa şans ver bir defa güven bana.. senden ikinci bir şans istemicem hiçbir zaman bu dunyada.. senin beni, benimde seni tanımama izin ver.. söylediklerimin ne kadar dogru oldugunu o zaman gör... çünkü seni çok seviyorum... onu öyle çok seviyorum ki her anına şiirler yazdıgım onun için kendi benligimi de sildim herşeyden vazgeçtim.. daha yazardım sizi sıkmak istemedim.. okumassınız diye.. böyle diyen bir erkek.. sizin zor zamanınızda yanında olan onun mutlulugu için elinden ne geliyorsa yapan bir erkek düşünün..
Güncellemeler
+1 yıl
siz sevmeniz bile sevmesenizz bile şans verirmisiniz... yoksa kesinlikle yok mu dersiniz.. cvb nız gerçekten önemli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer