Yeni sevgilimin cimri mi yoksa görgüsüz mü olduğuna nasıl karar verebilirim?

Üniversiteden bir çocuk ile tanışıp konuşmaya başladık yaklaşık 1,5 aydır konuşuyoruz, iki haftadır da sevgiliyiz. Ben kafe sevmem bilmem kafasında, ilk fare mekanını ben söyledim gittik, sonra sadece kahve içmeye gidiyoruz, sonra ergenler gibi parkta bahçede vakit geçiriyoruz. Her defasında 21 yaşındayız. Sonra geçen bir yerde kampanya varmış, içecek tatlı neyse, içecek farklı olunca kahve söyledik, o da kampanyaya dahil değilmiş, öyle olunca tatlı söylemedi, neyse dedim. Sonra bir dörtlü fare yapacaktım, bir buluşma yeri ayarladık toplanmak için, yirmi dk beni bekledi ama araba ile gelmiş beni almadı. Bir top istedi, ben de oynatır diye otobüste top götürdüm, arabayla gelmiş, teklif bile etmedi, neyse dedim. Mezuniyetime hediye aldım dedi, sürpriz vereceğim dedi, bir ay oldu halen yok hediye. Sonra geçen bir ünlü hamburger yemeye gittik, kendi dedi buraya gidelim ye ek yiyelim diye, tamam dedim girdik oturduk, menüyü açtık bir anda bana eyvah ben son parayı kardeşimin biletine atmıştım kalkalım mı dedi, ben de hallederiz dedim. Sonra bir iki dk sonra şaka dedi ama cidden gitmek istedi, böyle yaptı algılayamadım, sonra yedi yedi ödedi hesabı da. Madem ödeyecektin niye öyle dedin, yeni tanıdığın hele ki bir kıza böyle mi denir?
Yeni sevgilimin cimri mi yoksa görgüsüz mü olduğuna nasıl karar verebilirim?